От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Къртица за уста

Бюлетин

Къртица за уста 

Нашите устни гащи запълват устата и не допускат говорене отзад. Ако е необходимо, нашите запушалки за уста могат дори да се заключват... В магазина за робство на MEO можете да откриете фунийки, топчета, пръстени и други.

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 67 елемента
Покажи 1 - 12 от 67 елемента

Теория и практика на устата

 

Мотивацията за използване на запушалка за уста може да бъде целесъобразна, например за да се попречи на пасивния партньор (долната част) да говори и крещи; но запушалката за уста може да бъде поставена и по желание на долната част, защото тя намира усещането за приятно или му помага да се вживее в ролята си в структурата на властта в еротичната ролева игра в робство. Някои хора също така намират унижението за еротично и стимулиращо, отчасти поради неконтролируемото слюноотделяне. Друг стимул за използването на кълбовиден език се крие в символизираната от него беззащитност на дъното. Очите на хората с клетката изглеждат по-големи и носенето ѝ обикновено води до напрегнато изражение на лицето на съответния човек; заедно със силно ограничените възможности за вербална комуникация това обикновено засилва интензивността на играта между Top и Bottom.

Купуването на запушалка за уста е въпрос на доверие

 

В нашия магазин за бондаж носим различни гегове, защото гегът за уста е незаменим BDSM аксесоар за бондаж. Независимо дали търсите гега за уста като СМ играчка, кожен гег за уста, гега за уста за бондаж или популярния гег с топка, гарантирано ще намерите това, което търсите. Дори ако става въпрос за малко повече бондаж или СМ, ние имаме подходящите продукти за вас, като например нашите колани за глава със запушалки за уста. Ако си падате по златните душове, имаме също така жартиери за уста с фунийки или жартиери за уста с тръбички и отвори. Ако насилствената феминизация е вашият фетиш, добре ще ви послужи нашата Pussy Face запушалка за уста.

 

Система за запушване на устата за BDSM професионалисти, SM запушалки и запушалки за доминанти

 

Вече почти 2 десетилетия произвеждаме различни гети за уста за BDSM общността и за професионални SM студия, господари и доминанти. Ако се интересувате от професионална система за запушване на устата със сменяеми приставки, ви препоръчваме нашата система за запушване на устаHumilator . Тази СМ система е не само част от каталога за BDSM наказания, но и има възможност за свързване на много аксесоари за гегове. Основният гел за уста може да се превърне в гел за уста с четка за тоалетна, гел с поставка за тоалетна хартия или СМ гел с прахосмукачка за пера.

 

O-ring gag, ball gag, penis gag or a mouth spreader gag

 

Позволено е всичко, което ви харесва. В MEO със сигурност ще намерите гега по ваш избор и вашите фетиш мечти. Защото нашият магазин за фетиши е специализиран в желанията на многобройните BDSM клиенти от цял свят. Дали се интересувате от О-пръстен гег от кожа и стомана, гег с червена топка или гег за уста с пенис, или предпочитате гег за разтягане на устата, зависи изцяло от вас. Но можете да сте сигурни, че гегът, за който винаги сте мечтали, ще бъде дискретно доставен до дома ви в рамките на 48 часа.

 

Удобен гел за уста, гел за робство или по-скоро гел за СМ?

 

Освен ограничителите за робство, гегата за уста принадлежи към еротичното основно оборудване на всеки BDSM любител на робството с гега. Ето защо в нашия онлайн магазин за бондаж ще откриете не само обикновени гегове, но и разнообразни гегове за уста, които отговарят на всички предпочитания в бондажа и СМ. Клещи за бондаж и СМ можете да намерите в MEO в много дизайни и форми, но също така и клянове за уста за начинаещи (дишащи) и удобни, както и водоустойчиви BDSM клянове за игри със златен душ, много жестокиСМ клянове за СМ студиа и BDSM професионалисти. От А до Я ще намерите цялата информация, от която се нуждаете, за да си купите правилния гег за уста.

 

Можете да откриете тези различни гети за уста в магазина за робство на MEO:

 

Кърпичка с топка и Кърпичка за уста с топка

 

Къртицата с топка е кранче за уста и се състои от пластмасова топка, изработена от PVC или силикон, която се пъха зад зъбите. За да се предотврати изтласкването му с езика, сачменият гел се закрепва за главата на подводницата с каишка за глава. Както и при много други клетвени устни, Sub може да издава звуци въпреки клетвената уста, но говоренето е трудно. Можете да намерите хубава селекция от сачми за уста тук под тази връзка (моля, кликнете тук).

 

 

Пръстеновиден гел или гел за уста с О-пръстен

 

Нашите пръстеновидни клянове имат подобна функция като нашите клянове с топка. Вместо гумена топка обаче зад зъбите се пъха пръстен, който се закрепва с каишка зад главата. За да се избегне увреждане на зъбите, нашият пръстеновиден гег е покрит с кожа. Особено популярни пръстеновидни гегове в нашия магазин за робство са например нашият водоустойчив пръстеновиден гег, нашият deep throat пръстеновиден гег, нашият Cock SLUT пръстеновиден гег, както и нашите пръстеновидни гегове "широко отворена уста" в червено и пръстеновиден гег в черно. Дишането с пръстеновидни гегове е сравнително лесно, за разлика от повечето други гегове за уста, а достъпът до устата на подчинения е свободен.

 

Пенис гег или гег за уста с пенис

 

Пенисният гег затваря устата с кожена каишка, която се закопчава на врата. От вътрешната страна на пенисния жабгон стърчи копие на кожен или силиконов пенис. Пенисът на пенисния гег стърчи дълбоко в долната част на устата. Освен това към външната страна на пенисния кляпач може да бъде прикрепен друг пенис дилдо, с който лицето с кляпач може да задоволява своите Top или любовница. Както и при много други пенис жабове за уста, Sub все още може да издава звуци въпреки пенис жаба, но говоренето е трудно.

 

Жабурене с примка или жабурене на устата с примка

 

Клепачът със снежинка, известен също като клепач за понита или битов клепач, наподобява снежинка и се използва особено при игра с понита и pet play. Кърпичката за уста Snaffle Gag често се използва и в ролевите игри като част от сбруя за глава, напомняща юзда. Нашият гел с капси се закрепва за главата с помощта на каишка, прикрепена към халките. Вдъхновени от класическите капси, ние произвеждаме различни кръгли и овални капси за уста с приставка, наподобяваща капса. Говоренето, стенанията и хленченето почти не се засягат.

 

Къртица с балон или надуваема къртица за уста

 

Нашият балонен гег се състои от латексов балон, който се надува в устата на подводницата с помощта на топче с помпа. Благодарение на помпата топката се надуваемият балонен гег така че да запълни устата по време на робството. Паник-вентилът позволява на въздуха да излезе, ако е необходимо. Тъй като балонният кляк не би останал в устата без допълнително фиксиране, балонният кляк често е част от сбруя за глава или кожена маска, маска от спандекс или неопренова маска. Балонният гег и нашият гег с пеперуда са най-ефективните гегове за уста в нашия магазин за робство.

 

Кърпичка за уста с намордник

 

Намордникът само затваря устата с пластина като част от колана за глава и не е много ефективен като запушалка за уста, но често има характер на ролева игра в рамките на робството Human puppy Play често има характер на ролева игра. Поради това намордникът често се комбинира с балони или други вътрешно прикрепени устни залъгалки, като например пенис залъгалки. Чудесен намордник за кабала е например нашият намордник за уста за чорапи, анцузи и попържни. Предлагаме и много сбруи за глава с намордници, както и маски с намордници.

 

Шалове и шалове за запушване на устата

 

Вероятно най-старият метод за запушване на устата на Bottom в робството. При тази техника за запушване на устата в устата на Bottom се поставя кърпа, чорап за запушване на устата или жартиери. За да се предотврати изплюването, устата допълнително се запушва с шал / Hanky или с нашия шал за робство. Особено препоръчваме нашата запушалка за уста за чорапи, анцузи и попържни.

 

Запушване на устата с лента или лента за робство

 

Залепващата кабалажна лента често се използва за запушване на устата, направено от лента. Професионален и незалепващ BDSM продукт за тази цел е нашата самозалепваща се кабалажна лента в червено или черно.

 

Разширители на устата и челюстите

 

Разширителите зауста или челюсти произхождат от медицинската технология и могат да бъдат закупени в нашия магазин за бондаж. Те се използват, за да държат устата на дъното отворена. Тъй като пречат на говоренето и затварянето на устата, те са намерили своето място в еротичната клиника като специална форма на стоматологична запушалка за уста. На подобен принцип действа и " Паякообразният гаг" или " Хранилката на д-р Садо ", която също е изработена от метал и държи устата отворена. Препоръчваме ви и нашия разпръсквач за уста със защита на зъбите и каишка за глава

 

Тръбен жаб

 

За някои специални BDSM практики се използват тубусни гелове или надуваеми тубусни гелове; при тях в устата стърчи тръба, която е прикрепена чрез ремъци или маска. Тръбните гелове се използват за контрол на дишането или за осигуряване на дишането под вода.

 

Костна запушалка

 

Много разпространен при pet play или human pup Playкъртицата за уста е под формата на кост, която пълни устата на Bottom или puppy, т.е. на човешкото кученце, по начин, подходящ за вида. Благодарение на колана за глава, костената запушалка може да бъде пристегната плътно около главата, така че кученцето да няма други Human puppy няма друг избор, освен да захапе костената запушалка.

 

Заключваща се устна запушалка и запушалка със заключване във времето

 

 

За да увеличим психологическия ефект от задушаването, ние доставяме много от нашите кервани за уста в заключващ се вариант, наричан още керван със заключване. Заключващият се кенгуру може да се заключва с обикновен катинар, както и с нашия цифров часовников механизъм MEOBOND.

 

Клепач за езика или устните

 

Клепачът за език MEO произхожда от японския BDSM, при който езикът е захванат между пръчки и по този начин не може да бъде изтеглен обратно в устата. Този тип запушване на устата, който е доста разпространен в азиатската BDSM сцена, вероятно е най-доброто решение при робството с кляпане. Тъй като, запушен по този начин, Bottom няма друг избор освен пълно мълчание!

 

Фуниевиден кляк

 

Фуниевидните клянове се използват, за да принудят Sub да поглъща течности или златни душове. Фуниевидните клянове често са част от колана за глава или маската.

 

 

Безопасност и рискове Кърпички за уста

 

Клещите за уста се използват в някои BDSM сексуални практики, обикновено по взаимно съгласие, в разумни и безопасни граници - принципът Safe, Sane, Consensual, както е известен в BDSM субкултурата.

 

Обвързването със запушалки не е лишено от риск и изисква специално ниво на внимание между Bottom и Top поради ограничената комуникация и частичното ограничаване на дихателните пътища. От съображения за безопасност трябва да се договори шумов модел като безопасна дума за спиране на всички действия по кабала. Свободното дишане трябва да бъде гарантирано във всеки случай.