От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Окачване на робство

Бюлетин

BDSM кожени белезници

Съвет за робство от MEO: Тези маншети за окачване на ръце вдъхновяват робството с отличната си изработка, професионално качество и ненадмината цена.

Повече информация

2161/00

на разположение

    Повече информация

    Съвет за робство от MEO: Тези кожени маншети за ръце ще ви вдъхновят по време на робство с отличната си изработка, професионално качество и ненадмината цена.

     

    Този чифт подплатени кожени маншети са ръчно изработени и ви позволяват да закачите покорния си партньор за китките по време на робство.

     

    Просто супер, тези нови маншети за окачване на ръце от MEO. Добре обмислени, перфектно изработени и приятно подплатени, тези маншети с вградени ръкохватки ви дават допълнителен тласък по време на сесиите за окачване.

    Дръжките за ръце разпределят оптимално тежестта и заедно с меката кожена подложка гарантират, че дългите и много дългите сесии на окачване са възможни без никакви проблеми.

     

    Нашите ниски цени на ограничители за робство се произвеждат ръчно за нашия магазин за робство, но в големи количества. Това ни позволява да постигнем добри изкупни цени, които с удоволствие предаваме на нашите клиенти като ценово предимство.

     

    Комбинацията от специална естетика и интензивно усещане отличава бондажа от другите сексуални практики. При бондажа подчиненият партньор отстъпва контрола на активния партньор. Тази пълна форма на подчинение е много еротична за много двойки и прави секса още по-изпепеляващ. Обвързаният партньор възприема докосването и оргазмите много по-осъзнато и интензивно. В същото време доминиращият партньор намира за невероятно възбуждащо да стимулира подчинения си партньор, да го контролира или дори да го наказва.

     

    Повече информация:

     

    • Обвързващи средства от кожа за закачане
    • Обща дължина: 45 см
    • Белезници с дължина 26 cm x ширина 12 cm и стоманена дръжка с дължина 12 cm
    • Материал: естествена кожа / стомана

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Bequem in den Schmerz hängen

    Das Material ist unglaublich hochwertig und weich. Die Handgelenke können aufgrund der Breite und Material perfekt fixiert werden und sind somit hervorragend auch für längere Sessions. Wenn der Schmerz etwas intensiver wird kann man dank der Handgriffe sich auch wirklich in den Schmerz reinhängen.
    Ich liebe Sie!

      Оценка 

      Gut und sicher!

      Sehr gute Qualität und Verarbeitung: Als Handhängefesseln gut udn sicher zu gebrauchen

        Напишете свой собствен преглед

        BDSM кожени белезници

        BDSM кожени белезници

        Съвет за робство от MEO: Тези маншети за окачване на ръце вдъхновяват робството с отличната си изработка, професионално качество и ненадмината цена.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        11 други артикули от същата категория: