От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM Газови маски

Бюлетин

Quick Power - Двоен инхалатор за попърс

Магнетичен, мистичен, магически: вашият ключ към интензивното удоволствие от попера! Открийте сега нашите Quick Power Двоен инхалатор със силно магнитно затваряне, който ви позволява да се наслаждавате на различни видове попърс по едно и също време.

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    Магнетичен, мистичен, магически: вашият ключ към интензивното удоволствие от попера! Открийте сега нашите Quick Power Двойния инхалатор със силно магнитно затваряне, който ви позволява да се наслаждавате на различни видове попърс едновременно.

    Защо нашият нов инхалатор превъзхожда всички останали!

    Отминаха дните, когато трябваше да държите бутилката с попърс под носа си! Нашият Quick Power Инхалатор за попърс не само революционизира начина, по който го използвате, но и увеличава многократно ефекта.

    "Невероятно! Невероятно! Толкова изключително ефективен и напълно практичен!" Това чуваме отново и отново от щастливи потребители и ползватели на нашия Quick Power Двойния инхалатор за попържни. Готови ли сте за едно ново, вълнуващо преживяване? Нашият двоен инхалатор с две отделни инхалационни камери ви позволява да вдишвате два различни вида попържни през двете ноздри едновременно. Напълнете камерите с избрания от вас попър за уникално интензивно изживяване само с едно вдишване! Това е идеално за още по-бърз ефект и ви дава възможност да опитате и да създадете свои собствени комбинации.

    Насладете се на мигновения екстаз с най-бързия инхалатор на пазара!

    Представете си: Правите секс и не искате да се разсейвате със сложни и убиващи настроението механизми. Благодарение на дизайна на амулета и практичното магнитно затваряне двойният инхалатор се използва изключително бързо, лесно и ненатрапчиво - идеален за в движение. Отварянето и затварянето е светкавично - толкова бързо, че почти не го забелязвате. Голямо предимство в сравнение с винтовите капачки на обикновените единични инхалатори.

    Опитайте различни комбинации и изпитайте ново измерение на секса с двойния инхалатор с попер Quick Power!

    За много хора използването на попер - ароматите, които могат да се ползват с този инхалатор - е вълнуващо допълнение към секса. Известно е, че попърсите създават усещане за еуфория, стимулират сетивата, а понякога дори отпускат мускулите, което може да бъде особено полезно по време на анален секс.

    Можете лесно да използвате Quick Power двойния попър инхалатор навсякъде и по всяко време:

    • Отворете устройството, като завъртите капачката.
    • Завъртете двете цилиндрични пръчици на инхалатора от него, за да го отворите.
    • Напълнете пръчиците на инхалатора с по един абсорбатор за попър (вижте аксесоарите).
    • Напълнете и двата абсорбера с попърс до пълното им насищане.
    • Поставете инхалаторните пръчици обратно в инхалатора.
    • Сега можете да използвате Quick Power Сега можете да използвате двойния инхалатор веднага или да го затворите напълно до следващата употреба.


    Оборудвали сме нашия инхалатор Poppers с кожена яка, за да можете да го носите на врата си, например като висулка. За да напълните инхалатора, се нуждаете от нашите абсорбатори, които предлагаме в практична опаковка от 100 броя.

    Повече информация:

    • Попърс инхалатор с магнитно затваряне, защитен от изтичане
    • Без неприятна миризма, когато инхалаторът не се използва!
    • Материал: неръждаема стомана, кожа
    • С кожена каишка
    • Размери: 5 cm x 3,8 cm x 1,6 cm.
    • Моля, поръчайте отделно абсорбатор за попържване (арт. № 1597/00).
    • След употреба отстранете абсорбера и използвайте Quick Power Почистете двойния инхалатор за пуканки с помощта на INSTACLEAN.
    • С кожена яка: дължина приблизително 100 cm (може да се скъси индивидуално)
    • Цветове: черно, червено, синьо
    • Внимание: Моля, боравете отговорно с попчетата! Не вдишвайте директно от бутилката, избягвайте контакт с кожата и очите. Не е подходящ за консумация. Използвайте попърс само в добре проветрени помещения. Не използвайте, ако имате проблеми със сърцето или кръвното налягане или по време на бременност.

     

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Gut

    Gut

      Оценка 

      Links Jungle Juice und Rechts Rush

      Ging ordentlich ab Jungs! Das Ding lädt echt zum Ausprobieren ein!!!! Liebe es!!!!!!!!!!!!!!!

        Оценка 

        Funktioniert super

        Hätte ich nicht erwartet funktioniert aber super. Praktisch ist der Magnetverschluss. Riecht nicht, tropft nicht. Einfach super

          Напишете свой собствен преглед

          Quick Power - Двоен инхалатор за попърс

          Quick Power - Двоен инхалатор за попърс

          Магнетичен, мистичен, магически: вашият ключ към интензивното удоволствие от попера! Открийте сега нашите Quick Power Двоен инхалатор със силно магнитно затваряне, който ви позволява да се наслаждавате на различни видове попърс по едно и също време.

          Напишете свой собствен преглед

          Други клиенти също купиха:

          21 други артикули от същата категория: