От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анални тапи

Бюлетин

Butt plug "Американски футбол"

Не е задължително да сте спортни запалянковци, но поне трябва да сте добре обучени и загряти, преди да излезете на терена, за да се насладите на американския футбол butt plug.

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    Не е задължително да сте спортни запалянковци, но трябва поне да сте добре обучени и загряти, преди да излезете на терена, за да се насладите на американския футбол butt plug.

     

    Обемният butt plug на MEO ще изисква много от вас, но затова пък победата е още по-удовлетворяваща! Ценителите ще се насладят на екстремната, но гъвкава форма, която бързо става обемна, а след това отново се изтънява. Страхотният материал позволява на butt plug да се плъзга приятно, докато безбройните дебели канали и бразди масажират всички ерогенни, анални зони.

     

    Благодарение на формата му, която напомня на американска футболна топка, може да се насладите на анална стимулация, каквато никой друг butt plug не е успявал да предложи досега.

     

    Играта започва с т.нар. kick-off и следва ясно определен план. Поставете butt plug върху твърда повърхност, седнете бавно върху него и се впуснете в спортно пътуване към оргазменски тъчдаун. След това се преминава към допълнителния удар, който може да ви донесе още една точка на терена... Футболната топка butt plug се държи доста добре на гладки повърхности, като например плочки, и ви позволява да се возите без ръце.

     

    Какво е толкова специалното в тази тапицерия?

     

    Убедителна форма и точен размер. В допълнение, убедителен материал, който е достатъчно стабилен и същевременно гъвкав, така че да усещате butt plug на точните места!

     

    Какъв лубрикант трябва да използвам за този butt plug?

     

    Препоръчваме нашите хибридни лубриканти MANCUNT или FORMULA X за този butt plug. MANCUNT съчетава предимствата на два свята: Той се плъзга като силикон и се измива лесно като вода. MANCUNT превръща използването на запушалката в прекрасно удоволствие. Разпределете достатъчно количество лубрикант върху butt plug и вкарайте малко в ануса си с нашия "Лубрикант за стрелба" (кликнете тук ). Бихме ви посъветвали да използвате и нашия спрей Extremeo. Този спрей е идеалният избор както за начинаещите в аналния секс, така и за опитните почитатели на големите анални тапи. Специалният ефект на Extremeo насърчава лесното проникване и по този начин води до релаксиращо и страстно удоволствие. Спреят действа без загуба на усещане, намалява болезнената чувствителност на сфинктера и помага за постигане на необуздано забавление с голяма анална запушалка.

     

    Важни съвети за използването и почистването на аналната тапа:

     

    Този butt plug е изработен от висококачествен материал, който не съдържа фталати. Материалът е чудесно гъвкав и хлъзгав. Освен това материалът, който използваме, е много стабилен, така че вашият butt plug ще издържи дълго време. Преди да използвате butt plug обаче, трябва да го почистите добре. Обикновено са достатъчни топла вода и мек сапун. Можете да го почистите старателно и с нашия спрей VERYCLEAN. Разбира се, почистването след употреба е особено важно. Може също така да искате сами да използвате анален душ, за да почистите червата си, преди да използвате butt plug. В категорията на нашия магазин "Анални душчета" (кликнете тук ) ще намерите голям избор.

     

    Повече информация:

     

    • Тапи за американски футбол в четири размера за начинаещи на терена до професионални играчи.
    • Размери: Размер S: максимален диаметър 4,2 см, дължина за поставяне около 10 см, размер M: максимален диаметър 5,4 см, дължина за поставяне около 13,5 см, размер L: максимален диаметър 6 см, дължина за поставяне около 16 см, размер XL: максимален диаметър 7,3 см, дължина за поставяне около 18 см.
    • Със стабилно краче за поставяне без ръце.
    • Използвайте само с водоразтворими лубриканти (напр. Aquameo) или нашите хибридни лубриканти (Mancunt или Formula X)
    • Тези тапи са изработени от висококачествен силикон, без съдържание на фталати.
    • Инструкции за грижа: Измивайте преди и след всяка употреба и почиствайте хигиенично със спрей VERYCLEAN.
    • Важно: Моля, съхранявайте butt plug отделно, а не заедно с други силиконови секс играчки.
    • Нашите тапи са подходящи както за анални професионалисти, така и за начинаещи, в зависимост от размера
    • Благодарение на материала, този butt plug се адаптира към вътрешната ви анатомия, изпълва ви и масажира места дълбоко във вас, за които дори не сте подозирали, че съществуват.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Esattamente quel che cercavo

    Esattamente quel che cercavo... Taglia M consigliata se non è la prova volta. Materiale ottimo.

      Оценка 

      Buon prodotto

      Buon prodotto. Consegna puntuale.
      Anche per i principianti

      • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
      Оценка 

      Gewöhnungsbedürftig aber geil

      Gewöhnungsbedürftig aber geil würde ich sagen! Die Form ist schon sehr außergewöhnlich aber beim Reiten trifft die Spitze des Plugs genau meine Prostata.

      • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

      Напишете свой собствен преглед

      Butt plug "Американски футбол"

      Butt plug "Американски футбол"

      Не е задължително да сте спортни запалянковци, но поне трябва да сте добре обучени и загряти, преди да излезете на терена, за да се насладите на американския футбол butt plug.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: