От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Категории

Бюлетин

Информация за сигурно плащане

 

 

Можете да избирате между различни методи на плащане.

 

 

 

С MEO сте винаги гъвкави

Като клиент можете да платите в MEO чрез PayPal, срещу предварителна фактура или с наложен платеж. Разбира се, ние предлагаме и плащане с кредитна карта. За съжаление не можем да ви предложим частично плащане или плащане на вноски.

Информация за различните начини на плащане ще намерите в разделите Плащане по банков път (авансова фактура), Наложен платеж и Плащане с кредитна карта.

 

Плащане по банков път (авансова фактура)

Предлагаме този начин на плащане за всички клиенти. В този случай превеждате сумата по фактурата по нашата сметка, както е посочено в потвърждението на поръчката:

Инструкции за плащане

Моля, преведете сумата по фактурата, след като сте получили потвърждението на поръчката ни по имейл. Стоките ще бъдат изпратени веднага след получаване на плащането.

 

Наложен платеж

Доставката с наложен платеж е възможна в Германия и някои страни от Европейския съюз.

Просто плащате сумата по фактурата директно на доставчика.

 

Плащане чрез PayPal

Предлагаме тази форма на плащане за всички клиенти.

 

Плащане с кредитна карта

Ако желаете, можем да преведем сумата по фактурата от кредитната ви карта при доставката. Обикновено сметката ви ще бъде дебитирана в следващия цикъл на фактуриране на институцията, издаваща кредитната ви карта. Приемаме Master Card, American Express и VISA.

В процеса на поръчка изберете кредитната карта като метод на плащане. На следващата стъпка въведете данните на кредитната си карта. От съображения за сигурност при въвеждането на данните изискваме и номера за проверка на картата (CVV2- и CVC2), отпечатан на гърба на картата.

Не приемаме дебитни карти (Visa Electron, Carte Bleue, Switch, Delta и др.). Клиентите, които разполагат само с дебитни карти, имат възможност за други методи на плащане(наложен платеж - в рамките на ЕС и плащане по банков път (авансова фактура ) - в целия свят)

 

Но нашият ангажимент към вашата сигурност е още по-голям:

 

Съхраняваме данните за кредитната ви карта само за целите на съответната транзакция, така че ще трябва да ги въвеждате отново при всяка покупка. Освен това разполагаме със собствен цифров сертификат за криптиране на предаването на данни и използваме услугите на известна специализирана компания за електронни платежни транзакции за обработка на транзакциите. Допълнителни мерки за сигурност можете да намерите в раздел Информация за сигурността накратко.

Номер за проверка на картата CVV2 и CVC2

 

За да обработваме плащания с кредитни карти Visa или Mastercard, изискваме допълнителна информация: номер за проверка на картата CVV2 или CVC2. Този трицифрен номер се намира на гърба на кредитната ви карта. Трицифреният номер CVV2 е отпечатан в обратен курсив непосредствено над лентата за подпис на гърба на вашата карта. Обикновено номерът на картата ви се намира непосредствено пред него. Нуждаем се само от последните 3 цифри на този номер (останалите цифри са просто повторение на номера на кредитната ви карта).

Кодът за проверка на картата (CVV2 / VISA - CVC2 / Mastercard) е защитна функция за кредитните карти. Той представлява трицифрена контролна цифра на гърба на кредитната карта. Тази нова функция за сигурност предотвратява използването на подправени или откраднати данни за кредитна карта и свързаните с това измами с кредитни карти.

Номерът за проверка на картата CVV2/CVC2 гарантира, че лицето, което извършва покупката, действително притежава кредитната карта, а не само касовата бележка или номера на картата. Цифрите не се съхраняват на магнитната лента и не могат да бъдат изчислени от номера на кредитната карта.