От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Бичове и flogger

Бюлетин

BDSM-Flogger "MoonlitMistress" - Популярна сред професионалистите.

BDSM камшикът "MoonlitMistress" от Mauvais Garçon Серията от MEO е много популярен аксесоар в света на професионалните доминатори. Този flogger съчетава в себе си не само функционалност и естетика, но и креативен дизайн, който го отличава от останалите камшици.

Повече информация

3573/00

на разположение

Повече информация

BDSM камшикът "MoonlitMistress" от Mauvais Garçon Серията от MEO е много популярен аксесоар в света на професионалните доминатори. Този flogger съчетава в себе си не само функционалност и естетика, но и креативен дизайн, който го отличава от останалите камшици. Особено впечатляваща е дръжката на BDSM камшика, чиято форма напомня на вибратор, което придава flogger

"MoonlitMistress" предлага отличен баланс и удобство на работа с обща дължина от 68 см, дължина на камшика от 46 см и дървена дръжка от 22 см. Диаметърът на дървената дръжка от 35 мм осигурява удобен и сигурен захват, който е особено полезен по време на взискателни и дълги BDSM сесии. Теглото от 380 грама помага да се гарантира, че flogger теглото от 380 грама допринася за това играчката да седи удобно в ръката и да позволява ефективно, но контролирано боравене с нея.

Внимателно изработените кожени каишки предлагат разнообразни възможности за използване - от нежни, ласкави докосвания до по-интензивни потупвания. Комбинацията от умело изработената, черна дървена дръжка и декоративния кожен възел придава на BDSM flogger "MoonlitMistress" не само елегантен външен вид, но и гарантира неговата издръжливост и здравина.

"MoonlitMistress" е нещо повече от BDSM камшик, той е предмет, който майсторски въплъщава изкуството на господството и чувственото съблазняване. Популярността му сред професионалните доминатори е доказателство за неговото качество и ефективност. Независимо дали е в ръцете на опитен майстор, строга доминантка или като част от частна колекция, BDSM flogger "MoonlitMistress" е незаменим аксесоар за всеки, който цени стила, качеството и гъвкавостта по време на BDSM сесия.

flogger или BDSM камшик? Обясняваме разликата:

А flogger и BDSM камшикът са два различни BDSM аксесоара, всеки от които има уникални характеристики и приложения.

BDSM камшикът обикновено се характеризира с различни меки ремъци или въжета, които са прикрепени към твърда дръжка. Каишките на камшика могат да бъдат изработени от различни материали, като кожа, велур или въже. flogger се характеризира със своята гъвкавост. BDSM камшикът позволява широк спектър от употреби - от нежни, ласкави докосвания до по-интензивни, но пълноценни пошляпвания. Техниката на flogging често включва широки, ритмични движения, които предлагат интензивно преживяване, но често се възприемат като по-малко болезнени. flogging бДСМ камшикът е особено подходящ за начинаещи, тъй като интензивността на ударите може да се увеличава бавно и усещанията могат да се променят.

За разлика от него БДСМ камшикът обикновено се състои от по-дълга, твърда дръжка и една-единствена, дълга нишка или каишка, която има точково и много интензивно въздействие при ударите. Обикновено камшиците изискват повече практика и прецизност при боравене с тях, тъй като ударите са много по-интензивни и целенасочени. Те често са предпочитан инструмент за опитни практикуващи BDSM, които търсят по-високо ниво на болка и контрол. Бичовете се предлагат в различни форми, напр. като bullwhip, single tails или cat o' nine tails, всяка със своите специфични характеристики и техники.

Изборът между flogger и камшик зависи до голяма степен от личните предпочитания, опита и желаната интензивност. A flogger често е добър избор за тези, които търсят универсален аксесоар, който предлага широк спектър от усещания и е подходящ както за нежна, така и за по-интензивна игра. А камшикът, от друга страна, е по-подходящ за тези, които предпочитат по-целенасочени и интензивни удари и вече имат опит в използването на такива инструменти.

Допълнителна информация:

  • BDSM камшик "MoonlitMistress"
  • Impact Play Аксесоар от Mauvais Garçon Серия от MEO
  • flogger с кожени ремъци и декоративен кожен възел, който свързва черната, красиво оформена дървена дръжка с кожените ремъци на камшика. Акцент: формата на камшика напомня на вибратор.
  • Размери: Обща дължина 68 cm, дължина на камшика 46 cm, дължина на дървената дръжка 22 cm, диаметър на дървената дръжка 35 mm.
  • Общо тегло: 380 грама
  • Материал: кожа, дървоКачество и опит, които впечатляват: MEO не е просто име, а синоним на качество и иновации в областта на висококачествените BDSM аксесоари. От години MEO е символ на първокласни продукти, изработени от най-добрите материали и произведени с най-голяма грижа и прецизност. Продуктите в гамата Mauvais Garçon гама са отличен пример за майсторството и опита, които MEO влага във всеки свой продукт. Със своята здрава конструкция и елегантен дизайн тези BDSM камшици са олицетворение на страстта и опита, с които MEO разработва продукти за взискателни ценители. Клиентите по цял свят оценяват издръжливите и надеждни продукти, които не само изпълняват очакванията им, но и редовно ги надминават. Този продукт е нещо повече от BDSM аксесоар - той е израз на отдадеността, качеството и иновациите на MEO във всеки детайл.

Това също може да ви интересува:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

BDSM-Flogger "MoonlitMistress" - Популярна сред професионалистите.

BDSM-Flogger "MoonlitMistress" - Популярна сред професионалистите.

BDSM камшикът "MoonlitMistress" от Mauvais Garçon Серията от MEO е много популярен аксесоар в света на професионалните доминатори. Този flogger съчетава в себе си не само функционалност и естетика, но и креативен дизайн, който го отличава от останалите камшици.

Напишете свой собствен преглед

Други клиенти също купиха:

24 други артикули от същата категория: