От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Класически колани за целомъдрие

Бюлетин

Класически колани за целомъдрие 

Край на изневерите, край на безнравствените мисли благодарение на коланите за целомъдрие и устройствата за целомъдрие за мъже на MEO.

12
на страница
Покажи 13 - 15 от 15 елемента
Покажи 13 - 15 от 15 елемента

Какво представлява клетката за пенис за мъже и как се използва клетката за пенис?

Клетката за пенис за мъже е приспособление, което затваря пениса на мъжа, така че той да няма контрол над гениталиите си, нещо като затвор за пениса. Тя не позволява на пениса да стане еректирал и по този начин обикновено предотвратява оргазма. Историята на клетката за пенис за мъже води началото си от разновидностите на BDSM, където клетката за пенис за мъже често е била използвана от жени-доминанти при отглеждането на мъжки роби за удоволствие. Човекът, който държи ключа за клетката, се нарича притежател на ключа, както е при коланите за целомъдрие за жени.

Конструкцията на клетката за пенис е доста проста. Пенисът на мъжа се поставя в тръбна конструкция. Това устройство се прикрепя с ключалка към пръстен, който затваря пениса и тестисите. Без да отвори ключалката, собственикът на пенис клетката не може да я свали. Някои модели пенис клетки, които често се носят от потребителя за дълъг период от време, имат механизъм, който позволява отварянето им при спешни случаи. Този механизъм е проектиран по такъв начин, че клетката не може да бъде затворена след аварийното отваряне. По този начин притежателят на ключа може да види при следващата среща, че робът е свалил клетката за пенис, което обикновено води до по-нататъшни строги възпитателни мерки.

Клетките за пенис или коланите за целомъдрие за мъже се предлагат в многобройни дизайни. В зависимост от желания размер на пениса има малки, а също и големи клетки за пенис, така че всеки мъж може да намери подходящата за него клетка за пенис. Тръбното устройство може да бъде затворено, отворено или полуотворено.

По правило такива клетки за пенис за мъже са предназначени за продължителна употреба и често се предлагат с MEO затваряне за еднократна употреба (пластмасови уплътнения). В по-нататъшния ход на нашето описание ще разгледаме различните пенис клетки и ще посочим специалните характеристики на всеки вид. Като цяло трябва да се внимава чувствителната еректилна тъкан да не бъде наранена по време на употреба, а също така носещият да възприема клетката върху пениса си като наказателно обогатяване. В нашия тест на клетка за голям пенис установихме, че с малко опит използването на клетка за пенис бързо се превръща в рутина.

Какви модели клетки за пенис се предлагат? Какви са предимствата и недостатъците на различните модели клетки за пенис:


Клетка за пенис за мъже, изработена от мек материал:

Най-популярният мек материал за клетки за пенис за мъже е силиконът. Тези клетки за пенис са много лесни за носене и са доста евтини. Тъй като могат да прилягат добре към пениса, те често се използват така, че потребителят да може да ги носи под нормално облекло. Такива пенис клетки за мъже не са обемисти и спестяват на потребителя неприятни погледи. Поради лесния за поддържане материал те могат да се почистват, докато се носят, или можете да ги използвате, докато се къпете.

Недостатък е еластичността на материала, която не позволява перфектно фиксиране. Може да се окаже, че носещият ги може да постигне оргазъм въпреки клетката, защото материалът не може да предотврати ерекцията със стопроцентова сигурност. Въпреки това такава пенис клетка може да се препоръча, особено за начинаещите в BDSM те са много подходящи. В MEO.de можете да намерите няколко атрактивни модела, например нашата пенис клетка от силикон.

Пенис клетка за мъже от твърд материал:


Тук има два модела. От една страна, вариантите, изработени от твърда пластмаса, а от друга страна, клетките за пенис, изработени от метал, най-вече клетките за пенис, изработени от неръждаема стомана. И двата варианта имат големи предимства, както за потребителя, така и за key holder. Металните пенис клетки обикновено са по-скъпи. Въпреки това те обикновено издържат много дълго време и доставят на собственика си удоволствие за дълго време. Заслужава да се споменат и клетките за пенис с тапа или клетките за пенис с остри шипове или тръни, с които много от нашите клиенти имат добър опит.

Клетка за пенис за мъже от твърда пластмаса:


Клетките за пенис от пластмаса са незабележими и няма да бъдат забелязани по време на проверката на летището. Въпреки това, поради малко по-ниската си стабилност, те могат да се счупят и да наранят потребителя. Освен това дилататорите и катетрите се прикрепят по-трудно или реално не могат да бъдат прикрепени към клетката за пенис. Независимо от това много върхове и дори професионални доминанти се кълнат в такава пенис клетка. Клетките за пенис, изработени от пластмаса, се слагат лесно, а при прозрачния дизайн е лесно да се види дали пенисът е разположен правилно.

Друго предимство е, че клетката за пенис може да се отстрани с инструмент в най-лошия случай. Ако пенисът се е усукал и се е заклещил в клетката за пенис и след това ключалката се е заклещила, ще се радвате, че не се налага да викате ключар. Обикновени клещи или дори ножица могат да срязват болтовете и пенисът е спасен. Друг е въпросът дали господарят или господарката вярват на роба, че това наистина е бил единственият начин да се измъкне от конфузната ситуация.

Метална клетка за пенис за мъже:


Металната клетка за пенис е много по-ограничаваща от пластмасовата клетка за пенис. Само хладният, непоклатим метал кара сърцето на мъжете, които обичат целомъдрието, да бие по-бързо. Предлагат се многобройни клетки за пенис, като асортиментът на металните клетки за пенис далеч надхвърля този на пластмасовите клетки. Това е така, защото металът е много по-твърд и твърд от обикновените пластмаси като поликарбонат или PVC. В допълнение към тръбните конструкции има и клетки за пенис, изработени от метал. Независимо дали става въпрос за мрежи за пенис, решетки за пенис или пръстени за пенис, металните клетки са най-креативно изработените клетки за пенис.

Една от най-популярните клетки за пенис, която предизвиква истински страх у някои мъже, са така наречените Врата на ада. Това се превежда като "порти на ада" и се отнася за конструкция от различни пръстени, свързани с кожен колан или метален прът. Пръстенът с най-голям диаметър се прикрепя като задържащ пръстен зад тестисите около ствола на пениса. Всеки следващ пръстен е с малко по-малък диаметър от предишния, така че дори когато не е еректирал, главичката е здраво затворена от последния пръстен. Когато притежателят на тази пенис клетка вече е сексуално стимулиран, пръстените на "вратата на ада" започват силно да болят, което значително потиска сексуалното желание. Опитните key holder знаят как да държат робите си дълго време точно между изгарящото удоволствие и болката с тази "врата на ада", откъдето идва и отличителното име.

Клетка за пенис за мъже с катетър или разширител:


Някои клетки за пенис за мъже позволяват в уретрата да се вкарва пенис тапа или катетър. Катетърът позволява уриниране и позволява на спермата да изтича навън. Дилататорът, от друга страна, значително увеличава напрежението при игра. Някои пенис клетки за мъже дори имат пенис тапа, която се поставя при поставянето на клетката. Тази допълнителна стимулация може да доведе мъжа почти до лудост, тъй като всяко движение и най-малката ерекция се усещат два пъти по-интензивно.

Някои от нашите пенис клетки са проектирани така, че след това може да се постави разширител, за да се стимулира удоволствието на мъжа против волята му. С увеличаването на отока се увеличава и болката в пениса, която често се усилва от вътрешни шипове. Ако болката стане твърде силна, удоволствието понякога изчезва напълно. Не така стоят нещата при използването на дилататор, с който мъжът се възбужда дори против волята си, поне до определен момент.

Клетка за пенис с вибратор или клетка за пенис със стимулиращ ток:

Разбира се, MEO предлага и клетки за пенис с вибратор или опции за свързване на устройства със стимулиращ ток. И двете версии имат за цел да увеличат удоволствието на мъжа и да накарат пениса му да еректира, въпреки че клетката за пенис е предназначена да предотврати точно това. Особено чрез използването на уред за ТЕНС - често в комбинация с дилататор като електрод - пенисът може да бъде стимулиран до границата на болката. Много покорните мъже се наслаждават на това да бъдат хванати в капана на удоволствието си от невъзможен оргазъм, докато садистичните върхове се наслаждават на контролираното страдание на своя роб.

Новият колан за целомъдрие CELLMATE - управлявана от приложение пенис клетка:

С пенис клетката CELLMATE трябва да се откажете от всякакъв контрол върху пениса си, защото пенис клетката CELLMATE е управлявана от приложение електронна пенис клетка за покорния мъж! Партньорката ви управлява клетката за пенис CELLMATE просто и без сложна технология с помощта на специално приложение. Очакват ви безкрайни вълнуващи моменти с доминиращия ви партньор, в които напълно губите контрол над пениса си. Например, използвайте нашия колан за целомъдрие CELLMATE дистанционно чрез приложение, докато пазарувате, и оставете партньора си да ви изненада в съблекалнята. Особено вълнуващо е, когато партньорът ви има пълен контрол над пениса ви. Независимо дали сте вкъщи, пътувате, пазарувате, спортувате, правите кабала или имате далечна връзка, клетката за пенис CELLMATE на MEO ® ви държи напълно целомъдрени и пенисът ви е под пълен контрол благодарение на гениалното си управление чрез приложение.

С клетката за пенис CELLMATE за мъже няма значение къде сте и какво правите. С клетката за пенис CELLMATE с управление чрез приложение притежателят на ключа (този, който има властта на ключа) може да реши дали подчиненият мъж може да бъде освободен от целомъдрието си. В комбинация с приложението за Android и iOS можете лесно да си създадете акаунт и да свържете клетката за пенис CELLMATE с потребителското си име.

Анално целомъдрие:

Сякаш с магия, нашата заключваща се анална тапа се разтваря широко, след като бъде поставена - сега просто я заключете и извадете ключа. "Anal Master" не може да бъде отстранен без ключа. Само с ключа аналната тапа може да се намали до най-малкия си размер и да се извади отново. Най-добрият избор, когато става въпрос за заключващ се анален щепсел!

Електронно заключване за време за клетката на пениса:

Цифровото заключване за време на MEOBOND ви освобождава само когато е изтекло зададеното време. Тя позволява защитен от бягство и безопасен самообвързване или контролирано от таймера целомъдрие. Нашето заключване за време MEOBOND крие в себе си истински високи технологии и може да бъде прикрепено към почти всички робски ограничения или дори към клетки за пенис. Най-накрая можете да изживеете най-съвършените си фантазии за самообвързване и целомъдрие, защото заключването за време MEOBOND може да се настройва с точност до минута, но не повече от 100 часа. Това е нещо, за което всеки е мечтал, и MEO го направи реалност! Лесно за използване и безотказно за употреба, заключването на времето гарантира, че ще получите това, за което винаги сте мечтали. Нашата ключалка може да издържи на 130 килограма тяга и е идеална за времево обвързване с белезници за ръце, железа за крака, разпъвачи с железа за крака, бондажни колани, клетки за целомъдрие, клетки за пенис, геги и дори нашата заключваща се анална тапа.

Идеи за BDSM игра с прикрепена клетка за пенис:

Ето някои идеи за игра, подходящи както за начинаещи, така и за напреднали играчи. Степента, а следователно и опасността за здравето, се увеличава от стимулация до стимулация. Препоръчваме на начинаещите в BDSM да подхождат към темата с повишено внимание.

Порно филми с пенис клетка:

Top поставя пенис клетка на роба и двамата гледат порно заедно. Това е много възбуждащо и робът ще моли да бъде освободен от ограничението на похотта си. Това може да се използва за прекарване на една вечер в секс заедно или като отдушник за по-нататъшна игра.

Излети с пенис клетка:

Слага се пенис клетка за мъже, изработена от твърд материал, и носещият я трябва да облече тесни панталони. След това двамата пазаруват заедно и се разхождат дълго из града. Дори никой минувач да не забележи, носещият клетката за пенис има чувството, че всички виждат клетката за пенис, и се чувства наистина приятно унизен.

Натрапчива похотливост:

На вързания мъж се налага строга позиция в клетката. За тази цел активният партньор му поставя пенис клетка, която може да бъде снабдена с електроди и позволява използването на разширител. Чрез умела стимулация пенисът на безпомощния, вързан мъж се довежда до ерекция, която причинява болка поради затвореността на клетката. Болката прогонва удоволствието, докато Top не стимулира отново вързания пенис. Алтернативно електричеството и стимулацията на уретрата стимулират удоволствието и след като болката е забравена, играта може да започне отново.

На вечеря с приятели:

Top кани няколко приятели на вечеря вечерта. Когато компанията приключи, на роба се поставя клетка за пенис (тук силно се препоръчва нашата клетка за пенис NoPacha) и Sub се парадира. Унизително и все пак много вълнуващо за подчинените мъже.

Принудителен оргазъм или принудителна десаминация:

Простатата (простатната жлеза) е сексуалният център на мъжа, който определя еякулацията. С устройството CUMELOT, стимулатор на простатата, адаптиран за нуждите на BDSM, простатата се стимулира до принудително изхвърляне на сперматозоиди, без да се изпитва никакво удоволствие или възбуда. Това се нарича още оргазъм на простатата или принудителен аборт.

Чили или джинджифил за пениса:

Затвореният пенис се отваря с уретрален разширител и в уретрата се вкарва парче обелен корен от джинджифил или чили. Това изгаря доста силно, но също така ще достави удоволствие на тези, които се лекуват по този начин. Както и при играта на "натрапчива похотливост", Top може да се погрижи робът да остане в капана на похотта си чрез умело възбуждане и отричане.

Стимулиране на уретрата:

Звученето обещава множествени оргазми! Саундирането или уретралната игра звучи болезнено за непосветените, но може да бъде и невероятно възбуждащо. Въпреки това трябва да се внимава, за да се гарантира, че това е приятно преживяване.

Продукти за грижа за пенис клетката:

За пениса:


Фетиш лубрикантът PLOWBOY True Feel е идеален за анално разтягане, разтягане и, поради грижовните съставки, за носещите пенис клетка. PLOWBOY True Feel е грижовен лубрикант за взискателните мъже. Доказани съставки като алое вера и витамин Е осигуряват нежна и естествена грижа и гарантират кадифено усещане по време на секс.

Почистване на клетката за пенис:


INSTACLEAN е първият избор на BDSM общността! Патогенните вируси и бактерии дебнат отвсякъде. С дезинфекциращия спрей INSTACLEAN, дезинфектант за ръце, можете да предпазите себе си и другите от болести. Нашият дезинфекциращ спрей INSTACLEAN има интензивно антимикробно действие срещу бактерии, гъбички и вируси. Съвместимостта с много материали прави дезинфекциращия спрей INSTACLEAN универсален дезинфектант за пенис клетката.

Откъде можете да си купите пенис клетката за мъже? На www.meo.de


ще намерите впечатляващо голям избор от клетки за пенис. Ако търсите клетка за пенис за вашия пенис, разгледайте я! Не ви препоръчваме да си построите сами клетка за пенис. Можете да поръчате клетка за пенис онлайн много по-лесно, по-бързо и по-евтино. Ние доставяме почти всеки модел във възможно най-кратки срокове, разбира се, много дискретно и неутрално опакован.