От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Свързване на петел и топка

Бюлетин

Cock Bondage Въже от телешка кожа

Изпитайте нов и много по-добър начин за обвързване на пениса с нашето въже Cock Bondage! Изработено от висококачествено памучно въже и покрито с мека черна телешка кожа, това въже предлага не само впечатляващо усещане, но и първокласно изживяване.

Повече информация

3505/00

99,90 €


-10,00 €

89,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Изпитайте нов и много по-добър начин за обвързване на пениса с нашето въже Cock Bondage! Изработено от висококачествено памучно въже и внимателно обвито в мека черна телешка кожа, това въже предлага не само впечатляващо усещане, но и преживяване от собствен клас. С диаметър 0,5 см и обща дължина 1,25 м то е идеално за връзване на пениса и тестисите.

     

    Открийте безбройните възможности за връзване или плътно привързване на пениса и тестисите с нашето въже от телешка кожа Cock Bondage. А ако сте в настроение за нещо наистина специално, можете да използвате въжето перфектно и като ball stretcher. Тестисите ще го харесат!

     

    Ако искате да използвате въжето за окачване, моля, обърнете внимание на максималното тегло или сила на опън от 20 кг. Това е единственият начин да се гарантира, че висококачественото кожено покритие ще остане непокътнато и че ще можете да се наслаждавате на този висококачествен BDSM продукт дълго време.

     

    Какво е специалното на това въже от телешка кожа Cock Bondage?

     

    Покритието на обикновеното памучно въже за бондаж с висококачествена италианска телешка кожа не само придава на въжето луксозен вид, но и го отличава от обикновените въжета за бондаж. Италианската телешка кожа е известна в цял свят със своето първокласно качество, еластичност и приятно усещане върху кожата. Тази висококачествена кожена обвивка не само предпазва кожата от евентуално дразнене от памука, но също така придава на въжето специален естетически щрих, който засилва чувственото изживяване по време на връзване. Освен това кожата осигурява допълнителна стабилност и издръжливост, което увеличава живота на въжето. Обвивката с телешка кожа също така прави въжето истинска атракция за окото и поставя луксозни акценти. По този начин то съчетава функционалност и естетика по уникален начин и представлява висококачествена алтернатива на конвенционалните въжета за робство.

     

    Какво е робство с петел и топка?

     

    Cock & Ball Bondage се отнася до BDSM практики, при които въжета, ремъци или кожени каишки се използват за връзване на пениса и/или тестисите. Целта може да варира от повишаване на чувствителността и стимулацията до ограничаване или забавяне на ерекцията и еякулацията. Свързването на пениса и топките може да се използва като форма на еротична стимулация, както и като метод за власт и контрол в BDSM сценариите. Бондажът може да бъде стегнат или хлабав, в зависимост от вашите предпочитания и опит. Съществуват много различни техники и стилове - от обикновено връзване около ствола на пениса до по-сложни модели, включващи цялата генитална област.

     

    Повече подробности:

     

    • Cock Bondage Въже, първокласно качество
    • Нашите въжета се изработват с максимална прецизност от най-опитните майстори в Италия. Меката телешка кожа не само осигурява комфортно усещане, но и придава на въжето луксозен допир.
    • Материал: телешка кожа, памучно въже
    • Размери: Диаметър около 0,5 см, дължина 125 см
    • Произведено в Италия.
    • Можете да намерите нашия магазин на италиански език на адрес www.meoteam.it

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Voll zufrieden

    Preis-Leistung Top!!! Das Lederseil fühlt sich super angenehm auf der Haut an. Perfekte Dicke, perfekte Länge. Absolut beeindruckt von der Qualität.

      Оценка 

      Très bien

      Fidèle à la description

        Напишете свой собствен преглед

        Cock Bondage Въже от телешка кожа

        Cock Bondage Въже от телешка кожа

        Изпитайте нов и много по-добър начин за обвързване на пениса с нашето въже Cock Bondage! Изработено от висококачествено памучно въже и покрито с мека черна телешка кожа, това въже предлага не само впечатляващо усещане, но и първокласно изживяване.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        26 други артикули от същата категория: