От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Пръстени за пенис

Бюлетин

Sport Fucker Rugby Ring

Почувствайте силата и страстта на Sport Fucker Ръгби Ring! Наличен във вълнуващи синьо, черно и червено, този универсален пенис пръстен ще добави ново измерение на удоволствие към най-интимните ви моменти.

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    Почувствайте силата и страстта на Sport Fucker Ръгби Ring! Наличен във вълнуващи синьо, черно и червено, този универсален пенис пръстен ще добави ново измерение на удоволствие към най-интимните ви моменти. Ръгби пръстенът е еволюция на популярния тренировъчен пръстен Sport Fucker™, но сега има още по-дебела форма и е изработен от уникална смес от Liquid Silicone.

     

    Изпитайте впечатляваща ерекция и повече издръжливост по време на секс, докато пръстенът Sport Fucker Rugby Ring обгръща пениса с вълнуващо стегнат вътрешен диаметър от около 2,4 см. Лекият натиск върху пениса насърчава притока на кръв и осигурява по-твърда и по-дълготрайна ерекция. В същото време пръстенът Rugby Ring осигурява приятна стимулация и увеличава усещането за удоволствие по време на секс.

     

    Силно еластичният силиконов TPR материал се адаптира перфектно към индивидуалния размер и форма и осигурява максимален комфорт при носене. Независимо дали сте сами, или с партньора си, спортният Fucker пръстен за ръгби ви позволява да персонализирате удоволствието си и да изследвате нови висоти на удоволствието.

     

    Пръстенът Sport Fucker Rugby Ring впечатлява не само с функцията си, но и с уникалния си дизайн и висококачествена изработка. Можете да направите еротично изявление с този стилен аксесоар. Използвайте лубрикант, за да направите изживяването още по-приятно и чувствено и да разпалите огъня на страстта.

     

    Готови ли сте да разширите границите на своето удоволствие? Насладете се на вълнуващите моменти, които предлага спортният Fucker пръстен за ръгби, и изживейте незабравими мигове на удоволствие и екстаз. Дайте на сексуалния си живот върховен тласък и се насладете на чувствено приключение, което ще ви отведе до невъобразими висоти на удовлетворение.

     

    Какво е течен силикон?

     

    Liquid Silicone е истинският вътрешен съвет сред материалите за секс играчки. Той е абсолютно безвреден за кожата, така че е безопасен и приятен за употреба - без компромиси. Освен това е невероятно здрав, така че може да издържи и на най-дивите приключения и все още да остане във върхова форма. А гъвкавостта? Ненадмината! Liquid Silicone се адаптира към всяка възможна форма и все пак предлага необходимата здравина. И най-хубавото от всичко: усещането е невероятно естествено. Накратко: Liquid Silicone е универсалният материал сред материалите за секс играчки, който не оставя нищо желано по отношение на безопасността и удоволствието!

     

    Почистване и грижа за секс играчките от течен силикон?

     

    Секс играчката трябва да се почиства старателно след всяка употреба. Просто я измийте с топла вода и мек сапун. Не се притеснявайте, материалът е водоустойчив и може да се изплакне лесно. Ако желаете, можете дори да използвате специален препарат за почистване на секс играчки, като нашия спрей VERYCLEAN. След почистването трябва да оставите секс играчката си да изсъхне напълно. Най-добре е да я оставите да изсъхне на въздух, а не директно на слънце или на отоплителен уред. Когато е напълно суха, я съхранявайте на чисто и сухо място, далеч от други секс играчки. Най-добре е да я поставите в специална торбичка за съхранение на секс играчки, за да я предпазите от прах и мръсотия. И още един съвет: винаги използвайте правилния лубрикант. Секс играчката на силиконова основа работи много добре с лубриканти на водна основа като Aquameo. Трябва обаче да избягвате лубриканти на силиконова основа, тъй като те могат да атакуват материала. Ако следвате тези прости съвети за грижа, ще се радвате на секс играчката си дълго време!

     

    Повече информация:

     

    • Пръстен за пенис
    • Sport Fucker Rugby Ring
    • Уникално мек и силно еластичен.
    • Универсален за употреба.
    • Външен диаметър: приблизително 5,2 см
    • Вътрешен диаметър: приблизително 2,4 см
    • Дебелина на материала: приблизително 1,4 см
    • Невероятно еластичен.
    • Използвайте с лубрикант Aquameo.
    • Материал: силиконово-TPR съединение (непоресто)
    • Sport Fucker в САЩ и MEO в Европа са реномирани марки, специализирани във висококачествени секс играчки и BDSM продукти. Богатата гама предлага иновативни и вълнуващи решения за всички, които искат да издигнат сексуалните си преживявания на ново ниво. Sport Fucker и MEO са символ на качество, функционалност и максимално удоволствие. Продуктите са внимателно разработени и произведени в съответствие със строги стандарти за качество, за да гарантират безопасно и вълнуващо сексуално изживяване. Този продукт също е впечатляващ пример за първокласното качество и уникалния дизайн, за които Sport Fucker и MEO са известни.

    Изтегляне

    Пръстени за петел

    Как да сложите пръстен на пениса и как да изберете правилния размер за пръстен на пениса

    Изтегляне (1.21M)

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Top Qualittät

    Der Ring ist sehr gut verarbeitet und von hoher Qualität.
    Das Material ist weich und anschmiegsam, das kann ich nur bestätigen.
    Durch die verschiedenen Öffnungen kann man ihn auf verschiedene Arten benutzen, also doppelt gut :-)
    Macht auf jeden Fall Spaß :-D

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Très bon produit

    Matière douce et agréable, solide et extensible, c'est un produit de qualité.
    Idéal pour faire durer les ébats et resté dur.
    Pas d'odeur désagréable.
    Livré en 2 jours. Je recommande ce produit.

    • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Sport Fucker Rugby Ring

    Sport Fucker Rugby Ring

    Почувствайте силата и страстта на Sport Fucker Ръгби Ring! Наличен във вълнуващи синьо, черно и червено, този универсален пенис пръстен ще добави ново измерение на удоволствие към най-интимните ви моменти.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: