От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Крайно робство

Бюлетин

Спален чувал за робство - неопренов BDSM спален чувал

Бъдете напълно в негова или нейна милост и изживейте едно вълнуващо приключение на господство, подчинение и сексуално отдаване. Този BDSM спален чувал респ. Bondage Body Bag отваря портите към свят на сетивна депривация и интензивни преживявания с робство, които предефинират границите на вашите еротични фантазии и желания.

Повече информация

289,90 €


-20,00 €

269,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Бъдете напълно в негова или нейна милост и изживейте едно вълнуващо приключение на господство, подчинение и сексуално отдаване. Този BDSM спален чувал респ. Bondage Body Bag отваря портите към свят на сетивна депривация и интензивни преживявания с робство, които предефинират границите на вашите еротични фантазии и желания.

     

    Неопреновият бондажен спален чувал е перфектно проектиран BDSM аксесоар, който обвива цялото тяло в приятна, гъвкава, но здрава материя, която напълно ограничава движенията. Пренасянето на партньора в свят на тъмнина, ограничени движения и интензивен сетивен фокус позволява интензивен емоционален и физически отговор, който е повече от задоволителен както за доминиращия, така и за подчинения партньор.

     

    Акценти

     

    • Материал: Висококачественият неопрен осигурява стегнато, но комфортно усещане.
    • Вътрешни ръкави: Те ограничават движението на ръцете и дланите на потребителя и засилват усещането за фиксиране.
    • Отвори: Отворите в областта на гърба и гениталиите дават възможност за разнообразни игри и взаимодействие, докато подчиненият партньор е вързан.
    • Дълготрайност: Уникалните зигзагообразни шевове по отворите придават на BDSM Sleep Sack впечатляваща издръжливост и дълготрайност.
    • Неопренът е чудесен избор за тези, които искат да издигнат BDSM преживяването си на следващото ниво, тъй като има уникалната способност да създава физически ограничения, без да жертва комфорта и безопасността.

     

    Безопасно, секси, сензационно: нашият неопренов BDSM чувал за сън!

     

    BDSM Sleep Sack е изработен от първокласен неопрен, който е известен с отличното си качество и приятна текстура. Този материал е не само изключително издръжлив, но и изненадващо мек и приятен за кожата, което го прави идеален за по-дълги сесии в Sleep Sack.

     

    Неопренът се характеризира с мека и гладка повърхност, която позволява както висока гъвкавост, така и оптимална свобода на движение в материала. Дори когато пасивният партньор е ограничен в BDSM чувала за сън, неопренът нежно се адаптира към контурите на тялото, осигурявайки известна степен на комфорт дори по време на връзване.

     

    Дебелината на неопрена от 2,0 мм предлага идеален баланс между удобство и функционалност: той е достатъчно дебел, за да осигури фиксацията и физическото ограничаване, желани за BDSM сеанса, като същевременно е адаптивен към различни форми на тялото.

     

    Друго предимство на неопрена е неговата устойчивост на различни течности. Той е водоотблъскващ и лесен за почистване, което е особено важно, за да бъде спалният чувал чист и готов за употреба след всяка употреба. Материалът е устойчив и на масла и кремове, което превръща чувала за сън в идеален спътник за всякакви дейности.

     

    Вътрешните ръкави на BDSM Sleep Sack са ключова характеристика, която задълбочава преживяването на ограничаване на движенията и подчинение. Тези ръкави са проектирани така, че да ограничават подвижността на ръцете и дланите на ползвателя по безопасен и удобен начин, като същевременно засилват усещането за ограничение и засилват преживяването на подчинение.

     

    Специално проектираните отвори в неопреновия BDSM Sleep Sack - на гърба и в областта на гениталиите - са нещо повече от обикновени отвори. Те са проектирани така, че да позволяват максимално взаимодействие и креативност по време на BDSM сесия, като същевременно държат пасивния партньор безопасно и удобно вързан.

     

    • Отвор в задната част: Отворът в задната част предлага на доминиращия партньор възможност да стимулира или наказва пасивния партньор по различни начини. Тук могат да се използват различни секс играчки, като вибратори, секс машини, камшици или пружинни гъделичкачи, за да се засилят усещанията на пасивния партньор.
    • Отвор в областта на гениталиите: Този специален достъп има за цел да направи достъпни най-интимните области на партньора, докато той или тя е затворен/а в BDSM спалния чувал. Този достъп дава възможност за разнообразни сексуални игри и може да се използва за сценарии "дразнене и отричане" или други секси дейности.

     

    Издръжливостта на неопреновия BDSM спален чувал е една от изключителните му характеристики, като ключов аспект е неговата интелигентна и здрава конструкция. По-специално, уникалният, свръхздрав зигзагообразен шев по входа на спалния чувал подчертава нашия ангажимент към качеството и издръжливостта на продукта.

     

    Зигзагообразните шевове са не само естетическа характеристика, но служат и за практическа цел: те са особено устойчиви на натоварване, износване и разкъсване, което е особено важно при интензивни и динамични сценарии, каквито често се срещат при BDSM сесиите. Тези шевове осигуряват изключителна стабилност и сигурност, без да нарушават гъвкавостта на материала.

     

    Тъй като отворът на чувала за сън често е подложен на напрежение, когато ползвателят се вмъква в чувала за сън или се движи по време на употреба, зигзагообразните шевове осигуряват повишена издръжливост и устойчивост. Той помага да се гарантира, че материалът няма да се разкъса или повреди дори при многократно разтягане или натоварване.

     

    Размери:

     

    Предлагаме BDSM Sleep Sack в размери от S до XL, за да осигурим най-доброто прилягане за различни размери и форми на тялото.

     

    • S: гръдна обиколка между 91 и 99 см, талия между 71 и 81 см, ръст на тялото между 168 и 175 см.
    • M: размер на гръдния кош между 99 и 107 см, талия между 81 и 86 см, ръст между 175 и 183 см.
    • L: измерване на гръдния кош от 107 до 112 см, талия от 84 до 91 см, височина от 178 до 188 см.
    • XL: Измерване на гърдите между 112 и 117 см, талия между 89 и 97 см, височина между 178 и 188 см.

     

    Тази информация трябва да ви помогне да изберете правилния размер за оптимално изживяване с неопреновия спален чувал BDSM. Моля, имайте предвид, че доброто прилягане е важно за осигуряване на безопасност и комфорт по време на употреба.

     

    Повече подробности:

     

    • Неопренов BDSM спален чувал
    • Bondage Body Bag
    • Материал: Неопрен с гладка кожа
    • Дебелина на материала: приблизително 2 мм
    • Грижа и почистване на продуктите от неопрен: Неопренът е известен със своята издръжливост и устойчивост, но също така се нуждае от подходяща грижа, за да запази качеството си. Неопренът трябва да се мие на ръка с мека сапунена вода или със специален препарат за почистване на неопрен. Накиснете спалния чувал BDSM Sleepsack в разтвор на сапунена вода и го почистете внимателно на ръка или с мека четка, за да отстраните потта, маслата и други остатъци. Оставете BDSM Sleepsack да изсъхне на въздух и избягвайте пряка слънчева светлина или източници на топлина. Окачете BDSM Sleep Sack на закачалка или го сложете да легне, за да запази формата си. Съхранявайте BDSM Sleep Sack на хладно и сухо място, защитено от пряка слънчева светлина. Избягвайте да навивате или сгъвате BDSM Sleep Sack за дълъг период от време, за да предотвратите намачкване или деформация. Тези инструкции за грижа ще гарантират, че вие и вашият партньор ще можете да се насладите на много вълнуващи и интензивни сесии с вашия BDSM Sleep Sack.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Sehr zufrieden

    Top Qualität und supergutes preisleistungsverhältnis. Wir sind echt sehr zufrieden.

      Напишете свой собствен преглед

      Спален чувал за робство - неопренов BDSM спален чувал

      Спален чувал за робство - неопренов BDSM спален чувал

      Бъдете напълно в негова или нейна милост и изживейте едно вълнуващо приключение на господство, подчинение и сексуално отдаване. Този BDSM спален чувал респ. Bondage Body Bag отваря портите към свят на сетивна депривация и интензивни преживявания с робство, които предефинират границите на вашите еротични фантазии и желания.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      8 други артикули от същата категория: