От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Real Ass Play

Бюлетин

Дълъг butt plug "Звяр" от серията Extremeo

Открийте тайната защо мъжете и жените по света са обсебени от butt plug "Звяр"! Ако сте си мислили, че сте виждали всичко, значи не сте виждали този butt plug с "тайна функция". Този butt plug съчетава дизайн и функция, за да създаде наистина страхотно изживяване, което няма аналог. Не без основание нашите клиенти говорят за най-добрия butt plug в света.

Повече информация

3446/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

плюс разходи за доставка

Налично скоро

    Повече информация

    Открийте тайната защо мъжете и жените по света са обсебени от "Звяра"! Ако сте си мислили, че сте виждали всичко, не сте виждали този butt plug с "тайна функция". Този butt plug съчетава дизайн и функция, за да създаде наистина страхотно изживяване, което не прилича на никое друго. Не без причина нашите клиенти говорят за най-добрия butt plug в света.

     

    Всеки детайл на butt plug "Звяр" е преживяване сам по себе си!

     

    "Звярът" предлага всичко, на което можете да се надявате от най-добрия анален секс и първокласен butt plug: Само впечатляващата му дължина от 30 см обещава особено дълбоко проникване. Благодарение на различните диаметри от 4 до 6,3 см "Звярът" ви отвежда на пътешествие с най-интензивни усещания. Класическата глава на щепсела е само началото - жлебовидната част засилва аналната стимулация, която се увеличава със сферичното удебеляване до абсолютната кулминация, когато преминете тази точка.

     

    Защо ще ви хареса тази "тайна" функция:

     

    Истинският гениален ход е долната част на аналната тапа, която действа като пружиниращ "амортисьор". Този детайл позволява дълбок и стимулиращ масаж дълбоко в ануса и точно при простатата - помислете за динамичните движения на туъркинга, само че по-възбуждащи, по-интензивни, голи и, разбира се, вертикални.

     

    Когато се возите на "Звяра" butt plug, "амортисьорът" влиза в действие. Той превръща движенията ви в интензивна, ритмична стимулация, която се разпространява дълбоко във вас. Това е като да яздите вълна, която ви катапултира до нови висоти на удоволствието с всяко ваше движение. Тази функция увеличава максимално усещането за проникване и гарантира, че всяко движение, всяко ново проникване и всяка малка промяна в позицията ви се усещат интензивно. Точно като при истинския анален секс!

     

    Особено когато се возите на butt plug, "амортисьорът" с откат предлага предимството, че стимулацията отива директно там, където е най-необходима, а именно дълбоко в аналния канал и, за мъжете, особено в простатата.

     

    Накратко, пружиниращият "амортисьор" на butt plug извежда аналната стимулация на съвсем ново ниво. Това не е само усещането за пълнота, което предлагат много анални тапи, но и динамичното, пулсиращо усещане, което идва при активна употреба, създавайки уникално, интензивно усещане за удоволствие. Тази функция превръща "Звяра" в незаменим butt plug за всеки, който иска да извлече максимума от аналните си приключения.

     

    Открийте butt plug, който превръща соловите сесии в райски изживявания!

     

    Независимо дали става въпрос за самостоятелен секс или с партньор, butt plug "Beast" осигурява незабравими кулминации. Той е изработен от висококачествен медицински силикон, който е не само копринен на допир, но и достатъчно гъвкав, за да достигне до всяка част на тялото ви. В същото време butt plug е достатъчно твърд, за да бъде поставен анално. Широката му засмукваща основа не само ви позволява да използвате аналната тапа без ръце, но и я предпазва от вкарване твърде дълбоко в ануса.

     

    Накратко: със "Звяра" не просто получавате butt plug - вие преживявате превъзходно приключение, което нашите ентусиазирани клиенти описват като най-горещото нещо, което някога са изпитвали. Отдайте се на този секси звяр и изживейте мигове на удоволствие, каквито никога досега не сте изпитвали!

     

    Почистване и използване на аналната тапа Extremeo:

     

    • Лесно за използване: Поставянето на анален щепсел в ануса ви може да бъде красиво и приятно преживяване - особено ако знаете как да го направите правилно. За да улесните поставянето на аналната тапа в ануса, препоръчваме нашия популярен спрей Extremeo. С едно кратко напръскване се отпуска сфинктерният мускул. По този начин поставянето на аналната тапа се превръща в особено нежно удоволствие.

     

    • Правилният лубрикант и нашият Lube Shooter: Правилният лубрикант може да направи цялата разлика. При силиконови продукти като Extremeo Butt Plug трябва да избягвате лубриканти на силиконова основа, тъй като те могат да повредят материала. Вместо това препоръчваме лубриканти на водна основа като нашите Aquameo или Alphamale Aqua. Те осигуряват приятно усещане и са безопасни за използване със силиконови тапи. Апликатор за Lube Shooter или лубрикант оптимизира изживяването с анални секс играчки като тапи за дупе. Той позволява лубрикантът да се разпредели по-дълбоко и по-равномерно в аналния канал, което прави поставянето на тапата по-удобно и безопасно. Тъй като анусът не произвежда собствен лубрикант, достатъчният запас от лубрикант намалява триенето и риска от нараняване. Освен това Lube Shooter позволява чисто и прецизно нанасяне, без да се разхищава лубрикант.

     

    • Почистване: Вашият Extremeo butt plug трябва да се почиства старателно след всяка употреба. За цялостно и хигиенично почистване препоръчваме и нашия спрей VERYCLEAN. Бързото напръскване гарантира, че butt plug е винаги готов за следващото приключение.

     

    Повече информация:

     

    • butt plug "Звяр"
    • Анален вибратор или анална тапа от серията Extremeo.
    • Размери: дължина 30 cm, диаметър на главата 4,8 cm, диаметър на жлебовидната част 4 cm, диаметър на сферичното разширение 6,3 cm.
    • Extremeo Butt Plugs са анални тапи, разработени от експерти.
    • Extremeo ® е регистрирана търговска марка на MEO Германия.
    • Материал: Изработени от висококачествен силикон, без съдържание на фталати.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Buena compra

    Estupendo. Jugar con el es muy divertido igual para mi, que para mi chica.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Fills Completely and makes me cum

    Took a while to work it in but once it got in it was incredible! When I ride it tip to base it makes me cum

    • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    I love it.

    I use it every day at least once. Sometimes three times. It streches me so much I have one anal orgasam after another.

    • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Sehr angenehmes biegbares Material .

    Saugnapf hält was er verspricht und die Grösse ist sehr angenehm. Was soll ich sagen ? Dildo macht definitiv großen Spass und erfüllt seinen Zweck. Würde ich jedem empfehlen und ist einen Kauf wert.

    • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Дълъг butt plug "Звяр" от серията Extremeo

    Дълъг butt plug "Звяр" от серията Extremeo

    Открийте тайната защо мъжете и жените по света са обсебени от butt plug "Звяр"! Ако сте си мислили, че сте виждали всичко, значи не сте виждали този butt plug с "тайна функция". Този butt plug съчетава дизайн и функция, за да създаде наистина страхотно изживяване, което няма аналог. Не без основание нашите клиенти говорят за най-добрия butt plug в света.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: