От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анални тапи

Бюлетин

ASSMUSEMENT Стимулатор на простатата - серия Extremeo

ASSMUSEMENT: Най-добрата секс играчка за екстатична стимулация на простатата! Потопете се в дълбините на мъжкото удоволствие със стимулатора на простатата ASSMUSEMENT от прочутата серия Extremeo - вашият ключ към вселената на непознати досега интензивни оргазми на простатата.

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    Открийте сега ASSMUSEMENT - Вашата врата към несравним анален екстаз и революционна стимулация на простатата! Този първокласен стимулатор на простатата от серията Extremeo впечатлява не само с мъжествено-чувствената си естетика, но и с изтънчената си функционалност. Наличен в три размера, той предлага на всеки мъж перфектното количество удоволствие. Благодарение на специално оформения гланц, уникалната хлъзгава повърхност и силната вендуза за свободно доставяне на удоволствие, стимулаторът ASSMUSEMENT нови измерения на аналната наслада. Гмурнете се в неизследваните дълбини на удоволствието си и изживейте невероятни кулминации!

    Открийте нови измерения на аналната наслада!

    ASSMUSEMENT е не само абсолютна атракция за окото благодарение на мъжествения си външен вид, но и истински акцент във всяка колекция от секс играчки благодарение на своята функционалност. Разработен с умела комбинация от чувствена форма, стимулираща повърхностна структура и прецизна функционалност, този анален щепсел извежда стимулацията на простатата на съвсем ново ниво.

    Прецизността среща страстта: Вашият оргазъм на простатата ви очаква!

    Стимулаторът на простатата ASSMUSEMENT очарова с нежно извитата си форма, която позволява безпроблемен достъп и стимулиращ масаж на простатата. Лаконичната главичка на секс играчката предлага не само интензивна, но и точна стимулация. Потопете се в незабравимо удоволствие и преживяване със стимулатора на простатата ASSMUSEMENT

    Уникален дизайн: Вашето пътешествие в неподозирани сфери на удоволствието!

    Вдъхновен отуникалните шарки и текстури на природата, този вибратор за простатата впечатлява с необикновения си дизайн на повърхността. Това не само осигурява допълнителна стимулация на ануса при поставяне на вибратора, но и позволява на лубриканта да прилепне оптимално за особено хлъзгаво и чувствено изживяване.

    Тайната на върховното удоволствие с Aquameo:

    За още по-интензивно и гладко удоволствие препоръчваме да използвате нашия лубрикант на водна основа Aquameo. Този лубрикант е перфектно съчетан с медицинския силикон на ASSMUSEMENT и осигурява дълготрайно удоволствие.

    Винаги свеж и готов за употреба с VeryClean!

    За почистване без усилие и оптимална хигиена препоръчваме нашия спрей VERYCLEAN. Той поддържа вашия вибратор за простата в отлична форма за следващото вълнуващо приключение. Със спрея VERYCLEAN можете да почиствате бързо и лесно вибратора на простатата, така че той да е винаги хигиенично чист и готов за следващата незабравима кулминация.

    Силно прилепване, удоволствие без ръце: Вашият ASSMUSEMENT остава там, където искате.

    Благодарение на силното си засмукване, вибраторът за простата се залепва здраво за всички гладки повърхности ASSMUSEMENT прилепва здраво към всички гладки повърхности. Това позволява сигурно и стабилно закрепване, като същевременно оставя ръцете ви свободни, за да се отдадете на други секси дейности. Независимо дали ще поставите вибратора на стената, пода или на друга подходяща повърхност, той ще остане здраво на мястото си ASSMUSEMENT остава сигурно на мястото си. Така че можете да се концентрирате изцяло върху удоволствието си и да изживеете незабравими мигове на екстаз, без да се притеснявате за задържането на вибратора на място.

    Вашият избор, вашето удоволствие: Изберете своя перфектен АСМУСМЕНТ!

    С избор от три различни модела, има ASSMUSEMENT подходящия вариант за всеки:

    • S = Диаметър 26 мм, дължина 132 мм: Начинаещият - идеален за любопитните, които искат да опознаят света на стимулацията на простатата.
    • M = Диаметър 32 мм, дължина 159 мм: За напреднали - По-голям диаметър и по-голяма дължина за опитни потребители, които искат да задълбочат аналните си приключения.
    • L = Диаметър 37 мм, дължина 185 мм: По-широк и по-дълъг вибратор за простатата за тези, които търсят максимално запълване и стимулация.


    Оставете се да бъдете съблазнени от несравнимата интензивност на ASSMUSEMENT Вибратора за простатата и открийте своя личен ключ към анален екстаз. Потопете се в незабравимо удоволствие и изпитайте невъобразимата интензивност, която може да ви предложи вибраторът за простатата ASSMUSEMENT Вибраторът за простатата може да ви предложи.

    Повече информация:

    • ASSMUSEMENT - Анален вибратор за стимулиране на простатата
    • Анална тапа със смукателна чашка от серията Extremeo.
    • Предлага се в три размера.
    • Extremeo Butt Plugs са анални тапи, разработени от експерти.
    • Extremeo ® е регистрирана търговска марка на MEO Германия.
    • Материал: Изработен от медицински силикон, без съдържание на фталати.
    • Използването на анален вибратор може да бъде прекрасно преживяване, ако знаете как да го направите правилно. За да улесните поставянето, препоръчваме спрея Extremeo, който отпуска сфинктерния мускул и прави поставянето особено нежно.
    • Когато използвате силиконови продукти, като анален вибратор ASSMUSEMENT трябва да се избягват лубриканти на силиконова основа, тъй като те могат да засегнат материала. Вместо това препоръчваме лубриканти на водна основа, като Aquameo или Alphamale Aqua, които осигуряват приятно усещане и са безопасни за използване със силиконов butt plug. Апликатор за Lube Shooter или лубрикант допълнително оптимизира изживяването, като позволява по-дълбоко и равномерно разпределение на лубриканта. Това прави поставянето на аналния вибратор ASSMUSEMENT по-удобно и по-безопасно, тъй като достатъчното количество лубрикант намалява триенето и риска от нараняване. Аналният вибратор трябва да се почиства старателно след всяка употреба. За тази цел препоръчваме спрея VERYCLEAN, който осигурява цялостно и хигиенично почистване и прави аналния вибратор готов за следващото приключение ASSMUSEMENT готов за следващото приключение.

     

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Doppio piacere

    Doppio piacere per il partner che riceve la penetrazione, facile da maneggiare come bere un bicchiere d’acqua

      Оценка 

      FABULOSO

      Es el plug ideal para preparar tu ojete para mayores empresas.
      Suelo dormir con él.

        Оценка 

        I use this to prepare for deep anal play

        I use this to prepare for deep anal play . Also the surface holds crisco that can be kept inside .

          Оценка 

          Got it all the way in

          Just received this & couldn't wait to get it in me. Got it all the way in. Furthest anything has been. What a feeling.

            Оценка 

            Perfect for a good warmup

            Not for beginners or intermediate more on the advanced anal play field please make bigger!!!!!

              Оценка 

              It's bigger than you think

              Certainly a challenge for me. Love the girth, the length is certainly there too. Definitely an add to the collection item.

                Напишете свой собствен преглед

                ASSMUSEMENT Стимулатор на простатата - серия Extremeo

                ASSMUSEMENT Стимулатор на простатата - серия Extremeo

                ASSMUSEMENT: Най-добрата секс играчка за екстатична стимулация на простатата! Потопете се в дълбините на мъжкото удоволствие със стимулатора на простатата ASSMUSEMENT от прочутата серия Extremeo - вашият ключ към вселената на непознати досега интензивни оргазми на простатата.

                Напишете свой собствен преглед

                Други клиенти също купиха:

                30 други артикули от същата категория: