От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Хибриден смазочен материал

Бюлетин

Хибриден личен лубрикант SPUNK с вид и усещане за сперма

Открийте SPUNK Hybrid Lube - лубрикантът, който издига секса на съвсем ново ниво. SPUNK е уникален по рода си: той е бял и кремообразен като истинска сперма и ви предлага сетивно изживяване, което няма да откриете с никой друг лубрикант.

Повече информация

на разположение

Повече информация

Открийте SPUNK Hybrid Lube - лубрикантът, който издига секса на съвсем ново ниво. SPUNK е уникален по рода си: той е бял и кремообразен като истинска сперма и ви предлага сетивно изживяване, което няма да откриете с никой друг лубрикант. Със SPUNK можете да се насладите на най-доброто от двата свята: Дълготрайната смазка на силиконов лубрикант, съчетана с лесното почистване без петна на лубрикант на водна основа.

 

Винаги ли сте мечтали да изживеете най-смелите си фантазии? Със своя ненадминат ефект на свършване нашият хибриден лубрикант SPUNK превръща тези мечти във вълнуваща реалност и прави всеки интимен момент връхна точка.

 

А най- хубавото е: SPUNK Hybrid Lubricant се плъзга толкова гладко, колкото и силиконът, но се отстранява толкова лесно, колкото и лубрикант на водна основа. Без досадни петна или лепкави остатъци, които биха могли да развалят удоволствието ви.

 

Независимо дали го използвате по време на страстен секс, с вибратори или като безопасен лубрикант за всички видове презервативи - SPUNK Hybrid Lubricant ви предлага дълготрайно удоволствие, без да изсъхва или да става лепкав.

 

Но това не е всичко: след секс кожата ви ще се почувства невероятно мека и кадифена, почти като че ли току-що сте се насладили на изстрел със сперма в лицето или крем пай. Без никакви изкуствени аромати или неприятни миризми, нищо не пречи на удоволствието ви.

 

Личният лубрикант SPUNK Hybrid се предлага в пет практични размера: 59 ml, 118 ml, 237 ml, 473 ml и 946 ml. В зависимост от нуждите ви, независимо дали за спонтанни бързи игри или незабравимо възбудени нощи - изборът е ваш!

 

Изпитайте неустоимото усещане за истинско, интензивно удоволствие от спермата. Убедете се в изключителното качество на личните лубриканти SPUNK Hybrid. Защото максималното чувствено удоволствие често се крие в необикновените детайли.

 

Допълнителна информация:

 

  • SPUNK Hybrid личен лубрикант с вид и усещане за сперма
  • Цвят и консистенция: Изглежда и се усеща като истинска сперма.
  • Обичаме SPUNK, защото не лепне, не мирише и няма вкус на химикали. Отзивите на клиентите за SPUNK са зашеметяващи - този лубрикант ще ви хареса!
  • За всеки, който търси лубрикант с ефект на сперма, SPUNK е най-добрият избор. Едва ли има друг лубрикант, който толкова силно да наподобява вида и консистенцията на истинска мъжка сперма.
  • Произход: Хибридният лубрикант SPUNK е произведен в САЩ и носи най-високото качество директно във вашата спалня.
  • Лубрикант на силиконова и водна основа.
  • Съдържание: SPUNK Hybrid 59 ml / 2 фл.унции, SPUNK Hybrid 118 ml / 4 фл.унции, SPUNK Hybrid 237 ml / 8 фл.унции, SPUNK Hybrid 473 ml / 16 фл.унции, SPUNK Hybrid 946 ml / 32 фл.унции.
  • Съставки (INCI): Вода, циклопентасилоксан, циклохексасилоксан, диметикон, диметиконол, пропиленгликол, хидроксиметилцелулоза, метилпарабен.
  • Произведено в САЩ.
  • MEO е регистрирана търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ЗАИНТЕРЕСУВА ....

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

Хибриден личен лубрикант SPUNK с вид и усещане за сперма

Хибриден личен лубрикант SPUNK с вид и усещане за сперма

Открийте SPUNK Hybrid Lube - лубрикантът, който издига секса на съвсем ново ниво. SPUNK е уникален по рода си: той е бял и кремообразен като истинска сперма и ви предлага сетивно изживяване, което няма да откриете с никой друг лубрикант.

Напишете свой собствен преглед

Клиентите, които са закупили този продукт, са закупили също и ...

2 други артикули от същата категория: