От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Играчки TENGA

Бюлетин

Играчки TENGA 

Най-новите мастурбатори Tenga обещават спиращи дъха оргазми и карат мъжките сърца да бият по-бързо! Независимо дали сте сами, или с партньора си, играчките Tenga обогатяват сексуалния ви живот.

12
на страница
Покажи 13 - 20 от 20 елемента
Покажи 13 - 20 от 20 елемента

Мастурбаторът Tenga ви гарантира екстремен оргазъм и замества "добрия стар ръчен труд" при мастурбация.

 

Прочутите яйца Tenga или кое е било първо: кокошката или яйцето?

 

Вечният въпрос. Но едно нещо знаем със сигурност: когато става въпрос за яйца за мастурбация, Tenga е дошла първа. Ако сте тук, в магазина Tenga на MEO, вероятно сте чували за тях, но ако не сте, четете нататък и ние ще ви разкажем всичко за яйцата Tenga и всички други страхотни продукти на японската компания.

 

Tenga произвежда широка гама от секс играчки, предимно мастурбатори, които можете да намерите в онлайн магазина за възрастни MEO. Компанията Tenga е основана през 2005 г. от японеца Коичи Мацумото. Мацумото е талантлив и креативен предприемач, който в детството си прекарва по цял ден в рисуване, чертаене и разглобяване на предметите около него. "Оценките ми по изобразително изкуство и занаяти винаги са били най-добри", казва той в едно интервю. След като момчето завършва обучение в техникум, той започва да тунингова суперавтомобили и да разглобява ретро автомобили. Заплащането било толкова лошо, че известно време дори се налагало да спи в колата си или на пода в дома на приятел. След като младият Коичи завършил чиракуване като автомеханик, той започнал да тунингова автомобили и да разглобява класически коли. Заплащането обаче било толкова ужасно лошо, че за известно време му се наложило да спи в колата си или на пода в дома на приятел. След това сменя работата си и си намира работа като продавач на употребявани автомобили. Скоро се превръща в най-добрия продавач в дилърството. "Заплатата, комисионите, бонусите и всички други специални надбавки като най-добър продавач бяха страхотни и животът ми най-накрая започна да се стабилизира. Но все още не можех да се отърва от онова странно чувство в мен. Беше забавно да продавам коли, но все още ми се искаше да бъда креативен". Единственият проблем беше, че той нямаше представа как да бъде креативен.

 

Мацумото бил твърдо решен да започне собствен бизнес, затова анализирал японския пазар и неговите нужди. В свободното си време разгледал голямо разнообразие от продукти и изведнъж осъзнал, че вече съществуващите секс играчки го карат да изпитва известно безпокойство. "Това беше така, защото продуктите не ми даваха никаква сигурност или увереност", споделя той. Едно нещо обаче му било ясно: мъжете се задоволяват сами и със сигурност е нездравословно да потискат собственото си сексуално желание. Защо продуктите, които би трябвало да задоволяват тази потребност, ни карат да се чувстваме несигурни? Само един поглед му е бил достатъчен, за да разбере, че могат да се въведат много подобрения. Имал е уникална, чудесна възможност да разработи нещо наистина революционно.

 

След разработването на безброй прототипи и когато вече изпитвал икономически затруднения, най-накрая му се отдала възможност. Той пуснал на пазара различни мастурбатори с оригинална чаша Tenga, вакуумната чаша, меката тръбна чаша, чашата с търкаляща се глава, чашата с двойна дупка и, разбира се, чашата с въздушна възглавница. Още през първата година той продава повече от един милион мастурбатора. Да, правилно прочетохте - повече от един МИЛИОН мастурбатори Tenga за една година! Това беше предприемаческо постижение в този пазарен сегмент, каквото не беше виждано досега.

 

Успехът в продажбите доведе до международен интерес и предложения. Множество компании от много страни се обърнаха към Tenga, за да продават тези нови мастурбатори. През следващите години Tenga, която по онова време произвеждаше безспорно най-добрите мастурбатори за мъже, пусна на пазара повече от 20 нови продукта и безброй продуктови линии, поставяйки се на абсолютния връх в света на мъжкото удоволствие. Неговият вечен принцип: Формата следва фантазията!

 

Tenga, определено световният лидер в областта на мъжките мастурбатори!

 

Днес компанията Tenga е световен лидер в разработването на мастурбатори за мъже и въпреки че всички нейни продукти са много успешни, Tenga постигна международна слава благодарение на известните яйца Tenga. И за това има основателна причина. Играчка с изненада вътре. Различни цветове, текстури, форми и нива на твърдост, за да можете да избирате според вкуса си. Възбудено яйце с изненада за възрастни. Смесицата от функционалност, оригиналност и дизайн е убедителна!

 

Ако разгледате по-отблизо марката Tenga, ще откриете, че Tenga е много повече от компания за секс играчки. Tenga означава начин на живот и модерен начин на отношение към себе си и другите

 

Най-добрият мастурбатор за мъже или продуктите на Tenga за мъжко удоволствие:

 

Ние ви обясняваме тук, в MEO, чудесната гама от удоволствия, които Tenga ни предлага с различните си продуктови линии, перфектно адаптирани към нуждите и вкусовете на всеки мъж в областта на мастурбацията.

 

Какво можете да очаквате от серията Tenga Cup?

 

Простотата, за която говорихме, е налице от самото начало на идеята на Tenga и все още можем да я видим в първите продукти, които Tenga пусна на пазара - петте оригинални чашки Tenga. Това са играчки за еднократна употреба, които предлагат различни функционалности и са идеални за начинаещи. Оригиналната вакуумна чаша, известна още като "Дълбокото гърло", е класическият мастурбатор от Tenga. Не бива обаче да смятате, че тя е остаряла.

 

Оборудвана с много специален механизъм, структурата се състои от безкраен брой накрайници и вълни. Подобно на всички оригинални чаши, с изключение на чашата с двойна дупка, която може да се използва дори от двете страни, вакуумната чаша на Tenga има специална подложка от полиуретан, която задържа лубриканта и го разпръсква веднага след поставянето на пениса. Това означава, че нито използването на презерватив, нито опитите за еякулация извън продукта биха удължили живота му, тъй като лубрикантът вече е разпределен във вътрешността на Tenga Sextoy, което води до влошаване на материала. Затова не усложнявайте нещата - отворете капака, поставете пениса си и.... се наслаждавайте до оргазъм.

 

С меката тръбна чашка можете да регулирате налягането индивидуално веднага щом започнете да мастурбирате. Нейното тяло, оформено като бутилка, ви позволява да стискате, отпускате, масажирате или галите пениса си. Търсите ли 360-градусови усещания? Ето къде ще ги получите. Чашата с търкаляща се глава! Това, което отличава тази чаша Tenga от останалите, е гъвкавото ѝ тяло, което ви позволява да извършвате всички възможни движения. Търкалящи движения, напред, назад, от ляво на дясно и обратно... Звучи добре, нали?

 

Както вече споменахме, чашата с двойна дупка е единствената от петте оригинални чаши за ремъци, която може да се използва дори от двете страни. Защо? Защото е проектирана с два напълно отделни отвора, които позволяват две различни усещания. Предпочитате ли нещо нежно или нещо по-твърдо? Раздвижете китката си и изберете сами. И накрая, но не на последно място, Tenga представя Air Cushion Cup - първият в света мастурбатор с дизайн на въздушна възглавница и 24 въздушни камери.

 

В този момент не бива да не се споменава, че Tenga предлага и линия Ultra Size на оригиналните чашки Tenga, защото компанията наистина е помислила за всички мъже. Същата секс играчка, но по-голяма и с по-силен засмукващ ефект за най-голямо удоволствие.

 

Компанията от Япония е ангажирана със сексуалното здраве и правото на всеки мъж да живее както иска, т.е. без срам и без принуда. Поради тази причина от няколко години насам Tenga пуска на пазара специална купа Tenga Cup всяка година по случай LGTBI Pride. Tenga се стреми да подобрява мастурбацията от година на година, но не единствено за собствена изгода. Част от приходите от продажбата на тези цветни продукти отиват за организации, които се застъпват за сексуалните малцинства. Уау!

 

Прочутото яйце на Tenga, яйцето на Tenga! Какво трябва да търсите, когато купувате Tenga Egg? Тук в MEO можете да получите съвети за покупка, да разберете какви са разликите и по какви критерии да избирате.

 

Нека се върнем към известните яйца за мастурбация, Tenga Eggs, за да обясним защо те са се превърнали в истинска придобивка за мъжете по целия свят. Ще разгледаме и характеристиките на различните яйца Tenga, които Tenga предлага днес. Освен специалните издания и сътрудничеството с други марки, можете да избирате между различни разновидности на Tenga Eggs. Tenga ви предлага две различни серии: "Regular", със стандартна стимулация, моделите Wavy, Clicker, Spider, Twister, Stepper и Silky и серия "Strong", моделите Thunder, Crater, Misty, Cloudy, Shiny и Surfer, шест яйца за най-експериментаторските сред вас.

 

Това означава, че можете да се насладите на по-меки усещания с шестте стандартни яйца, докато по-твърдата линия е за тези, които предпочитат по-интензивна и по-силна текстура. Всяко яйце Tenga също така има различен цвят и форма. Искате ли да научите една тайна? Вгледайте се добре в контурите, нарисувани на повърхността, защото ще ги усетите върху пениса си, след като изложите Tenga Egg.

 

Основният продукт Tenga има някои характеристики, които са общи за всички модели. Не сте сигурни дали Tenga Egg ще пасне на вашия пенис? Можем да успокоим притесненията ви: ДА, защото са изработени от еластомер - изключително разтеглив материал, който може да се адаптира към всеки размер на пениса и да се усеща мек, секси и влажен. Добре е да знаете: Топките са за еднократна употреба и се доставят с торбичка за лубрикант. Така че всичко, от което се нуждаете за солов секс, вече е включено в комплекта.

 

Тенджерата е с размера на истинско яйце, така че можете да я вземете навсякъде. Как точно работи? Извадете опаковката, отворете я, извадете лубриканта и намокрете вътрешната и външната част на яйцето. Всичко, което трябва да направите сега, е да го нахлузите върху пениса си и да го движите нагоре-надолу. Много просто, но невероятно възбуждащо!

 

Ако сте харесали първото яйце на Tenga, тогава наистина трябва да опитате цялата гама от яйца на Tenga. Има по-тесни яйца с вълни, като Tenga Egg Wavy; с мрежеста текстура; с преплитащи се нишки, които симулират орален секс, като Tenga Egg Silky; и дори със студен ефект, като Tenga Egg Cool.

 

Кой е най-добрият мастурбатор за яйца от Tenga?

 

Това наистина зависи от личния ви вкус. Трябва да ги изпробвате всичките, за да разберете кой е най-добрият мастурбатор за яйца от Tenga. Но ако се чудите къде да купите мастурбатори за яйца от Tenga, все пак можем да ви помогнем, защото почти всички модели можете да намерите тук, в секс магазина на MEO.

 

Искате ли да подарите на някого специално удоволствие с Tenga? Яйцето Тенга е не само чудесен подарък за Великден!

 

Ако отивате на парти и не знаете какво да подарите, може би ще ви дадем няколко идеи. Какво ще кажете за кошница с яйца? Защото Tenga ви предлага комплект от шест различни яйца Tenga. Проблемът е, че вероятно ще трябва да потърсите нов подарък, тъй като ви се иска да запазите всичките 6 секс яйца за себе си.

 

Невероятно страхотният мастурбатор Tenga Air-Tech с дълъг живот

 

Търсите ли много специалните усещания, които само секс играчката Tenga може да ви даде, а също така искате любимата ви секс играчка да издържи по-дълго? Тогава мастурбаторът Air-Tech е правилният избор за вас. Различните модели имат зашеметяваща структура Air Flow, която позволява на въздуха да излиза по време на поставянето на пениса, създавайки вакуумен ефект, който ще ви катапултира до облак 9 в рая на оргазмите! Освен това дизайнът във формата на пясъчен часовник осигурява удобен захват. Изберете интензивността и твърдостта, които ви подхождат най-добре, от различните модели Air-Tech.

 

Ако искате да регулирате индивидуално натиска и размера на вашата секс играчка, Air-Tech Twist може да е най-доброто решение за вас. Можете да завъртите мастурбатора Air-Tech Twist до 5 пъти, като всяко завъртане увеличава натиска върху пениса ви. Така че с мастурбатора Air-Tech Twist ще имате пет секс играчки в една!

 

Искате ли да научите най-хубавото нещо за мастурбатора Air-Tech?

 

Всички модели могат да се използват многократно толкова често, колкото ви харесва. Можете да им се наслаждавате почти безкрайно. Да, прочетохте правилно. Условието, разбира се, е редовната хигиена. Почиствайте мастурбатора Tenga след всяка употреба с топла вода, мек сапун или нашия почистващ препарат за играчки VERYCLEAN и ги оставете да изсъхнат, когато сте достигнали кулминацията си. Обещаваме ви, че Air Tech на Tenga е един от най-добрите мъжки мастурбатори, които някога ще опитате.

 

Как да използвам мастурбатора Tenga Air-Tech?

 

Той е много лесен за използване. Първо отстранете опаковката, която предпазва полипропиленовата втулка; отворете мастурбатора, като издърпате капачката; използвайте достатъчно количество лубрикант в точката на поставяне, вътре в подложката и върху пениса. Преди да поставите пениса, уверете се, че сте премахнали стикера, който се намира върху отвора за въздух в горната част на ръкава.

 

Ако искате да се насладите на ефекта на ръчния вакуум, всичко, което трябва да направите, е да покриете въздушния отвор с пръсти, в зависимост от желаната интензивност на засмукване. Или пък сте от тези, които предпочитат да си спестят неприятностите? Ако това е вашият случай, изберете мастурбатора Tenga Air-Tech VC. Този модел е съвместим с електронния регулатор на вакуума. Поставете го във вашия мастурбатор и просто го използвайте!

 

Какво прави мастурбатора Tenga Flip толкова специален?

 

Какво точно представлява Tenga Flip? Мастурбаторът Tenga Flip е мъжки мастурбатор с уникална, лесна за отваряне система. Както при всяка линия секс играчки, Tenga е разработила повече от един модел Flip за всеки тип мъж. Tenga Flip Hole е може би най-известният модел. Отворете мастурбатора, като свалите закопчалката, и контролирайте интензивността с контролния панел с 3 бутона, за да стимулирате желаната част от пениса си (корена, ствола или главичката). Като топмодел Tenga е разработила дори електронната вибрация Flip Zero. Тя натиска, вибрира и се адаптира перфектно към пениса ви. Този нов мастурбатор, също като своите предшественици, може да се обръща, за да се улесни нанасянето на лубрикант и почистването на мастурбатора. Това, което е особено страхотно, е, че всички модели Tenga Flip са за многократна употреба. След като сте се изпишкали, почистете го с топла вода и нашия почистващ препарат за играчки VERYCLEAN, за да можете да го използвате следващия път напълно спокойно.

 

В гамата Tenga Flip ще откриете мастурбатора Tenga Hole, Flip Zero и Flip Orb. Трябва да знаете, че един от мастурбаторите Flip 0 има и функция за вибрация. Или пък си мислехте, че вибраторите за мъже не съществуват? Няма нещо, за което Tenga да не е помислила. Трябва да имате предвид, че ако силните текстури са вашата страст, трябва да се насочите към черните модели. Защо? Защото те са специално разработени за по-твърдите видове игра по време на соло секс.

 

А какво прави мастурбатора Tenga Spinner толкова специален?

 

Харесвате много специалната текстура на топчетата Tenga и искате да им се наслаждавате няколко пъти като играчка за многократна употреба? Тогава имаме перфектния мастурбатор за вас: така нареченият Tenga Spinner. Искате ли да знаете защо? Този мастурбатор от Tenga е не само мастурбатор за многократна употреба, който се почиства лесно с топла вода и VERYCLEAN спрей, но и е базиран на дизайн, който ви позволява да го въртите около оста му, така че не е само нагоре-надолу като добрата стара "ръчна работа". Различните му текстури ще ви доставят спиращи дъха усещания. Както винаги, Tenga е разработила различни дизайни, за да подобри удоволствието ви и да затрудни избора ви. Общо има три версии, от които да избирате, с различни диаметри, форми и твърдост.

 

Tenga Spinner Tetra е с повърхност с особено мека вътрешност за приятна мастурбация. Изработен от еластомер, с дълбочина на поставяне 16,9 см и ширина на поставяне 5,1 см, този мастурбатор се адаптира перфектно към всеки размер на пениса.

 

Семейството Spinner включва и Tenga Spinner Hexa, който е оборудван с изключителен спираловиден ефект, който се върти около пениса, когато той е вътре в мастурбатора. С по-малък диаметър и вътрешен дизайн, който се състои от шестоъгълни повърхности с по-твърда повърхност, можете да изпитате още повече усещания.

 

Искате да запазите спираловидния ефект, но да се наслаждавате на мастурбатора с по-твърда текстура? Ще го намерите в Tenga! Моделът се нарича Tenga Spinner Shell. С вътрешна структура от твърди полусфери и най-тесния диаметър в цялата гама, този мастурбатор осигурява мощна стимулация.

 

Нов модел на Tenga? Два от тях! А дали мастурбаторът Tenga Geo е за вас? А как използвате мастурбатора Glacier или Coral от Tenga?

 

Използването на мастурбатора за мъже Tenga Geo е изключително вълнуващо! Избутайте декоративната структура навътре и нанесете малко лубрикант Aquameo в отвора и в мастурбатора Geo Glacier. След това се плъзнете вътре и се насладете на вълнуващата вътрешност! Мастурбаторът масажира интензивно пениса ви със своята вдлъбната структура. Дизайнът е базиран на форми и структури, които съществуват и в природата, за да ви предложи спираща дъха стимулация.

 

Лесно е да се използва: отворете корпуса на Tenga Geo, изсипете щедро количество лубрикант Aquameo на входа и в канала. Мекият материал бързо се адаптира към телесната температура по време на мастурбация. След употреба изплакнете под течаща вода отвътре и отвън, за да почистите. Изтръскайте останалата вода и подсушете. След това обърнете мастурбатора с вътрешната страна навън, така че текстурираната страна да е от външната страна. Поставете на поставката, за да изсъхне за няколко часа, без да поставяте капака. След като изсъхне, капакът може да бъде поставен. Моля, използвайте мастурбаторите Tenga Geo само с лубриканти на водна основа, като например Aquameo

 

Така че да се плъзга хладно! Какъв лубрикант трябва да използвам с Tenga Egg или Tenga Masturbator?

 

За най-приятно изживяване, уверете се, че сте нанесли достатъчно количество лубрикант върху вашия мастурбатор Tenga преди всяка употреба. Всеки нов продукт, който купувате, се предлага с мостра от лубриканта на Tenga. Мастурбаторите Tenga Egg и Tenga Original Cup са предназначени за еднократна употреба, така че предоставеният лубрикант е достатъчен. За мастурбаторите за многократна употреба трябва да използвате нашия водоразтворим лубрикант Aquameo! Лубрикантът Aquameo на MEO е водоразтворим, т.е. на водна основа, и е специално разработен за мастурбатори и секс играчки. aquameo не уврежда вашия мастурбатор, запазва текстурата му и улеснява поставянето на пениса и осигурява повече удоволствие по време на солов секс.

 

Секси, еротично и топло! Какво точно представлява Tenga Hole Warmer?

 

Мастурбацията никога не е била толкова приятна. С Tenga Hole Warmer можете да загреете мастурбатора си до телесната температура, за да получите по-естествено усещане по време на мастурбация. Това е нагревателна пръчка за затопляне на играчките за мастурбация и може да се използва до 30 пъти. Просто огънете металното острие на Tenga Hole Warmer и го поставете в избрания от вас мастурбатор. Само след кратко време играчката ви ще бъде с приятна температура за още по-реалистично изживяване на удоволствието.

 

Хигиената е задължителна! Как да почиствам секс играчката си Tenga?

 

Прекарвайте ПОВЕЧЕ време в игра и ПО-МАЛКО време в почистване! Просто напръскайте нашия Toycleaner VERYCLEAN върху мастурбатора си Tenga , оставете го да изсъхне и се отправете към ново забавление! Хигиеничният спрей VERYCLEAN 2.0 от MEO е особено подходящ за ефективно почистване на вашите мастурбатори. VERYCLEAN 2.0 е почистващ спрей, който е особено подходящ за почистване и поддръжка на мастурбатори Tenga и други еротични играчки. VERYCLEAN 2.0 е почистващ препарат за играчки и почиства ръце, повърхности, инструменти и секс играчки. Универсалната съвместимост с материалите прави VERYCLEAN 2.0 универсално приложим почистващ препарат за секс играчки.