От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Бичове и flogger

Бюлетин

BDSM-Flogger "CrimsonCaress" - Между болката и удоволствието.

BDSM камшикът "CrimsonCaress" от Mauvais Garçon Серията от MEO е универсален и красиво оформен Impact Play аксесоар. A flogger е широко използван инструмент в света на BDSM, който се използва предимно за по-чувствени телесни наказания.

Повече информация

3572/00

на разположение

Повече информация

BDSM камшикът "CrimsonCaress" от Mauvais Garçon Серията от MEO е универсален и красиво оформен Impact Play аксесоар. A flogger е широко използван инструмент в света на BDSM, който се използва предимно за по-чувствени телесни наказания. За разлика от други аксесоари, като например BDSM камшици, paddle или slapperкоито са предназначени за целенасочени и интензивни пошляпвания, flogger дава възможност за по-широк спектър от усещания - от леки, ласкави докосвания до по-силни, но все пак разсеяни удари.

БДСМ камшикът "CrimsonCaress" впечатлява с високото си качество и естетичен дизайн. Той има кафява, изкусно изработена дървена дръжка, която е свързана с кожените ремъци на камшика чрез елегантен бижутерски възел от кожа. С обща дължина от 71 см, дължина на камшика от 46 см и дървена дръжка от 25 см, той предлага отличен баланс и управление flogger отличен баланс и управление. Диаметърът на дървената дръжка от 37 мм осигурява сигурен и удобен захват, което е особено важно при по-дълги сеанси на пляскане.

С тегло от 350 грама "CrimsonCaress" приляга удобно в ръката и позволява ефективна, но контролирана употреба. Кожените ремъци са идеални за нежно затопляне на кожата, но и за по-интензивни усещания, без да са прекалено пунктуални или болезнени. Всичко това прави "CrimsonCaress" идеален както за начинаещи, така и за напреднали потребители flogger както за начинаещи, така и за опитни BDSM практици.

BDSM камшикът "CrimsonCaress" е нещо повече от BDSM камшик - той е инструмент на чувственото изкуство да откривате тялото на партньора си. Независимо дали като нежно въведение към по-интензивна сесия с пошляпване, или като основен играч в по-нежен стил на игра, BDSM камшикът "CrimsonCaress" предлага впечатляваща гъвкавост и ненадминато преживяване в света на Impact Play.

Повече информация:

  • BDSM камшик "CrimsonCaress
  • Impact Play Аксесоар от Mauvais Garçon Серия от MEO
  • Гребло с кожен ремък, декоративен кожен възел, който свързва кафявата, красиво оформена дървена дръжка с кожените ремъци на камшика.
  • Размери: Обща дължина 71 см, дължина на камшика flogger 46 cm, дължина на дървената дръжка 25 cm, диаметър на дървената дръжка 37 mm.
  • Общо тегло 350 грама
  • Материал: кожа, дърво
  • Качество и опит, които впечатляват: MEO е не просто име, а синоним на качество и иновации в областта на висококачествените BDSM аксесоари. От години MEO е символ на първокласни продукти, изработени от най-добрите материали и произведени с най-голямо внимание и прецизност. Продуктите в гамата Mauvais Garçon гама са отличен пример за майсторството и опита, които MEO влага във всеки свой продукт. Със своята здрава конструкция и елегантен дизайн тези BDSM камшици са олицетворение на страстта и опита, с които MEO разработва продукти за взискателни ценители. Клиентите по цял свят оценяват издръжливите и надеждни продукти, които не само изпълняват очакванията им, но и редовно ги надминават. Този продукт е нещо повече от BDSM аксесоар - той е израз на отдадеността, качеството и иновациите на MEO във всеки детайл.

Това също може да ви интересува:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

BDSM-Flogger "CrimsonCaress" - Между болката и удоволствието.

BDSM-Flogger "CrimsonCaress" - Между болката и удоволствието.

BDSM камшикът "CrimsonCaress" от Mauvais Garçon Серията от MEO е универсален и красиво оформен Impact Play аксесоар. A flogger е широко използван инструмент в света на BDSM, който се използва предимно за по-чувствени телесни наказания.

Напишете свой собствен преглед

24 други артикули от същата категория: