От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Puppy Челни тапи

Бюлетин

Puppy Челни тапи 

Всеки human pup се нуждае от хубав петел, който да размахва. Тук е най-големият избор на puppy задни тапи и анални тапи с опашки.

Покажи 1 - 11 от 11 елемента
Покажи 1 - 11 от 11 елемента

Когато става въпрос за Pup Play, MEO е мястото, където да отидете, с невероятната си селекция от кучешки опашки и puppy тапи.

Независимо дали търсите вмъкваща се "тапа за кучешка опашка" или "шоу опашка", със сигурност ще намерите това, от което се нуждаете тук.

Ние носим най-продаваните опашки от Bad puppy и много други марки в огромно разнообразие от размери, цветове и стилове. Съчетайте нашите анални щепсели с някоя от страхотните маски на puppy за перфектен външен вид.

Какво представляват аналните щепсели puppy?

Анален щепсел puppy (известен също като анална тапа): human pup Анален щепсел, Human puppy butt plug или анален щепсел с опашка) е вид вибратор, предназначен за анална употреба. За тази цел puppy аналните тапи са заоблени в единия край и заострени за по-лесно поставяне. Освен това другият край е достатъчно дебел, за да може puppy аналната запушалка да остане на мястото си без особена сила и да не бъде случайно поставена докрай. Освен тези общи знаменатели, има и human pup Аналните тапи се предлагат в безброй форми, цветове и материали! Puppy Аналните тапи без вибрация се използват или за чиста стимулация, или за подготовка за анален полов акт. Те са подходящи както за жени, така и за хомосексуални и хетеросексуални мъже, всъщност за всички любопитни хора.

Какво правят за мен аналните тапи с кучешки опашки на puppy?

Puppy Аналните тапи са особено подходящи за подготовка за безболезнен анален секс. Те се поставят с малко лубрикант и след това се оставят на място за няколко минути, за да се отпуснат и разтегнат ректалните мускули. Има няколко момента, които трябва да се вземат предвид при избора на лубрикант. Лубрикантите на маслена основа са идеални за анален секс, тъй като не изсушават ануса. Те обаче не са съвместими с презервативи или играчки от силикон или латекс! Вместо тях можете да използвате специални анални лубриканти. Иначе аналните тапи също са популярни за чиста стимулация или като шоу ефект, или за усъвършенстване на облеклото puppy human pup Облекло. Те могат също така да стимулират P-точката на мъжа по време на секс и по този начин да осигурят по-твърда ерекция!

Puppy Купете анални тапи онлайн на MEO.com

Независимо дали търсите анална тапа puppy с или без вибрация, ще я намерите тук, в MEO! Аналните тапи с опашки, като тези на Badpuppy, имат както декоративен, така и стимулиращ ефект. Алуминиевият анален щепсел или висококачественият стъклен щепсел могат да осигурят специални усещания благодарение на първоначално хладната си повърхност. Разбира се, разполагаме и с впечатляващи puppy анални тапи, изработени от силикон. Забавлявайте се с разглеждането!