От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Къртица за уста

Бюлетин

Къртица за уста 

Нашите устни гащи запълват устата и не допускат говорене отзад. Ако е необходимо, нашите запушалки за уста могат дори да се заключват... В магазина за робство на MEO можете да откриете фунийки, топчета, пръстени и други.

12
на страница
Покажи 61 - 67 от 67 елемента
Покажи 61 - 67 от 67 елемента

Теория и практика на запушването на устата

 

Мотивацията за използване на запушалка за уста може да бъде практическа, например за да се попречи на пасивния партньор (долната част) да говори и крещи; запушалката за уста обаче може да се постави и по желание на долната част, тъй като тя намира усещането за приятно или това ѝ помага да се вживее в ролята си в структурата на властта в еротичната ролева игра по време на робство. Някои хора също така намират унижението за еротично и стимулиращо, отчасти поради неконтролируемото отделяне на слюнка. Друг стимул за използването на кълбовиден език е беззащитността, която той символизира за долната част на тялото. Очите на хората с клетката изглеждат по-големи и носенето ѝ обикновено води до напрегнато изражение на лицето на съответния човек; заедно със силно ограничените възможности за вербална комуникация това обикновено засилва интензивността на играта между Top и Bottom.

Купуването на запушалка за уста е въпрос на доверие

 

В нашия магазин за робство разполагаме с разнообразни гегове, защото гегът за уста е незаменим BDSM аксесоар за робство. Независимо дали става въпрос за гелове за уста като SM играчки, кожени гелове за уста, гелове за уста за бондаж или широко използваните гелове с топка; при нас гарантирано ще намерите това, което търсите. Дори и да търсите нещо по-скоро за бондаж или СМ, ние имаме подходящите продукти за вас, като например нашите колани за глава с гелове за уста. Ако се занимавате със златни душове, имаме и жартиери за уста с фуния или жартиери за уста с тръба и отвор. Ако вашият фетиш е насилствената феминизация, добре ще ви подейства например нашата запушалка за уста Pussy Face.

 

Система за запушване на устата запрофесионалисти в областта на BDSM, SM запушалки и запушалки за доминанти

 

Вече почти две десетилетия произвеждаме различни видове гети за уста за BDSM общността и за професионалните SM студия, майстори и доминанти. Ако се интересувате от професионална система за запушване на устата със сменяеми приставки, ви препоръчваме нашата система за запушване на устаHumilator . Тази СМ система е не само част от каталога за BDSM наказания, но има и възможност за прикачване на много аксесоари за гегове. Основният гел за уста може за нула време да се превърне в гел за уста с четка за тоалетна, гел с поставка за тоалетна хартия или СМ гел с прахосмукачка за пера.

 

O-ring gag, ball gag, penis gag or a mouth spreader gag

 

Всичко, което ви харесва, е позволено. В MEO със сигурност ще намерите гега по ваш избор и вашите фетиш мечти. Защото нашият магазин за фетиши е специализиран в изпълнението на желанията на многобройните BDSM клиенти от цял свят. Дали се интересувате от гега с О-пръстен от кожа и стомана, от гега с червена топка или гега за уста с пенис, или предпочитате гега за разтягане на устата, зависи изцяло от вас. Но можете да сте сигурни, че гегът, за който винаги сте мечтали, ще бъде доставен дискретно до дома ви в рамките на 48 часа.

 

Удобен жаб за уста, жаб за робство или предпочитате жаб за СМ?

 

В допълнение към кабалажните ограничители, гегата за уста е част от основното еротично оборудване на всеки BDSM любител, когато става въпрос за кабала с гега. Ето защо в нашия онлайн магазин за бондаж няма да откриете само обикновени гегове, а разнообразие от гегове за уста, които да отговарят на всички предпочитания за бондаж и SM. В MEO ще намерите бондажни гегове и SM гегове в много дизайни и форми, но също и гегове за уста за начинаещи (дишащи) и удобни, както и водоустойчиви BDSM гегове за игри със златен душ, много тежкиSM гегове за SM студиа и BDSM професионалисти. От А до Я, в MEO ще намерите цялата информация, която ви е необходима, за да ви помогне да купите правилния гег за уста.

 

Можете да намерите тези различни гети за уста в магазина за робство на MEO:

 

Клещи за уста с топка и Клещи за уста с топка

 

Къртицата с топче е кълбо за уста и се състои от пластмасово топче, изработено от PVC или силикон, което се пъха зад зъбите. За да се предотврати изтласкването му с езика, той се закрепва зад главата на подчинения с каишка за глава. Както и при много други клетвени устни, Sub може да издава звуци въпреки клетвената уста, но говоренето е трудно. Можете да намерите хубава селекция от сачми за уста тук под тази връзка (моля, кликнете тук).

 

 

Пръстеновиден гел или гел за уста с О-пръстен

 

Нашите пръстеновидни кълба изпълняват подобна функция като нашите кълба с топка. Вместо гумена топка обаче зад зъбите се поставя пръстен, който се закрепва за главата с каишка. За да се предотврати увреждане на зъбите, нашият пръстеновиден гег е покрит с кожа. Особено популярни в нашия магазин за робство са нашият водоустойчив пръстен-гаг, нашият пръстен-гагdeep throat , нашият пръстен-гагCock SLUT , както и нашият пръстен-гаг "широко отворена уста" в червено и пръстен-гаг в черно. За разлика от повечето други гелове за уста, с пръстеновидните гелове дишането е сравнително лесно и достъпът до устата на подчинения е свободен.

 

Пенис гег или гег за уста с пенис

 

Пенисният гег затваря устата с кожена каишка, която се закрепва отзад на врата. От вътрешната страна на пенисния жабгон стърчи реплика на кожен или силиконов пенис. Пенисът на пенисния гег стърчи дълбоко в долната част на устата. Освен това към външната страна на пенисния кляпач може да бъде прикрепен друг пенис дилдо, който лицето с кляпач може да използва, за да задоволи своя Top или любовница. Както и при много други пенис жабове за уста, Sub все още може да издава звуци въпреки пенис жаба, но е трудно да говори.

 

Клепач за уста с юздичка

 

Клепачът за уста с накрайник, известен също като клякане за понита или клякане с накрайник, напомня на накрайник и се използва по-специално при игра с понита и pet play. Кърпичката за уста се използва често и в ролевите игри като част от сбруя за глава, напомняща юзда. Нашият гащички се закрепва за главата с помощта на каишка, прикрепена към халките. Въз основа на класическите капси за уста произвеждаме различни кръгли и овални капси за уста с приставка, наподобяваща капса. Говоренето, стенанията и хленченето почти не се засягат.

 

Кърпичка за уста с балон или надуваема кърпичка за уста

 

Нашият балонен гег се състои от латексов балон, който се надува в устата на подводницата с помощта на топче с помпа. Благодарение на помпата топката се надуваемият балонен гег се надува така, че да запълни устата по време на робството. При необходимост въздухът може да излезе отново чрез паник-вентил. Тъй като балонният кляк не би останал в устата без допълнително фиксиране, балонният кляк често е част от сбруя за глава или кожена маска, маска от спандекс или неопренова маска. Балонният гел и нашият гел тип "пеперуда" са най-ефективните гелове за уста в нашия магазин за робство поради своята конструкция.

 

Намордник за уста

 

Намордникът просто затваря устата с пластина като част от колана за глава и не е особено ефективен като запушалка за уста, но често има характер на ролева игра в Human puppy Play често има ролеви характер. Поради това намордникът често се комбинира с балони или други вътрешни устни запушалки, като например пенис запушалки. Нашият намордник за уста за чорапи, анцузи и попърс например е чудесен намордник за кабала. Имаме и много сбруи за глава с намордници и маски с намордници.

 

Шалове и кърпи за запушване на устата

 

Вероятно най-старият метод за запушване на устата на Bottom по време на робство. При тази техника за запушване на устата в устата на Bottom се поставя шал, чорап за запушване на устата или каишка. За да се предотврати изплюването, устата се запушва допълнително с шал / Hanky или нашия шал за робство. Особено препоръчваме нашия жартиер за уста за чорапи, анцузи и попържни.

 

Затваряне на устата със самозалепваща се лента или лента за робство

 

Лепящата лента за кабала често се използва за запушване на устата с лепяща лента. Професионален BDSM продукт, който не залепва за кожата за тази цел, е нашата самозалепваща се лента за робство в червено или черно.

 

Разширител на устата и челюстта

 

Разширителите за уста или разпъвачите на челюсти произхождат от медицинската технология и могат да бъдат закупени в нашия магазин за бондаж. Те се използват, за да държат устата на дъното отворена. Тъй като предотвратяват както говоренето, така и затварянето на устата, те са намерили своето място в клиничната еротика като специална форма на стоматологична запушалка за уста. Паякообразният клясък, също изработен от метал, или хранилката на д-р Садо, която държи устата отворена, следват подобен принцип. Препоръчваме и нашия разпръсквач за уста с предпазител за уста и каишка за глава

 

Маркуч за уста

 

Маркучите или надуваемите маркучи се използват за някои специални BDSM практики; маркучът стърчи в устата и е прикрепен чрез ремъци или маска. Тръбните гегове се използват, когато трябва да се контролира дишането или да се осигури дишане под вода.

 

Костна запушалка

 

Много разпространен при pet play или human pup Playустата е под формата на кост, която пълни устата на Bottom или puppy, т.е. на човешкото кученце, по начин, подходящ за вида. Благодарение на ремъка за глава, костеният жаб може да бъде пристегнат плътно около главата, така че кученцето да има Human puppy няма друг избор, освен да захапе костената запушалка.

 

Заключваща се устна запушалка и запушалка със заключване във времето

 

 

За да увеличим психологическата тръпка от жабуренето, доставяме много от нашите кервани за уста в заключващ се вариант, известен още като керван с възможност за заключване. Заключващият се гег може да бъде заключен с обикновен катинар или с нашата цифрова ключалка за време MEOBOND.

 

Клепач за езика или устните

 

Клещата за език на MEO произхожда от японския BDSM, където езикът е захванат между решетките и поради това не може да бъде изтеглен обратно в устата. Този тип запушване на устата, който е много разпространен в азиатската BDSM сцена, вероятно е най-доброто решение за робство със запушване на устата. Тъй като е запушен по този начин, Bottom няма друг избор освен пълно мълчание!

 

Фуниевиден кляк

 

Фуниевидните геги се използват, за да принудят Sub да поглъща течности или златни душове. Фуниевидните клянове често са част от колана за глава или маската.

 

 

Безопасност и рискове, свързани със запушването на устата

 

Клещите за уста се използват в някои BDSM сексуални практики, обикновено по взаимно съгласие, разумно и безопасно - принцип, известен в BDSM субкултурата като Safe, Sane, Consensual (Безопасно, разумно, по взаимно съгласие).

 

Обвързването със запушалки не е напълно безрисково и изисква специална степен на внимание между Bottom и Top поради ограничените възможности за комуникация и частичното ограничаване на дихателните пътища. От съображения за безопасност трябва да се използва следното Safeword от съображения за безопасност следва да се съгласува модел на шума като предварително условие за отмяна на всички действия по кабала. Свободното дишане трябва да бъде гарантирано във всички случаи.