От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анални тапи

Бюлетин

Бебешки ремък Full Load - анален ремък за мъже и жени

Нашият анален шнур ви предлага абсолютно дискретна, секси стимулация точно там, където ви харесва най-много - дълбоко в ануса. И, разбира се, точно тогава, когато го искате най-много - по всяко време и навсякъде! Можете да използвате колана за анални тапи по всяко време и навсякъде - в супермаркета, във фитнеса, на партита, на вечеря или където и да било!

Повече информация

3489/00

на разположение

    Повече информация

    Нашият анален шнур ви предлага абсолютно дискретна, секси стимулация точно там, където ви харесва най-много - дълбоко в ануса. И, разбира се, точно тогава, когато го искате най-много - по всяко време и навсякъде! Можете да използвате колана за анални тапи по всяко време и навсякъде - в супермаркета, във фитнеса, на партита, на вечеря или където и да било! Butt plug Full Load стои абсолютно сигурно в ремъка за анални тапи и ви стимулира, без никой да забележи. Дори в басейна или на плажа, защото аналната сбруя е водоустойчива.

    Какво прави аналната сбруя Full Load толкова специална?

    Тази анална сбруя е отговорът на вашите еротични фантазии! Солидното качество и много високият комфорт при носене (също и по време на спорт) отличават този иновативен продукт на MEO. С нашата анална сбруя ще откриете нови измерения на удоволствието. Независимо дали правите първите си стъпки в света на секси аксесоарите или искате да разширите професионалната си колекция, този анален шнур е точно за вас.

    Какво е толкова специалното в еротичните фантазии за дискретно, незабелязано и постоянно използване на butt plug с ремък за анални щепсели?

    Еротичните фантазии са уникални и разнообразни, а тайното или табуто често може да има специална привлекателност. Използването на butt plug с ремък за анални тапи дискретно и незабелязано под ежедневните ви дрехи е просто чудесно възбуждащо. За много от нашите клиенти постоянното, интимно усещане на аналната тапа в ануса може да бъде постоянно физическо напомняне за собствената им сексуалност и чувственост. То служи като лично удоволствие, което само те познават и контролират. Фактът, че butt plug остава незабелязан, може да засили възбудата; има елемент на тайното, забраненото, който често се среща в еротичните фантазии. Използването му на публично място, дори в ежедневни ситуации, може да засили усещането за приключение и риск. Освен това за някои тя може да включва и аспект на подчинение или господство, особено ако носенето ѝ е предложено или поръчано от партньора. В обобщение, подобни фантазии предлагат чудесен начин да разчупите рутината на ежедневието.

    Основни характеристики:

    • Секси аксесоар за жени и мъже: Аналният шнур е специален аксесоар, използван не само в света на BDSM, но и от много мъже и жени. Това е вид колан (сбруя), при който едната лента се носи около кръста, а другата между краката в областта на разкрача и в която може да се прикрепи анален щепсел от серията Full Load (вж. също "Препоръчителни аксесоари").
    • Постоянно присъствие: Когато коланът за анален щепсел е поставен, аналната щепселна клечка остава на мястото си. Основната цел на нашия колан за анален щепсел е да осигури стимулиращи или възбуждащи усещания на потребителя, но често става въпрос и за контрол или доминиране от страна на партньора.
    • Оптимален материал: Изработен от най-добрите материали, нашият ремък за анални тапи гарантира максимален комфорт и дискретност.
    • Регулируемо прилягане: Адаптира се към тялото за сигурно и приятно изживяване.
    • Лесно почистване: Водоустойчивият дизайн позволява лесно и цялостно почистване.


    Как да използвам колана за анален тапицер?

    . Коланът за анален тапицер се поставя в няколко лесни стъпки и веднага приляга като ръкавица. Регулируемият колан за кръста пасва както на жени, така и на мъже, а ремъкът, който минава през разкрача и към който е прикрепен butt plug Full Load , също е с регулируем размер. Предлагаме нашия колан за анален щепсел в универсален размер, който винаги пасва на всички анални щепсели от серията Full Load с различни размери. По този начин сбруята за анален щепсел е напълно подходяща за всеки размер на тялото. След употреба ремъкът за анален щепсел може лесно да се почисти с топла вода и сапун. За особено щателно почистване препоръчваме нашия спрей VERYCLEAN.

    Повече информация:

    • Връзка за анален щепсел за един butt plug от серията Full Load.
    • Анален щепсел (не е включен в комплекта). Аналната тапа Full Load се предлага в размери от S до XL. Вж. също "Препоръчителни аксесоари".
    • Аналната тапа се сваля за лесно почистване.
    • Може да се комбинира с всички размери анални щепсели от серията Full Load.
    • Материал: силикон, TPR, PVC
    • Забележка: Butt plug не е включен в комплекта. Трябва да се поръча отделно.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Sehr zufrieden

    Passt genau und ist angenehm zu Tragen. Meine Frau ist sehr zufrieden wenn ich ihn trage. Mit dem Plug in L genau richtig

      Оценка 

      Sehr gut

      Ist sehr gut .und man kommt auf seine Höhe Punkte, wenn mann es den ganzen Tag tragen tut.

      • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

      Напишете свой собствен преглед

      Бебешки ремък Full Load - анален ремък за мъже и жени

      Бебешки ремък Full Load - анален ремък за мъже и жени

      Нашият анален шнур ви предлага абсолютно дискретна, секси стимулация точно там, където ви харесва най-много - дълбоко в ануса. И, разбира се, точно тогава, когато го искате най-много - по всяко време и навсякъде! Можете да използвате колана за анални тапи по всяко време и навсякъде - в супермаркета, във фитнеса, на партита, на вечеря или където и да било!

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: