От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Дилда

Бюлетин

Anal Monster - Анален вибратор - butt plug Extremeo

Като секс с извънземно! На Anal Monster е впечатляваща черна хибридна секс играчка, която съчетава най-добрите характеристики на запушалката за дупе с тези на аналния вибратор. Името Anal Monster се отнася най-вече до внушителния размер и необичайния дизайн.

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    Като секс с извънземен! На Anal Monster е впечатляваща черна хибридна секс играчка, която съчетава най-добрите характеристики на запушалката за дупе с тези на аналния вибратор. Името Anal Monster се отнася най-вече до внушителния размер и необикновения дизайн.

     

    За извънземно анално удоволствие, което никога няма да забравите:

     

    Терминът "чудовище" често се използва, за да опише нещо свръхголямо или специално, и това със сигурност се отнася за тази анална играчка. Впечатляващ е не само външният вид, но и двойната функция. На Anal Monster от серията Extremeo се отличава от другите анални играчки, защото е подходяща както за интензивна анална игра, така и за продължителна употреба. Това означава, че "аналното чудовище" обещава максимална стимулация, която далеч надхвърля това, което могат да предложат обикновените секс играчки. Резултатът? "Извънземно" удоволствие, което няма аналог.

     

    Анален вибратор от друго измерение!

     

    Като секс с извънземно! Нашата секс играчка от серията Extremeo е впечатляващ анален вибратор, който предлагаме в различни размери. Формата му е ужасяваща, но ви гарантира невероятни усещания, когато го използвате. И ако трябва да сме честни, изисква се малко смелост, за да го поставите докрай. Но ние сме сигурни: можете да го направите!!!

     

    Готови ли сте за това преживяване, което изглежда като от този свят? На butt plug Anal Monster от серията Extremeo съчетава непознатото с познатото, за да създаде уникално удоволствие:

     

    • Извънземен дизайн: Вдъхновен от това, което бихте могли да си представите за огромния пенис на извънземно, този "пенис" се отличава с ясно изразен глас и много предизвикателна текстура. Неговият странен, но завладяващ вид със сигурност обещава спиращи дъха анални приключения.

     

    • Висококачествен материал: Изработен от течен силикон, този Monster се плъзга нежно в тялото ви. Той е достатъчно гъвкав, за да се адаптира към всяка извивка на тялото ви и да следва всяка позиция по време на секс, но в същото време е достатъчно твърд, за да направи поставянето лесно.

     

    • Удоволствие без ръце: Благодарение на вградената вендуза в основата на аналния вибратор, Anal Monster може да се прикрепи без усилие към всяка гладка повърхност. Така ръцете ви остават свободни за изследване на други ерогенни зони.

     

    Независимо дали сте начинаещ, или опитен ценител на аналните секс играчки, Anal Monster се предлага в три размера и е подходящо за всяко ниво:

     

    • Размер S: идеален за начинаещи - 16 см дължина и диаметър на поставяне от 2 до 3,5 см.
    • Размер M: За по-смелите от вас - дължина 21 см и диаметър от 3,3 до 4,4 см.
    • Размер L: За истинските майстори на удоволствието - дължина 29,2 см и впечатляващ диаметър от 4,5 до 6,2 см.

     

    butt plugAnal Monster не е просто секс играчка, а изявление, покана към непознати досега светове на удоволствието. Осмелете се да навлезете в неизвестното и позволете на този Monster да ви отведе в други сфери!

     

    Почистване и използване на тапи Extremeo:

     

    • Лесна употреба: вкарването на тапата в ануса може да бъде красиво и приятно преживяване - особено ако знаете как да го направите правилно. Препоръчваме нашия популярен спрей Extremeo, за да улесним поставянето на тапата в ануса. Краткото напръскване отпуска сфинктерния мускул. Това прави поставянето на задния щепсел особено нежно удоволствие.

     

    • Правилният лубрикант и нашият Lube Shooter: Правилният лубрикант може да направи цялата разлика. При силиконови продукти като Extremeo Butt Plug трябва да избягвате лубриканти на силиконова основа, тъй като те могат да повредят материала. Вместо това препоръчваме лубриканти на водна основа като нашите Aquameo или Alphamale Aqua. Те осигуряват приятно усещане и са безопасни за използване със силиконови тапи. Апликатор за Lube Shooter или лубрикант оптимизира изживяването с анални секс играчки като тапи за дупе. Той позволява лубрикантът да се разпредели по-дълбоко и по-равномерно в аналния канал, което прави поставянето на тапата по-удобно и безопасно. Тъй като анусът не произвежда собствен лубрикант, достатъчният запас от лубрикант намалява триенето и риска от нараняване. Освен това Lube Shooter позволява чисто и прецизно нанасяне, без да се разхищава лубрикант.

     

    • Почистване: Вашият Extremeo Butt Plug трябва да се почиства старателно след всяка употреба. Топла вода и мек сапун могат лесно да отстранят повечето замърсявания. За цялостно и хигиенично почистване препоръчваме и нашия VERYCLEAN спрей. Бързото напръскване гарантира, че butt plug е винаги готов за следващото приключение.

     

    Повече информация:

     

    • Хибридна анална играчка от серията Extremeo
    • Аналните тапи Extremeo са анални тапи, разработени от експерти.
    • Extremeo ® е регистрирана търговска марка на MEO Германия.
    • Материал: Изработен от висококачествен силикон, без съдържание на фталати.
    • Използвайте аналната запушалка само с лубриканти на водна основа, като Alphamale Aqua или Aquameo и нашия Lube Shooter.
    • В комплект с тази анална тапа ви препоръчваме нашия Extremeo Anal Relax Spray: Този спрей работи без загуба на усещане, намалява болезнената чувствителност на сфинктера и ви помага да постигнете необуздан сексуален екстаз.
    • С новите анални тапи Extremeo сега ви предлагаме цялостен безгрижен пакет за вашите анални приключения. MEO е не само пионер, когато става въпрос за световноизвестни продукти като Extremeo Anal Relax Spray, но и винаги в търсене на най-добрите и иновативни начини за подобряване на аналния секс. Логичното продължение на нашата страст към аналните продукти е пускането на пазара на иновативните анални тапи от серията Extremeo. Въз основа на дългогодишния опит и обратната връзка от нашите лоялни клиенти разработихме тапи за дупе, които поставят нови стандарти в дизайна, комфорта и функциите.
    • Искате да си купите анален щепсел? Можете да поръчате нашите тапи за дупе в цял свят. Можете да намерите секс магазини MEO в немскоговорящите страни, като например магазин MEO в Германия, MEO в Швейцария или магазин MEO Bondage в Австрия. Ние сме активни не само в цяла Европа, като Франция, Италия, Нидерландия, Ирландия, Исландия, Румъния, Норвегия, Швеция и т.н., но и в целия свят, като MEO Sex Shop в Испания, магазин за вибратори в Дания, както и във Финландия - а ако говорите чешки, можете да намерите целия ни асортимент от секс играчки онлайн в Чехия. Ако вашият език е естонски, можете да поръчате нашата селекция отbutt plug онлайн в Естония. На разположение сме и в Словения, със сексшоп в България и с широка гама от BDSM и еротични продукти в Словакия. Други магазини на MEO можете да намерите в САЩ, Белгия, Гърция, Унгария, Япония, Великобритания, Сърбия, Люксембург, Малта, Португалия, Исландия, Полша, Канада, Южна Африка и Косово.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Goes deep

    Amazing feeling and goes deeper than you think.

      Оценка 

      Unbelievable

      Well, let's start with Unbelievable. I wouldn't have bought this years ago, now I don't know why I didn't. The diameter is great and that makes it not a struggle to use. A great feeling when this opens you up as it slides up inside.

        Оценка 

        The monster you call it is just that

        The monster you call it is just that. I plan to put it to the test this fall and winter and would like to have one the same length but twice the diameter if possible?Is such a beast available?

          Оценка 

          Super

          Objet conforme à la description. La matière est élastique, très agréable au toucher. Donne beaucoup de plaisir.

            Оценка 

            Geiles Monster

            Heute angekommen! Lieferung innerhalb 24 Stunden, in neutraler Verpackung… beim auspacken, war kein Geruch wahrnehmbar. Das Material fühlt sich sehr angenehm an, nicht zu weich und nicht zu fest. Das Monster ist exakt intim der Form und tiefschwarz wie auf dem Foto dargestellt

              Напишете свой собствен преглед

              Anal Monster - Анален вибратор - butt plug Extremeo

              Anal Monster - Анален вибратор - butt plug Extremeo

              Като секс с извънземно! На Anal Monster е впечатляваща черна хибридна секс играчка, която съчетава най-добрите характеристики на запушалката за дупе с тези на аналния вибратор. Името Anal Monster се отнася най-вече до внушителния размер и необичайния дизайн.

              Напишете свой собствен преглед

              Други клиенти също купиха:

              30 други артикули от същата категория: