От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Маншети на глезените

Бюлетин

Кожени маншети за глезена, подплатени - черни - AMSTERDAM

Красивите черни маншети за глезените са изработени от висококачествена кравешка кожа и имат 2 пръстена за закрепване на аксесоари за робство, като например разпъваща лента. Sub може да носи маншетите на глезените безгрижно за дълъг период на обвързване и да се наслаждава на голям комфорт.

Повече информация

2553/00

59,90 €


-15,00 €

44,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Красивите, черни маншети за глезените са изработени от висококачествена кравешка кожа и имат 2 халки за закрепване на аксесоари за робство, като например разпъваща лента. Sub може да носи безгрижно маншетите на глезените за дълъг период от време по време на робство и да се наслаждава на голям комфорт.

     

    За тези двуцветни маншети за глезените, изработени от естествена кожа, можете да избирате измежду различни цветове, като черно, зелено, червено, синьо и бяло. Тези цветове са аналогични на кода на ханша, който е известен в цял свят. Този код не оставя никакви въпроси без отговор и Sub може дори да каже на потенциалния си господар какво харесва или какъв е неговият фетиш, докато е вързан и със запушен устата.

     

    Двата прикрепени стоманени пръстена ви позволяват да интегрирате перфектно белезниците за глезените във вашата сесия по робство, например да прикрепите разпъваща лента или вериги с карабинери или робски въжета. Кожените маншети за глезените се регулират по размер с помощта на катарами за колани и могат да се адаптират към почти всякаква обиколка на глезена.

    Какво е специалното на тези кожени маншети за глезени?

    За белезниците за глезените от колекцията Amsterdam на MEO ® се използва само кожа, която отговаря на нашите високи стандарти за качество. Нашите маншети за глезените се изработват от опитни седлари, които имат дългогодишен опит в изработката. Маншетите за глезените се изработват с най-голямо внимание - от кройката и шева до перфектния завършек. Всеки нит и катарама са щамповани и с оригиналното лого на MEO ® - отличителен знак за най-високо качество на продуктите за робство. Кожените маншети за кабала се доставят в елегантна чанта за съхранение с търговската марка MEO ®.

     

    Маншетите за глезен на кабала прилягат удобно, но плътно около глезените. Маншетите за глезените могат да се закопчават и да се регулира размерът им с метална катарама. Към нашите BDSM маншети за глезените са прикрепени две халки, така че двата маншета за глезените могат да бъдат свързани с верига, въже или с нашите свързващи двойни кукички. Разбира се, тези халки могат да се използват и за закрепване на разпъваща лента. Можете да намерите подходящи разпъващи пръти тук, в магазина за робство MEO ®.

    Мога ли да комбинирам тези белезници за глезените с други аксесоари за робство?

     

    Ако искате да правите секс и по време на робство или обичате усещането да сте напълно на милостта си, тогава нашите разпъващи пръти са точният аксесоар за вас. Нашият разпъващ прът, прикрепен между маншетите за глезените, ограничава възможността ви да се движите и ви позволява да разтворите краката си "готови за получаване". В допълнение към тези белезници за глезените нашата серия "Амстердам" включва също кожени белезници за ръце и BDSM яка. Можете да избирате между различни цветове. Особено ако комбинирате нашите белезници за глезените с BDSM яки и маншети за глезените или може би дори използвате кожена маска, имате някои чудесни възможности. Искате ли да отидете малко по-далеч? Тогава включете стоманен колан за целомъдрие във вашата сесия.

     

    Със следните съвети можете да останете в безопасност по време на робството и просто да се отпуснете

    Една от привлекателните черти на робството е, че то може да разшири границите ви. Ако ви харесва този вид игра, автоматично ще опитвате все повече и повече, ще приемате все по-високи нива на усещане, ще правите повече и ще чувствате повече, отколкото някога сте правили преди. Но този процес е бавен и постепенен, а хората не могат да четат мисли. Може да се случи така, че вие да сте Bottom в BDSM сесия, но вашият Top да ви приеме твърде силно и изведнъж изобщо да не се почувствате добре. Искате това да спре незабавно! Точно за това ви е необходим Safeword имате нужда. Дума, която означава: "Това не работи! Сеансът по някакъв начин се обърква. Моля, спрете незабавно!" A Safeword трябва да се приема абсолютно сериозно. Може би сте на сеанс с Top, който не познавате добре. Ако ви се случи нещо, което не ви харесва, много е важно да знаете начин да съобщите това. И то незабавно! Особено ако сте вързани. A Safeword е част от BDSM принципа"SSC - Safe, Sane & Consensual", което означава безопасен, отговорен иконсенсуален.

    Как да се грижа и почиствам кожените белезници за глезените?

    Простопочистете кожените маншети за глезени с влажна кърпа. За грижата за кожените маншети за глезени понякога се използва добра смазка за гладка кожа. Тя поддържа кожата на маншетите за глезените особено еластична. Само при правилна грижа за кожените маншети за глезените те ще останат в оптимално състояние и ще бъдат съответно трайни и издръжливи.

     

    На какво трябва да обърна внимание, когато купувам маншети за глезени за робство?

    С маншетите за глезените от MEO ® не само сте на сигурно място, но и можете да се насладите на робството с партньора си на 100%. Когато купувате белезници за глезените, трябва да се уверите, че избраните от вас белезници за глезените са подходящи и са с индивидуално регулиране на размера! Това повишава комфорта при носене и ви гарантира дългогодишно удоволствие. Материалът, от който са изработени белезниците за глезените, трябва да е издръжлив и траен, като висококачествената кожа, която използваме. За да сте сигурни, че ще запазите доброто си настроение дори след завързването, трябва да следвате и нашите инструкции за грижа, които естествено включваме към всеки чифт белезници за глезени.

    Какво представлява Hanky Code и къде се появява?

     

    Цветовете казват повече от хиляда думи! Няма ли да е практично понякога да разберете от пръв поглед с какво се занимава той или тя? По-специално в BDSM сцената за тази цел се е утвърдил кодът на ханша, който се състои от определени цветове - идентификатор, който разбират само вътрешните. Всеки, който знае кода, веднага разбира за какво става въпрос. Обясняваме какво представлява кодът и къде може да бъде намерен: "Hanky" е съкращение от "handkerchief", което означава "носна кърпичка". Различните по цвят носни кърпички са били първите знаци, въведени, за да показват сексуалните предпочитания на притежателя им. Те възникват в субкултурата през 70-те години на миналия век. Първоначално кодът се е състоял в носенето на различни по цвят носни кърпички в задния джоб на панталона. Тъй като през втората третина на миналия век необичайните сексуални практики все още са били далеч от нормалното Hanky Code се разпространява бързо, особено в гей средите и BDSM сцената. Цветовете, които сме използвали, показват Синьо = анален секс / орален секс, Зелено = ролева игра / военна игра, Червено = fisting / доминиране, черно = доминиране / СМ, бяло = мастурбация / игра със сперма.

     

    Допълнителна информация:

     

    • 1 чифт кожени белезници за глезените с два стоманени пръстена
    • Ако търсите евтини, но издръжливи и дълготрайни белезници за глезените за основното си BDSM оборудване, белезниците за глезените от нашата гама "Амстердам" са отличен избор.
    • Размери: приблизително 6,5 см ширина и 27,5 см дължина
    • Регулируем размер, с катарама за закопчаване
    • Релефни нитове и катарами с търговската марка MEO ®
    • Дизайн Произведено в Германия.
    • Материал: естествена кожа, метални катарами и нитове
    • Качество: Изработената ръчна работа гарантира най-високо качество.
    • Естествен продукт: Кожата е естествен материал, който е особено подходящ за производството на маншети за глезените.
    • Уникалност: Нашите BDSM маншети за глезени са ръчно изработени и уникални.
    • Дискретност: Маншетите за глезените се доставят в неутрална, дискретна опаковка.
    • Голям избор: Независимо дали става въпрос за BDSM пошляпване paddle, колан за целомъдрие, латексова маска, кожена маска, белезници, белезници за глезените, BDSM яка, заключващи се ограничители, клякане, кожен колан за глава, SM играчки и много други; ще намерите всичко това в нашия онлайн BDSM магазин.
    • MEO ® съчетава естетиката на класическия дизайн със здравината и стабилността на подбраните кожи. Резултатът е прекрасен чифт кожени маншети за глезени, които превръщат всяка сесия по робство в незабравимо преживяване.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Super Fussfesseln

    Die Lederfussfesseln gehören zu meinen Lieblingsstücken beim Bondage. Sie lassen sich wunderbar auf über längere Zeit tragen, abschließen und durch die Polsterung sind sie angenehm weich. Auch nach längerer Zeit kratz und juckt es nicht darunter. Sie lassen sich gan einfach mit einem feuchten Tuch gut abwischen. Man kann auch gut mit den Fussfesseln schlafen, ohne das sie stören. Ich trage sie regelmäßiger in der Nacht. Zusammen mit den passenden Handfesseln von MEO sind sie auch ein echter Hingucker beim Bondage.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Кожени маншети за глезена, подплатени - черни - AMSTERDAM

    Кожени маншети за глезена, подплатени - черни - AMSTERDAM

    Красивите черни маншети за глезените са изработени от висококачествена кравешка кожа и имат 2 пръстена за закрепване на аксесоари за робство, като например разпъваща лента. Sub може да носи маншетите на глезените безгрижно за дълъг период на обвързване и да се наслаждава на голям комфорт.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    29 други артикули от същата категория: