От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Екстремни играчки за петел и топка

Бюлетин

Екстремни играчки за петел и топка 

За много специални чувства и незабравими оргазми! Обичате да е твърд и яростен или дори много твърд? Тогава нашите метални играчки за петел и топка са точният избор за вас!

Покажи 1 - 8 от 8 елемента
Покажи 1 - 8 от 8 елемента

Металните играчки за пениса и тестисите (cock & ball toys) са вид секс играчки за мъже, които се състоят от метални пръстени, клетки, тежести и други аксесоари, които могат да бъдат прикрепени към пениса и тестисите.


Някои често срещани видове секс играчки за пениса и тестисите са:

  • Пръстени за пенис: това са метални пръстени, които се носят около основата на пениса за поддържане на ерекцията и увеличаване на чувствителността.
  • Разтягачи за тестиси: Това са метални пръстени, които се носят около скротума, за да разтягат скротума и да изтеглят тестисите от тялото.
  • Клетки за пенис: Това са метални клетки, които затварят пениса и са предназначени за предотвратяване на ерекцията. Те често се използват в сценариите на BDSM.
  • Генитални тежести: Това са тежести, които се прикрепят към пениса или тестисите, за да създадат усещане за разтягане.


Мъжете използват метални играчки за пениса и тестисите по различни причини, като например за увеличаване на сексуалното удоволствие, откриване на нови усещания и като част от BDSM сесии или игра на сила. Някои мъже използват тези играчки и за разтягане на пениса или скротума, което може да доведе до временно уголемяване или до по-интензивен оргазъм.

Важно е да се знае, че използването на секс играчки трябва да става с повишено внимание и грижа. Потребителите винаги трябва да следват инструкциите на производителя и да използват подходящи хигиенни мерки.