От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Пенис пръстени с вибрация

Бюлетин

Пръстен за пенис, който може да се контролира дистанционно с приложение

Какво прекрасно изобретение! Получавайте и се наслаждавайте на дистанционно управлявани оргазми! Контролирайте вибрациите на пенис пръстена удобно чрез смартфон - по целия свят, дори от партньора си. В приложението са интегрирани и допълнителни програми за стимулация, гласови, чат и видео функции. Безшумен, водоустойчив. Изключително възбуждащ в ежедневието, вълнуващ по време

Повече информация

2896/00

189,90 €


-20,00 €

169,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Какво прекрасно изобретение! Получавайте и се наслаждавайте на дистанционно управлявани оргазми! Контролирайте вибрациите на пенис пръстена удобно чрез смартфон - по целия свят, дори от партньора си. В приложението са интегрирани и допълнителни програми за стимулация, гласови, чат и видео функции. Безшумен, водоустойчив. Изключително възбуждащ в ежедневието, вълнуващ по време на секс!

     

    Откажете се от контрола и просто се наслаждавайте!

     

    Управлявате този пенис пръстен много просто и без сложни технологии със специално приложение. Очакват ви безкрайни вълнуващи моменти с партньора ви или по време на солов секс. Например, използвайте нашия пенис пръстен с дистанционно управление, докато пазарувате, и оставете партньора си да ви изненада насред съблекалнята. Особено вълнуващо е и у дома, когато партньорът ви има пълен контрол над оргазмите ви. Едва ли има нещо по-хубаво от това да се отпуснете и да се насладите напълно на момента на изненадата.

     

    Едно приложение, безкрайни възможности! Независимо дали сте у дома, на екскурзия, по време на пазаруване, във фитнеса, по време на самообвързване или дори по време на дистанционно обучение - пенис пръстенът ви довежда до оргазъм благодарение на практичното управление с приложение и многобройните допълнителни функции.

     

    Акценти:

     

    • Акумулаторна, вибрираща пенис халка
    • 10 режима на вибрация: тих шепот! Осигурява разнообразна стимулация.
    • Контролирайте вибрациите удобно чрез смартфон - в цял свят също и от партньора си! В приложението са интегрирани и допълнителни програми за стимулация, гласови, чат и видео функции.
    • Вътрешният диаметър може да се регулира по 2 начина: за здраво и сигурно прилягане.
    • Възбуждащ за ежедневна употреба: Може да се носи постоянно върху пениса и тестисите, като се завърти вибрационният блок надолу.
    • Перфектна играчка за двойки: Носена с вибрационния блок нагоре само върху пениса, неговата ерекция се засилва благодарение на ефекта на застой на кръвта, а вибрациите осигуряват и на двамата допълнителна стимулация по време на секс.
    • Изработен от силикон: за оптимален комфорт при носене.

     

    Как да използвам пенис пръстена с управление чрез приложение?

     

    За възбуждащи усещания в ежедневието, вибрационният блок е намален. След това плъзнете пръстена върху тестисите и пениса. Ако искате да използвате пенис пръстена като играчка за двойки, разположете вибриращия блок отгоре, плъзнете пръстена само върху пениса и го поставете здраво в основата на ствола. И в двата случая се уверете, че пенисът ви е все още вял или само полуеректирал, когато го поставяте. Малко лубрикант на водна основа, като например Aquameo, осигурява тази допълнителна гладкост. Сега всичко, което трябва да направите, е да включите вибрациите с безжичното дистанционно управление. Пенис пръстенът е съвместим с приложението We-Vibe We-Connect. Свържете се с тази платформа чрез Bluetooth, за да имате още повече възможности за игра с пенис пръстена и да изпитате интимно забавление в съвсем ново измерение.

     

    Какво е специалното в пенис пръстена с управление чрез приложение?

     

    Пенис пръстенът е висококачествена секс играчка, която е убедителна както за самостоятелен секс, така и за двойки. Благодарение на неговия вътрешен диаметър, който може да се регулира в две посоки, можете да го нахлузите върху пениса И тестисите или само върху пениса. Можете да носите стимулиращия пенис пръстен в ежедневието и да се оставите дискретно да бъдете поглезени от "определен натиск" и тихите вибрации. Когато се използва като играчка за двойки, пенис пръстенът не само ви радва с изключително здрава и дълготрайна ерекция, но и глези и двама ви с вибрациите си, осигурявайки изключително интензивно удоволствие и за двама ви. Можете да използвате приложението, за да управлявате пенис пръстена чрез смартфона си, или да съставяте свои собствени вибрационни ритми. Партньорът ви също така може да ви изпраща спиращи дъха, интензивни ритми чрез приложението - от близо или от всяка точка на света. Просто го изпробвайте!

     

    Как да почистя пенис пръстена?

     

    Почиствайте пенис пръстена с вода и мек сапун. Можете да използвате и нашия спрей VERYCLEAN за дезинфекциращо почистване.

     

    Какво трябва да имам предвид, когато използвам пенис пръстена с управление чрез приложение?

     

    Моля, използвайте само лубриканти на водна основа, като например Aquameo. Лубрикантите на силиконова основа могат да повредят повърхността.

     

    Повече информация:

     

    • Съвместим с приложението We-Connect: Контролирайте вибрациите удобно чрез смартфон - по целия свят, също и от партньора си.
    • Обхват на доставката: 1 x пенис пръстен с възможност за презареждане,
    • Зареждащ се - включва кабел за зареждане с магнитно зарядно устройство с USB връзка.
    • Включена чанта за съхранение.
    • 7,8 cm x 4,4 cm x 4,8 cm. регулируем в две посоки вътрешен Ø мин. 3,5 см. Тегло 85 g. Силикон, полиуретан, ABS.
    • Безжично дистанционно управление: Може да се контролира и от партньора ви.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    plaisir assuré

    anneau qui procure des vibrations de plaisir avec un texture qui s'accorde bien avec la peau, aucune irritation même après une longue utilisation.

    • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Meraviglioso

    Meraviglioso, il migliore che io abbia provato e con l’applicazione diventa ancora meglio!!

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Zusammen oder auch allein

    Zusammen oder auch allein, es ist ein geiler Höhepunkt :-) Und wenn ich ihn aus der Ferne oder zusammen unterwegs damit ein wenig stimuliere wird es ein besonderes Vergnügen

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Пръстен за пенис, който може да се контролира дистанционно с приложение

    Пръстен за пенис, който може да се контролира дистанционно с приложение

    Какво прекрасно изобретение! Получавайте и се наслаждавайте на дистанционно управлявани оргазми! Контролирайте вибрациите на пенис пръстена удобно чрез смартфон - по целия свят, дори от партньора си. В приложението са интегрирани и допълнителни програми за стимулация, гласови, чат и видео функции. Безшумен, водоустойчив. Изключително възбуждащ в ежедневието, вълнуващ по време

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    15 други артикули от същата категория: