От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Пръстени за пенис

Бюлетин

Sport Fucker Wedge - Пръстен за пенис

Изпитайте върховно удоволствие с пръстена за пенис Sport Fucker Клин! Този революционен пенис пръстен ще ви доведе до екстаз и ще разпали страстта ви. Изживейте ново измерение на интензивна стимулация и незабравими моменти на удоволствие.

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    Изпитайте върховно удоволствие с пръстена за пенис Sport Fucker Клин! Този революционен пенис пръстен ще ви доведе до екстаз и ще разпали страстта ви. Изживейте ново измерение на интензивна стимулация и незабравими моменти на удоволствие. Със своя оформен дизайн и уникална клиновидна форма този пенис пръстен е истинска атракция за окото и незаменим аксесоар за секси приключения.

     

    На Sport Fucker Wedge обаче е не само визуално привлекателен, но и впечатлява с перфектното си прилягане и плътно прилепване. С вътрешен диаметър от приблизително 2,4 см той приляга идеално към пениса или към целия пакет и осигурява оптимална стимулация. Извитата клиновидна форма подчертава по атрактивен начин мъжествеността ви и ви прави неустоими. Независимо дали по време на секс или в ежедневието, този пенис пръстен ще ви зарадва с интензивни усещания и по-дълга издръжливост.

     

    Пенис пръстенът е изработен от висококачествен и изключително еластичен TPR материал, който се усеща приятно мек върху кожата и осигурява комфортно носене. Усъвършенстваният му дизайн ви позволява да го носите за по-дълги периоди от време без никакви неудобни ограничения. Почувствайте мощния ефект на този пенис пръстен, който засилва ерекцията, усилва усещанията ви и ви осигурява още по-пълноценен любовен живот.

     

    Насладете се на неограниченото удоволствие и страст, които този пенис пръстен от Sport Fucker предлага. Снабдете се с този уникален аксесоар сега и изживейте незабравими мигове на еротика и екстаз.

     

    Какво представлява течният силикон?

     

    Liquid Silicone е истинският вътрешен съвет сред материалите за секс играчки. Той е абсолютно безвреден за кожата, така че е безопасен и приятен за употреба - без компромиси. Освен това е невероятно здрав, така че може да издържи и на най-дивите приключения и все още да остане в отлична форма. А гъвкавостта? Ненадмината! Liquid Silicone се адаптира към всяка възможна форма и все пак предлага необходимата здравина. И най-хубавото от всичко: усещането е невероятно естествено. Накратко: Liquid Silicone е универсалният материал сред материалите за секс играчки, който не оставя нищо желано по отношение на безопасността и удоволствието!

     

    Почистване и грижа за секс играчките от течен силикон?

     

    Секс играчката трябва да се почиства старателно след всяка употреба. Просто я измийте с топла вода и мек сапун. Не се притеснявайте, материалът е водоустойчив и може да се изплакне лесно. Ако желаете, можете дори да използвате специален препарат за почистване на секс играчки, като нашия спрей VERYCLEAN. След почистването трябва да оставите секс играчката си да изсъхне напълно. Най-добре е да я оставите да изсъхне на въздух, а не директно на слънце или на отоплителен уред. Когато е напълно суха, я съхранявайте на чисто и сухо място, далеч от други секс играчки. Най-добре е да я поставите в специална торбичка за съхранение на секс играчки, за да я предпазите от прах и мръсотия. И още един съвет: винаги използвайте правилния лубрикант. Секс играчката на силиконова основа работи много добре с лубриканти на водна основа като Aquameo. Трябва обаче да избягвате лубриканти на силиконова основа, тъй като те могат да атакуват материала. Ако следвате тези прости съвети за грижа, ще се радвате на секс играчката си дълго време!

     

    Повече информация:

     

    • Пръстен за пенис/тестис
    • Sport Fucker Wedge
    • Материал: силикон без фталати
    • Ергономично извита клиновидна форма
    • Супер разтеглив материал
    • Вътрешен диаметър приблизително 2,4 см
    • Sport Fucker и MEO са реномирани компании, специализирани във висококачествени секс играчки и BDSM продукти. Богатата гама предлага иновативни и вълнуващи решения за всички, които искат да издигнат сексуалните си преживявания на ново ниво. Sport Fucker и MEO са символ на качество, функционалност и максимално удоволствие. Продуктите са внимателно разработени и произведени в съответствие със строги стандарти за качество, за да гарантират безопасно и вълнуващо сексуално изживяване. Този продукт също е впечатляващ пример за първокласното качество и уникалния дизайн, за които Sport Fucker и MEO са известни.

    Изтегляне

    Пръстени за петел

    Как да сложите пръстен на пениса и как да изберете правилния размер за пръстен на пениса

    Изтегляне (1.21M)

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Top

    Excellent produit. résistant je m’en sers souvent, ne fait pas mal caoutchouc de bonne qualité. maintient une forte érection et retarde le grand final à essayer absolument

      Напишете свой собствен преглед

      Sport Fucker Wedge - Пръстен за пенис

      Sport Fucker Wedge - Пръстен за пенис

      Изпитайте върховно удоволствие с пръстена за пенис Sport Fucker Клин! Този революционен пенис пръстен ще ви доведе до екстаз и ще разпали страстта ви. Изживейте ново измерение на интензивна стимулация и незабравими моменти на удоволствие.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: