От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Маски за очи и превръзки за очи

Бюлетин

Анатомична BDSM маска за очи за Sensory Deprivation

Сензорната депривация в контекста на BDSM има за цел да блокира едно от сетивата - в този случай зрението - за да изостри другите сетива и по този начин да увеличи интензивността на усещането. Нашата анатомична, абсолютно непрозрачна маска за очи ви гарантира точно това преживяване. Тя е не само BDSM аксесоар, но и вход към спиращи дъха усещания.

Повече информация

3466/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Сензорната депривация в контекста на BDSM цели да блокира едно от сетивата - в случая зрението - за да изостри другите сетива и по този начин да увеличи интензивността на усещанията. Нашата анатомична, абсолютно непрозрачна маска за очи ви гарантира точно това преживяване. Тя не е просто BDSM аксесоар, тя е вратата към спиращи дъха усещания.

     

    Готови ли сте да се откажете от контрола? Тази маска за очи ще направи революция в следващата ви BDSM сесия!

     

    Изключването на зрението с помощта на маска за очи създава интензивно потапяне в другите сетива. Всеки звук, колкото и тих да е, най-фините докосвания и фините аромати изведнъж стават много по-присъщи. В рамките на сценария на BDSM маската за очи позволява на потребителя да изгуби себе си в един вид отдаване, да се откаже от контрола и да се потопи изцяло в момента. Това състояние на повишена чувствителност и едновременно с това усещане за беззащитност задълбочава преживяването, като го прави по-интензивно и незабравимо. Именно това засилено сетивно възприятие прави маската за очи Sensory Deprivation незаменим компонент в света на BDSM.

     

    Защо тази маска за очи е задължителна за всички любители на BDSM:

     

    • Висококачествени материали: Външната част на маската за очи е изработена от фина черничева коприна и кадифено мек спандекс. Вътрешната подплата, изработена от мемори пяна, осигурява удобно прилягане.
    • 3D дизайн: Благодарение на триизмерната структура непрозрачната BDSM маска за очи се адаптира перфектно към контурите на лицето. Светлинният щит на моста на носа предотвратява проникването на светлина, така че има пълен мрак дори в ярка обстановка.
    • Без натиск върху очите: Иновативният 3D дизайн гарантира, че очите не са стеснени дори когато са отворени и дори миглите остават непокътнати. Това гарантира спокойна и приятна BDSM сесия.
    • Регулируема лента за глава: Регулируемата лента с катарама прави маската подходяща за обиколки на главата от 40 до 75 см. Не се притеснявайте за твърде къси или твърде дълги ленти за глава, BDSM маската за очи пасва идеално на главата ви.

     

    Не само BDSM общността, но и другите ни клиенти по света са ентусиазирани от тази маска за очи и оценяват интензивността и качеството на преживяването, което предлага тази висококачествена маска.

     

    Как маската за очи може да се комбинира с други BDSM аксесоари?

     

    Нашата маска за очи за Sensory Deprivation е много повече от просто BDSM аксесоар, тя е ключът към по-интензивно чувствено изживяване. Комбинирайте маската за очи с белезници за ръце и крака, за да добавите елемента на ограничаване на движенията. Или пък използвайте ефективен гег, който не само прави впечатление, но и допълнително ограничава комуникацията и засилва усещането за подчинение. Стремете се към контрасти, като например да се отдадете на удоволствие с нашия гъделичкащ уред с пера и вълнуващия комплект свещи от д-р Садо, при който изострените сетива възприемат много по-интензивно всяка капка горещ восък и всяко деликатно докосване с перо. След това едно BDSM гребло или камшик може да осигури други изненадващи моментиһттр://....

     

    Повече информация:

     

    • BDSM маска за очи за сетивна депривация
    • Материал: черничева коприна, спандекс, мемори пяна
    • Регулируем размер. Подходяща за обиколка на главата от 40 см до 75 см.
    • Инструкции за грижа: За да удължите живота на BDSM маската за очи, препоръчваме да я перете на ръка с неутрален перилен препарат. Моля, не перете в пералня и оставете да съхне на сенчесто място.
    • Онлайн магазин за BDSM маски: Добре дошли във вълнуващия свят на MEO, вашият онлайн магазин за ексклузивни маски за робство и BDSM. Открийте нашата спираща дъха селекция от грижливо изработени BDSM маски. Независимо дали търсите висококачествена кожена маска с най-висок комфорт и качество на носене или доста причудлива маска от спандекс за върховно чувствено изживяване - нашата селекция не оставя нищо желано. Нашите експерти държат пръста си на пулса и винаги са в търсене на най-иновативните и най-висококачествени продукти, които да направят изживяването ви несравнимо. Без да правим компромис с качеството и стила, ние ви предлагаме и атрактивни латексови маски за съвсем ново ниво на удоволствие. За по-авантюристично настроените предлагаме вълнуващи газови маски, които ще издигнат вашето BDSM изживяване на ново и вълнуващо ниво. С акцент върху привлекателния дизайн и висококачествените материали, MEO не предоставя обикновени продукти, а обещава незабравими и уникални преживявания. С нашите BDSM маски можете да направите интимните си моменти още по-незабравими. Открийте света на BDSM с MEO и позволете на най-съкровените си желания и фантазии да станат реалност. Защото с MEO вашата похот е нашата страст!

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Best Yet

    This is the best blindfold I have found in years.
    Comfortable to wear, even allows you to open your eyes while wearing.
    Complete blackout so there is no peeking while being used.
    Already bought a couple of spares ... in case it gets damaged in the future

      Оценка 

      Duplice Funzione

      Sicuramente divertente da utilizzare in momenti particolari, ma anche per schiacciare un pisolo pomeridiano quando la luce ambientale è troppo forte :)

        Оценка 

        correcto

        Es lo que quería y lo he recibido en el tiempo estimado

          Оценка 

          Can't see....

          I've been looking for a blindfold that fit snug, was comfortable, and allowed no peeking out the bottom. This one does all that. Thank you, love it.

            Оценка 

            Perfect blindfold

            This is easily the best blindfold we've experimented with. It fits snugly, no light or outside vision, comfortable to wear. Very happy with the purchase and well worth it.

              Оценка 

              Tolle Maske

              Die Maske dichtet perfekt ab ohne zu eng zu sitzen. Durch die Ausbuchtung liegt die Maske nicht direkt auf den Augen, was ich sehr angenehm empfinde. Wirklich empfehlenswert beim Bondage.

                Напишете свой собствен преглед

                Анатомична BDSM маска за очи за Sensory Deprivation

                Анатомична BDSM маска за очи за Sensory Deprivation

                Сензорната депривация в контекста на BDSM има за цел да блокира едно от сетивата - в този случай зрението - за да изостри другите сетива и по този начин да увеличи интензивността на усещането. Нашата анатомична, абсолютно непрозрачна маска за очи ви гарантира точно това преживяване. Тя е не само BDSM аксесоар, но и вход към спиращи дъха усещания.

                Напишете свой собствен преглед

                Други клиенти също купиха:

                13 други артикули от същата категория: