От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анално разтягане

Бюлетин

Аналдилация - butt plug Extremeo - Pointer

С butt plug Pointer от серията Extremeo мъжът го очаква върховно анално удоволствие! Специалната характеристика на аналната тапа "Pointer" е, че освен анално разширение, тя осигурява и интензивна стимулация на простатата. Формата и дължината му позволяват да уцели точното място във вътрешността на тялото.

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    С butt plug Pointer от серията Extremeo мъжът го очаква върховно анално удоволствие! Специалната характеристика на аналната тапа "Pointer" е, че освен анално разширение, тя осигурява и интензивна стимулация на простатата. Благодарение на формата и дължината си тя може да уцели точното място в тялото.

     

    Анално разширение с ново определение: Няма да повярвате какво може да направи този butt plug!

     

    Като се започне от тънкия връх, "показалецът" позволява плавно и лесно въвеждане. Това е особено важно за начинаещите или в началото на аналната дилатация, за да се подготви бавно сфинктерът за предстоящото разтягане. След като butt plug бъде поставен, диаметърът му се увеличава непрекъснато, осигурявайки непрекъснато анално разширяване. Интензивността и скоростта на аналната дилатация могат да се регулират индивидуално чрез непрекъснато вкарване на аналната запушалка по-дълбоко. Обемният дизайн на аналната запушалка "Pointer" постига интензивно анално разширяване, което е подходящо както за експерти в аналното разширяване, така и за по-малко опитни потребители. Този тип анална дилатация може да доведе до интензивни усещания, тъй като чувствителните нервни окончания в ануса са изключително стимулирани. Резултатът: Анална дилатация с ясно видими резултати!

     

    Готови ли сте за най-интензивния оргазъм на простатата в живота си?

     

    И докато се наслаждавате на усещането за великолепна анална дилатация, има и допълнителен бонус: благодарение на дължината и формата си butt plug прониква достатъчно дълбоко, за да достигне директно до простатата и да я масажира. Докато непрекъснатото анално разширяване вече осигурява мощна стимулация, стимулацията на простатата добавя допълнително ниво на удоволствие. По време на стимулацията на простатата с "показалеца" вълните на удоволствието могат да се разпространят в долната част на корема до основата на пениса. Това може да доведе до оргазъм на простатата - интензивно усещане, което преминава през цялото тяло и често се описва като пулсиращо или вълнообразно. Много от нашите клиенти споделят, че стимулацията на простатата им позволява да изпитат множество оргазми без обичайното време за възстановяване между оргазмите.

     

    Свободна ръка до оргазъм? Този butt plug го прави възможно!

     

    Силната засмукваща основа на аналната тапа залепва за всички гладки повърхности и ви позволява да изживеете приключения без ръце. Благодарение на здравата конструкция и силното засмукване butt plug може да се прикрепи към почти всяка гладка повърхност. Независимо дали в банята върху плочките, на нашия Love Arc или дори на стената - "Указателят" се държи здраво и ви позволява да откривате нови позиции и възможности. Така можете да се концентрирате върху секси усещането и да имате свободни и двете си ръце за други чувствени дейности или секс играчки, като например мастурбатор. Друго предимство на засмукващата основа е, че тя служи като стойка, което улеснява безопасното и удобно поставяне. Така че, развихрете въображението си и се насладете на многото възможности, които ви предлага "Пойнтер" butt plug!

     

    Двойният ефект - анално разширение и стимулация на простатата - ви доставя несравнимо удоволствие, което едва ли ще изпитате с някоя друга анална тапа.

     

    Благодарение на висококачествения материал Liquid Silicone, който е напълно без фталати, "Pointer" се усеща копринено мек и висококачествен.

     

    Големи, средни или малки - тези анални тапи имат подходящ размер за всеки:

     

    • Размер S: дължина 20 см, максимален диаметър 6 см
    • Размер M: дължина 26,5 cm, максимален диаметър 8,5 cm
    • Размер L: дължина 32 cm, максимален диаметър 10 cm

     

    Дали с размер S, който вече има какво да предложи с дължина 20 см и диаметър 6 см, или с впечатляващите размери на размер L с дължина 32 см и диаметър 10 см - butt plug Pointer ще ви отведе до ново измерение на анален екстаз.

     

    Почистване и използване на тапите Extremeo Butt Plugs:

     

    • Лесни за употреба: вкарването на запушалка в ануса може да бъде красиво и приятно преживяване - особено ако знаете как да го направите правилно. Препоръчваме нашия популярен спрей Extremeo, за да улесним поставянето на запушалката в ануса. Краткото напръскване отпуска сфинктерния мускул. Това прави поставянето на задния щепсел особено нежно удоволствие.

     

    • Правилният лубрикант и нашият Lube Shooter: Правилният лубрикант може да направи цялата разлика. При силиконови продукти като Extremeo Butt Plug трябва да избягвате лубриканти на силиконова основа, тъй като те могат да повредят материала. Вместо това препоръчваме лубриканти на водна основа като нашите Aquameo или Alphamale Aqua. Те осигуряват приятно усещане и са безопасни за използване със силиконови тапи. Апликатор за Lube Shooter или лубрикант оптимизира изживяването с анални секс играчки като тапи за дупе. Той позволява лубрикантът да се разпредели по-дълбоко и по-равномерно в аналния канал, което прави поставянето на тапата по-удобно и безопасно. Тъй като анусът не произвежда собствен лубрикант, достатъчният запас от лубрикант намалява триенето и риска от нараняване. Освен това Lube Shooter позволява чисто и прецизно нанасяне, без да се разхищава лубрикант.

     

    • Почистване: Вашият Extremeo Butt Plug трябва да се почиства старателно след всяка употреба. Топла вода и мек сапун могат лесно да отстранят повечето замърсявания. За цялостно и хигиенично почистване препоръчваме и нашия VERYCLEAN спрей. Бързото напръскване гарантира, че butt plug е винаги готов за следващото приключение.

     

    Повече информация:

     

    • butt plug Extremeo - Pointer - За анално разширяване и стимулиране на простатата.
    • Extremeo Butt Plugs са анални тапи, разработени от експерти.
    • Extremeo ® е регистрирана търговска марка на MEO Германия.
    • Материал: Изработени от висококачествен силикон, без съдържание на фталати.
    • Използвайте аналната запушалка само с лубриканти на водна основа като Alphamale Aqua или Aquameo и нашия Lube Shooter.
    • В комплект с тази анална тапа ви препоръчваме нашия Extremeo Anal Relax Spray: Този спрей работи без загуба на усещане, намалява болезнената чувствителност на сфинктера и ви помага да постигнете необуздан сексуален екстаз.
    • С новите анални тапи Extremeo сега ви предлагаме цялостен безгрижен пакет за вашите анални приключения. MEO е не само пионер, когато става въпрос за световноизвестни продукти като Extremeo Anal Relax Spray, но и винаги в търсене на най-добрите и иновативни начини за подобряване на аналния секс. Логичното продължение на нашата страст към аналните продукти е пускането на пазара на иновативните анални тапи от серията Extremeo. Въз основа на дългогодишния опит и обратната връзка от нашите лоялни клиенти разработихме тапи за дупе, които поставят нови стандарти в дизайна, комфорта и функциите.
    • Искате да си купите анален щепсел? Можете да поръчате нашите тапи за дупе в цял свят. Можете да намерите секс магазини MEO в немскоговорящите страни, като например магазин MEO в Германия, MEO в Швейцария или магазин MEO Bondage в Австрия. Ние сме активни не само в цяла Европа, като Франция, Италия, Нидерландия, Ирландия, Исландия, Румъния, Норвегия, Швеция и т.н., но и в целия свят, като MEO Sex Shop в Испания, магазин за вибратори в Дания, както и във Финландия - а ако говорите чешки, можете да намерите целия ни асортимент от секс играчки онлайн в Чехия. Ако вашият език е естонски, можете да поръчате нашата селекция отbutt plug онлайн в Естония. На разположение сме и в Словения, със сексшоп в България и с широка гама от BDSM и еротични продукти в Словакия. Други магазини на MEO можете да намерите в САЩ, Белгия, Гърция, Унгария, Япония, Великобритания, Сърбия, Люксембург, Малта, Португалия, Исландия, Полша, Канада, Южна Африка и Косово.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Magnífico

    Un fantástico plug para principiantes o para quien necesite dilatar muy poco a poco. El material está en el adecuado equilibrio de dureza y flexibilidad, por lo que entra muy bien y se adapta sin hacer daño. Además, se puede usar con lubricantes de silicona.

    • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    This feels so great

    This feels so great it it’s my p-spot just right.

    • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Hits All The Right Spots

    This Extremeo Pointer is amazing. I wasn't sure about it at first but it hits all the right spots for him and her!

    • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Trifft gut die Prostata

    Habe den Dildo nun seit einer Woche und es ist wirklich eine Erfahrung wert. Habe ihn leider nie komplett anal rein bekommen weil er einfach ein anderes Kaliber ist. Super Gefühl, weiter zu empfehlen.

    • 3 от 3 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Аналдилация - butt plug Extremeo - Pointer

    Аналдилация - butt plug Extremeo - Pointer

    С butt plug Pointer от серията Extremeo мъжът го очаква върховно анално удоволствие! Специалната характеристика на аналната тапа "Pointer" е, че освен анално разширение, тя осигурява и интензивна стимулация на простатата. Формата и дължината му позволяват да уцели точното място във вътрешността на тялото.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: