От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Къртица за уста

Бюлетин

O Ring Gag

Вашите фантазии за БДСМ и гаг са доста крайни? Възбудени! Нашите също са такива и ви го доказваме с двойния О-образен пръстен "Deep Throat". О-пръстеновидният гег държи устата широко отворена по време на робство, приляга перфектно, заключва се и може да бъде свален само от Top. Разберете тук как да използвате O ring gag за робство и какво можете да изпитате с него!

Повече информация

2499/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Вашите фантазии за БДСМ и гаг са доста крайни? Horny/Perfect! Нашите също са такива и ние ви го доказваме с двойния О-образен пръстен "Дълбоко гърло". О-пръстеновидният гег държи устата широко отворена по време на робство, приляга перфектно, заключва се и може да бъде свален само от Top. Как да използвате правилно O Ring Gag по време на робство и какво можете да изпитате с него, ще научите тук!

     

    Как да използвам O Ring Gag?

     

    Заключващият се О-пръстен гег надеждно гарантира, че Bottom трябва да държи устата си широко отворена. Благодарение на двойните пръстени, гелът не може да се движи с език. Заключващата се каишка не само гарантира, че O Ring Gag приляга перфектно, но и че само Top може да свали O Ring Gag! Това, което след това ще бъде прокарано през отвора на O Ring Gag, зависи изцяло от Top, защото Bottom със сигурност няма да може да изрази никакви възражения. Какво повече можете да очаквате от един О-пръстен в сеанс по робство?!

     

    Каква е разликата между О-пръстеновидния гег и всеки друг гег?

     

    В бондажната и садо-мазо сцената гегата е фетиш аксесоар, който се пъха в устата на партньора и обикновено се затваря с каишка в задната част на главата. Чрез използването на гега подчиненият партньор вече не може да говори или да се противопоставя на наказанията на доминиращия си партньор в робството. Клепачът с О-пръстен надеждно гарантира, че Bottom ще мълчи покорно, като същевременно е достъпен орално по всяко време. Благодарение на меката кожена каишка, О-пръстенният гег е особено удобен за носене и не се врязва в ъгълчетата на устата. Каишката за глава може да се регулира оптимално според обиколката на главата с помощта на катарама и дори може да се заключва. Чудесен BDSM аксесоар, който Top може да използва с въображение по време на сеанс по робство. Разбира се, двойният пръстен на О-образния гег може да се използва и като много стегнат пенис пръстен. Няма граници за вашето въображение при поставянето на кляпа. Този О-пръстен за уста е популярен акцент в онлайн магазина на MEO BDSM.

     

    Мога ли да правя орален секс с O Ring Gag?

    Можете! Открийте добре пазената тайна на много дъна, а с нея и удоволствието от смученето на пениса на господаря до степен "дълбоко гърло" - дори по време на робство. С EZ2SUCK deep throat Спрей от MEO ® поглъщате пениса му по-дълбоко от всякога, защото прекрасният спрей потиска рефлекса за давене.

     

    Как да почистя гагара с пръстен O?

     

    Двойният пръстен може да се отдели от регулируемата по размер кожена каишка и лесно да се почисти с нашия спрей VERYCLEAN след орален секс.

     

    Дали O Ring Gag е гег за начинаещи?

     

    В нашия магазин за робство предлагаме много BDSM гегове, както гегове за начинаещи, така и гегове за опитни подводници. В онлайн каталога ни ще откриете кълбовидни гегове и гегове от кожа, гегове от силикон, гегове от гума, гегове от латекс и дори гегове от стомана. Професионалистите ще намерят и колани за глава с гегове или надуваеми гегове. Надуваемият гег обаче е подходящ само за опитни потребители.

     

    Мога ли да комбинирам гага O Ring с други ограничители за робство?

    Да, разбира се, че можете да използвате гегата "О-пръстен" в комбинация с други средства за задържане - стига Top да се наслаждава на това. Повечето от нашите клиенти използват O Ring Gag с нашите заключващи се кожени белезници за ръце и глезени. Кърлежът O Ring Gag, подобно на непрозрачна маска, добавя ново измерение към сеанса по робство и може да действа като вълнуващо допълнение.

    Къде мога да си купя O Ring Gag?

    Голям избор от гегове с топка за гег ще намерите тук, на www.meo.de. Можете да очаквате широка гама от гегове за уста, ограничители за робство и други BDSM аксесоари. Ако все още не сте сигурни дали да си купите гег, първо трябва да разгледате нашите гегове за начинаещи. Опитните BDSM професионалисти ще се насладят на нашия гег с ремък за глава или гег със скоби за зърната.

     

    Трябва ли предварително да попитам подчинения си партньор дали мога да му сложа кенгуру?

     

    Определено бихме препоръчали това. Тъй като гегът с О-пръстен прави невъзможно за носещия го да каже предварително уговорената от вас "безопасна дума", за да прекъсне сесията по робство, в основата са голямото доверие и взаимното уважение. По принцип всички кабалажни практики трябва да се извършват изключително по взаимно съгласие. За да не надхвърляте границите на партньора си по време на ролевата игра с кабала, трябва предварително да поговорите с партньора си какво харесвате и двамата и дали използването на гега е вариант и за двама ви.

     

    Повече информация:

     

    • BDSM О-пръстен за уста
    • Заключващ се гег за начинаещи и напреднали играчи
    • Материал: веганска полиуретанова кожа, метал
    • Вътрешен диаметър на пръстените: 3 см и 4 см
    • Външен диаметър на халките: 3,8 см и 4,8 см
    • Каишка за глава с регулируема катарама
    • Перфектен за дълбоко гърло и принудително хранене
    • Цвят: черен/червен/сребърен
    • Марката MEO ® вдъхновява BDSM общността. Без значение дали сте начинаещ, или опитен професионалист, в богатата гама продукти MEO ® има по нещо за всеки любител на обвързването. Спектърът варира от гъделичкащи средства до висококачествени въжета за робство, кожени маншети за робство, мощни лопатки и скоби за зърна за интензивни болкови стимули.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Ottima fattura

    Ottima fattura. Mia moglie ha apprezzato! In precedenza avevamo acquistato un morso a pallina, ma questo è nettamente migliore

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Optimaler O-Ring-Knebel und der Speichel läuft

    Optimaler O-Ring-Knebel, der den Mund meines Sklaven optimal präsentiert. Ausspucken des Knebels wie beim einfachen O-Ring-Knebel ist bei diesem Knebel nicht möglich und nach etwa 5 Minuten läuft der Speichel. Das kann der Sklave auch nicht verhindern. Durch diesen O-Ring-Knebel ergeben sich tolle Möglichkeiten bei einer Session. Rist ist ausgeschlossen und der Zugang zum offenen Mund immer gewährleistet.

    • 3 от 3 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    O Ring Gag

    O Ring Gag

    Вашите фантазии за БДСМ и гаг са доста крайни? Възбудени! Нашите също са такива и ви го доказваме с двойния О-образен пръстен "Deep Throat". О-пръстеновидният гег държи устата широко отворена по време на робство, приляга перфектно, заключва се и може да бъде свален само от Top. Разберете тук как да използвате O ring gag за робство и какво можете да изпитате с него!

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: