От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Медицински ограничители

Бюлетин

Кожени маншети за глезена с възможност за заключване - Edition Dr Sado

Маншетите за глезените на Dr. Sado Edition добавят още един изискан продукт към уникалната колекция от медицински вдъхновено BDSM оборудване. С дължина от 37 см и ширина от 8 см, тези маншети за глезените са проектирани така, че да осигурят сигурно и същевременно удобно ограничаване.

Повече информация

1888/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Маншетите за глезените на Dr. Sado Edition добавят още един изискан продукт към уникалната колекция от медицински вдъхновено BDSM оборудване. С дължина 37 см и ширина 8 см тези маншети за глезените са проектирани така, че да осигурят сигурно и същевременно удобно ограничаване на движенията.

    Изработени от висококачествена кожа, тези маншети за глезените се отличават със здравина и издръжливост. Те са не само функционални ограничители на глезена за обездвижване, но и естетически издържан аксесоар, който идеално пресъздава суровата и изтънчена атмосфера на вдъхновения от медицината свят на д-р Садо. Двуцветният дизайн и контрастните шевове придават на глезенните белезници автентичен и професионален вид, който стимулира въображението и разширява възможностите за творчески сценарии в рамките на Medical Play

    Използването на маншетите за глезените е добре обмислено и удобно за употреба. Те се поставят лесно и се закопчават здраво с метална щипка. За допълнителна сигурност маншетите за глезените могат да се заключват с обикновен катинар, кабелна връзка или с иновативното цифрово заключване за време MEOBOND, което позволява контролирано по време ограничаване и издига робското преживяване на ново ниво.

    Грижа за кожените маншети за глезените:

    За да се запази качеството и красотата на маншетите за глезените на Dr. Sado в дългосрочен план, е необходимо да се полагат определени грижи. Естествената кожа е жив материал, който придобива характер и еластичност при правилно третиране. Препоръчваме да почиствате маншетите за глезени след всяка употреба с мека, леко влажна кърпа, за да отстраните потта и други остатъци. За по-обстойно почистване трябва да се използва специален препарат за почистване на кожа. Последващото третиране с продукт за грижа за кожата гарантира, че кожата на маншетите за глезените остава мека и еластична. С течение на времето кожата ще придобие уникална патина, което ще направи маншетите за глезените отличителни и лично ценни експонати.

    Edition Д-р Садо е майстор в съчетаването на историческата същност на медицинското ограничаване на пациенти с изискванията и естетиката на съвременния кабала. Тези маншети за глезените са не само аксесоар за робство, но и израз на страст, преданост и дълбока връзка между партньорите.

    MEOBOND - дигитален таймер за робство:

    Дигиталният таймер MEOBOND е иновативен инструмент за самообвързване и целомъдрие по време, който може да бъде програмиран за до 100 часа. Той може да издържи на сила на опън от 130 килограма и е идеален за различни BDSM аксесоари като белезници, колани за целомъдрие, клетки и геги. MEOBOND е лесен за използване и ви позволява да се наслаждавате на персонализирани и безопасни BDSM преживявания, дори когато сте сами. Използвайте го, за да завържете себе си или партньора си за определен период от време и да откриете върховното измерение на робството. Заключването за време MEOBOND е защитено от бягство и не разбира "моля те, развържи ме, скъпи", което гарантира истинско подчинение и абсолютна загуба на контрол.

    Повече подробности:

    • Заключващи се кожени маншети за глезените.
    • Заключващите се кожени маншети за глезена от изданието Dr. Sado са почит към историческите медицински средства за ограничаване на пациенти.
    • Включват два еднакви катинара с 4 ключа - готови за незабавна употреба (дигиталните времеви ключалки MEOBOND се предлагат отделно).
    • Размери: 37 см дължина и 8 см ширина, регулируеми за перфектно прилягане.
    • Проектиран да осигури максимален контрол и ограничение по време на BDSM сесиите, като същевременно предлага голям комфорт.
    • С белезниците за глезена Dr. Sado Edition не само ще вдъхнете живот на завладяващата история на медицинското робство, но и ще създадете уникални и незабравими моменти на отдаване и доверие.
    • Медицинска игра: Medical Play е вид ролева игра, при която сексуалните партньори влизат в ролите на лекар и пациент. Обикновено доминиращият партньор влиза в ролята на лекар, който лекува своя покорен пациент. Медицинската игра може да бъде аспект на медицинския фетишизъм или просто начин двойката да разнообрази сексуалния си живот с интересна ролева игра. Медицинската игра може да бъде наречена и медицинска извратеност. При този вид игра има ясен и очевиден дисбаланс на силите. В медицинска среда лекарят е човекът, който има знанията, инструментите и лиценза да извършва определени процедури. Ако лекарят ни каже, че имаме нужда от ректален преглед, не можем да не се съгласим, нали? Това съотношение на силите е подходящо за D/s игри, при които единият партньор (пациентът) се поставя на милостта на другия (лекаря).

     

     

    Dr. Sado Hospital Restraints

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Enjoy keeping your partner bound and ready with these hospital s

    Are you prepping for a medical-style fantasy? Make sure to use these restraints with a more hospital design. They have extra-wide adjustment slots and are constructed out of high-quality leather. There are six adjustment slits and the cuffs can be secured using a lock.

      Напишете свой собствен преглед

      Кожени маншети за глезена с възможност за заключване - Edition Dr Sado

      Кожени маншети за глезена с възможност за заключване - Edition Dr Sado

      Маншетите за глезените на Dr. Sado Edition добавят още един изискан продукт към уникалната колекция от медицински вдъхновено BDSM оборудване. С дължина от 37 см и ширина от 8 см, тези маншети за глезените са проектирани така, че да осигурят сигурно и същевременно удобно ограничаване.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      8 други артикули от същата категория: