От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Fleshjack

Бюлетин

Fleshjack 

Fleshlight и Fleshjack очевидно са най-популярните секс играчки в света. Мъжете обичат тези мастурбатори, защото се предлагат в много различни дизайни, усещат се невероятно истински, сравнително евтини са и са напълно лесни за използване. И най-важното, те гарантират невероятно интензивни оргазми.

12
на страница
Покажи 13 - 14 от 14 елемента
Покажи 13 - 14 от 14 елемента

Всичко, което трябва да знаете за мастурбатора Fleshjack и Fleshlight!

 

Fleshlight и Fleshjack очевидно са най-популярните секс играчки в света. Мъжете обичат тези мастурбатори, защото се предлагат в толкова много различни стилове, усещат се невероятно истински, сравнително евтини са и са напълно лесни за използване. И най-важното, те гарантират невероятно интензивни оргазми.

 

С това ръководство за Fleshlight бихме искали да ви обясним какво представляват мастурбаторите Fleshlight или Fleshjack и как работят!

 

1.) Какво представлява Fleshlight или Fleshjack?

 

Това е популярна секс играчка, която е изобретена в края на 90-те години в САЩ. Със сигурност това е най-продаваният мъжки мастурбатор в света. Тъй като мастурбаторът е като фенерче, е лесно да го използвате абсолютно дискретно.

 

Мъжете еднакво обичат Fleshlight и Fleshjack, защото изглеждат страхотно и карат секса да се чувства наистина горещ. Вътрешната текстура наистина се усеща като истинска кожа. Тъй като Fleshlight или Fleshjack са лесни за скриване и здрави, тези мастурбатори могат да се използват добре и по време на пътуване или на път в колата.

 

Повечето секс играчки все още са направени за жени. Секс играчките за мъже винаги са имали доста пренебрежително съществуване в повечето европейски секс магазини. Именно новаторският дух на производителите на отличните продукти Fleshjack и Fleshlight прави тези мастурбатори толкова добри и изключително иновативни.

 

От премиерата на първата продуктова серия мастурбаторите Fleshlight и Fleshjack непрекъснато се развиват, така че днес се предлага широка гама от различни дизайни, цветове, различни вложки, аксесоари и отвори (уста, анус и вагина), за да могат да бъдат задоволени постоянно променящите се нужди и предпочитания на нашите клиенти по целия свят.

 

2.) Какви са действителните компоненти на Fleshlight или Fleshjack?

 

Калъфът:

 

Калъфът на мастурбатора е изработен от устойчива на удари, стабилна твърда пластмаса (полиетилен). Понастоящем той се произвежда в много цветове, като черно, бяло, светлосиньо и сиво. От време на време се предлагат специални колекции на флашджек в други цветове.

 

В корпуса се намира вложка с цвят на кожа. Тя гарантира, че меката и еластична втулка запазва формата си и осигурява необходимото противоналягане, което е необходимо вътре. Това е единственият начин сексът с Fleshjack да се превърне в спиращо дъха изживяване.

От тук

 

Корпусът на Fleshjack е отворен отпред и отзад. Отворите имат резба, върху която може да се завие уплътнителна капачка. Когато Fleshjack е затворен, той прилича на обикновена горелка. По този начин никой не може да предположи, че това е мастурбатор. Набраздената структура на Fleshjack или Fleshlight осигурява добър захват, който гарантира удобно и лесно боравене.

 

Преден капак = капачка

 

Капачката на капака се завинтва на предната част на Fleshlight и предпазва вложката от мръсотия и прах. Тя се отстранява преди употреба.

 

Заден капак = капак на клапата

 

Той регулира вакуума във вътрешния канал на Fleshlight. Когато капакът е затворен, вакуумът е най-висок. Колкото повече отваряте капака на клапана, толкова по-слабо е усещането за засмукване.

 

Вложката или ръкавът на Fleshlight

 

Вложката е сърцето на нашия мастурбатор. Тя е изработена от така наречената Super Skin™, много мек материал, който е изключително подобен на истинската кожа. Намира се във вътрешността на корпуса. Отворът може да бъде във формата на вагина, уста или анус и представлява вход към структурирания вътрешен канал. Повечето от отворите са взети от оригиналния каст на известни порноактьори и затова изглеждат невероятно реалистично. Плътните жакове в нашия онлайн магазин имат много различни структури на каналите, които са напълно различни и осигуряват широк спектър от стимулации.

 

3.) Какво е специалното в материала на ръкава на Fleshlight?

 

Вложката е изработена от Super Skin™. Това е еластомер с много специални свойства. Меката пластмаса е с висока еластичност. Тя може да бъде силно деформирана и в комбинация с нашия лубрикант Aquameo предава усещането за истински анален секс. Материалът се адаптира перфектно към пениса и абсорбира телесната топлина.

 

Инструкции: Как да използвате Fleshlight или Fleshjack?

 

Тук ще ви обясним как да подготвите, използвате и почиствате мастурбатора.

 

1. Отстранете пластмасовата пръчка

 

Когато използвате Fleshlight / Fleshjack за първи път, ще забележите пластмасова пръчка в ръкава. Тази пръчка предпазва вътрешността на мастурбатора по време на производството и съхранението. Пластмасовата пръчка трябва да се извади, преди да използвате мастурбатора.

 

2. Почистете и загрейте своя Fleshlight

 

Преди да използвате Fleshlight / Fleshjack за първи път, трябва да го загреете до телесна температура. Fleshlight е особено забавен за соло секс, ако настроите температурата на вложката според температурата на тялото си. Никога не загрявайте Fleshlight / Fleshjack в микровълнова печка или във вряща вода. Съществува риск от повреждане на мастурбатора. В допълнение към топлата водна баня можете да използвате и нашия така наречен "нагревател за ръкави".

 

3. Винаги използвайте своя Fleshlight с лубрикант

 

Когато вашият Fleshlight или Fleshjack е достигнал подходящата температура, можете да започнете! Винаги трябва да използвате лубрикант, за да се възползвате максимално от вашия Fleshlight. Уверете се, че използвате лубрикант на водна основа като Aquameo на MEO®. Много вложки на Fleshlight са изработени от синтетичен материал, който се усеща като истинска кожа. Този материал би се повредил от други лубриканти.

 

Поставете шишенцето с лубрикант Aquameo върху вътрешния канал на мастурбатора и налейте много лубрикант в канала. Пъхнете пениса си в канала и намокрете пениса с гела, като бавно прониквате и завъртате Fleshlight / Fleshjack настрани.

 

4. Регулиране на ефекта на засмукване

 

Fleshlight е готов, когато е напълнен с лубрикант. Понякога ще установите, че вътрешното налягане е твърде силно или твърде слабо. Можете да регулирате силата на засмукване на много Fleshlights / Fleshjack чрез завъртане на капачката на вентила. Завъртането на капачката на вентила повече или докрай надолу увеличава вътрешното налягане в играчката. Налягането може да бъде намалено чрез разхлабване на капачката на вентила. Много ниско налягане се създава, когато премахнете напълно капачката на вентила. Експериментирайте с това, което ви харесва най-много. Зависи от личните ви предпочитания какво налягане искате да има вътре.

 

5. Използване на Fleshlight или Fleshjack

 

Начинът, по който използвате Fleshlight / Fleshjack, зависи от вас. Основно обаче има две възможности. От една страна, Fleshlight може да се използва ръчно с ръка. От друга страна, Fleshlight може да се използва и без ръцете ви да докосват играчката. Ръчният вариант работи по подобен начин на класическата мастурбация: докато Fleshjack / Fleshlight се движи с една или две ръце, можете да се стимулирате сами. Мастурбаторът може също така да бъде притиснат между два предмета. Твърди възглавници върху матрак могат да осигурят опора. Диваните често предлагат възможност за фиксиране на Fleshlight или Fleshjack. Като аксесоари за Fleshlight разполагаме със стойка с вендуза за плочки или стъкло (Fleshlight Shower Mount), стойка за iPad (Launchpad) и много други.

 

Открийте най-продаваните продукти от Fleshjack в MEO:

 

Мастурбаторите от Fleshjack убеждават с вярна анатомия и позволяват интензивна стимулация. Набразденият или оребрен анален канал и патентованият материал Super Skin създават невероятно усещане, което ще развълнува всеки мъж. Ако искате да си купите мастурбатор Fleshjack или вибратор Fleshjack, сте попаднали на правилното място. При нас ще намерите всички нови модели мастурбатори Fleshjack с различни текстури, както и много вибратори от серията Fleshjack.ще намерите Fleshjack Boys Allen King Butt, Fleshjack Boys Allen King Dildo, Fleshjack Boys Boomer Banks Butt, Fleshjack Boys Boomer Banks Dildo, Fleshjack Boys Liam Riley Butt, Fleshjack Boys Colby Keller Butt, Fleshjack Boys Johnny Rapid Butt, Fleshjack Boys Брент Кориган, Fleshjack Boys Диего Санс, Fleshjack Boys Диего Санс, Fleshjack Boys Милан Кристофър Дилдо, Fleshjack Boys Мануел Ферара Дилдо, Fleshjack Boys Мик Блу Дилдо, Fleshjack Boys Райън Дрилър Дилдо и, разбира се, популярният FleshSack!