От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BUBBLE Butt Plugs

Бюлетин

Bubble Toys PokPok - butt plug - малък

butt plug PokPok от серията Bubble Toys е перфектният анален щепсел за тези, които искат анално разтягане и екстремна стимулация. С диаметър от 8,5 см и много куршумни шипове, butt plug не е за начинаещи и ще даде анално предизвикателство дори на професионалисти.

Повече информация

2440/00

на разположение

    Повече информация

    butt plug PokPok от серията Bubble Toys е перфектният анален щепсел за тези, които искат анално разтягане и екстремна стимулация. С диаметър от 8,5 см и много куршумни шипове, butt plug не е за начинаещи и ще даде анално предизвикателство дори на професионалисти. Благодарение на гениалната си форма butt plug прониква в аналния канал без усилие и ви позволява да се насладите на интензивна стимулация сантиметър по сантиметър.

     

    Клиентите ни са повече от убедени в качествата на аналните тапи PokPok от серията Bubble Toys! Благодарение на силната структура на накрайника, т.е. многобройните "мехурчета" на butt plug, можете да изпитате стимулация, която никой друг butt plug не е бил в състояние да ви предложи досега. Добре е да знаете: PokPok butt plug от Bubble Toys се предлага и в два по-големи размера!

     

    Какво е толкова специално в играчките с мехурчета?

     

    Гарантиран анален екстаз: Това зависи от вас: Попади в дупето си - разхождай дупето си - задушавай дупето си! Екстремни форми, перфектно съгласувани размери за начинаещи, напреднали и професионалисти, както и стимулиращи накрайници. В допълнение, убедителен материал, който е достатъчно стабилен и същевременно гъвкав, така че да усещате Bubble Toy на точно определени места, дълбоко във вас! Нашата Bubble Toy ще ви изпълни изцяло анално и ще ви гарантира силно удовлетворение. Не само формата на тази играчка ще ви убеди, но най-вече нейната повърхност с множеството стимулиращи топчести накрайници! От размера "Buttboy" за начинаещи до размера "Butt Hungry" - в MEO ще намерите широка гама от тапи и вибратори от серията Bubble Toys . Между другото, цялата линия Bubble Toys от MEO ® се произвежда в ЕС при строги указания и се състои от сертифицирани материали, съвместими с тялото. Нашето обещание: Ще бъдете 100% развълнувани.

     

    Как да използвам играчките с мехурчета?

     

    Просто използвате своята играчка с балончета интуитивно! Поставете я анално и й се наслаждавайте, докато изразените топчести накрайници масажират всички нерви на удоволствието ви след първите няколко сантиметра. Bubble Toys се държи доста добре на гладки повърхности като плочки и ви позволява да се движите без ръце. За добро плъзгане препоръчваме да използвате лубрикант на силиконова основа като FuckSlut или нашия хибриден гел ManCunt. Малко спрей Extremeo ще отпусне ануса ви и ще ви улесни вкарването на Bubble Toys.

     

    Какъв лубрикант трябва да използвам за Bubble Toys?

     

    Ако планирате да използвате butt plug или вибратор от серията Bubble Toys , препоръчваме нашия лубрикант за анален секс FuckSlut. Това е много специален лубрикант на силиконова основа и усещането е като при никой друг лубрикант. FuckSlut превръща използването на Bubble Toys в безболезнено, но спиращо дъха удоволствие. Най-добре е да разнесете достатъчно количество лубрикант върху играчката с мехурчета и да вкарате малко в ануса си с нашия "Lube Shooter" (кликнете тук ). Бихме ви посъветвали да използвате и нашия спрей Extremeo. Този спрей е идеалният избор за начинаещите в областта на аналния секс, както и за опитните почитатели на големите вибратори. Специалният ефект на Extremeo насърчава лесното проникване и по този начин води до релаксиращо и страстно удоволствие. Спреят действа без загуба на усещане, намалява болезнената чувствителност на сфинктера и ви помага да се забавлявате необуздано с нашия Bubble Toys.

     

    Важни съвети за използването и почистването на вашите играчки Bubble Toys!

    Тази пухкава анална секс играчка от серията Bubble Toys е изработена от висококачествено PVC, без съдържание на фталати. Материалът е чудесно гъвкав и хлъзгав. Освен това материалът, който използваме, е много стабилен, така че вашият продукт от Bubble Toys ще издържи дълго време. Преди да използвате вибратор или butt plug от нашата серияBubble Toys , трябва да почистите играчката старателно. Обикновено са достатъчни топла вода и мек сапун. Можете да почистите старателно и с нашия спрей VERYCLEAN. Нашият Bubble Toys има непореста повърхност, така че бактериите и мръсните частици не могат да се задържат твърде силно. Разбира се, почистването след употреба е особено важно. Може също така да искате сами да използвате анален душ, за да почистите червата, преди да използвате Bubble Toy. В категорията на нашия магазин "Анални душове" ще намерите голям избор.

     

    Повече подробности:

     

    • Bubble Toys PokPok - butt plug - малък
    • Размери: приблизително 16 см; Ø макс. 8,5 см
    • Анална секс играчка с топчести шипове
    • Bubble Toys изработени са от висококачествено PVC, без съдържание на фталати
    • Bubble Toys отговарят на строгите изисквания на ЕС EN71-3 и EN71-11!
    • Инструкции за грижа: Измийте преди и след всяка употреба и почистете хигиенично с VERYCLEAN Спрей за хигиенично почистване.
    • Важно: Bubble Toys Моля, съхранявайте отделно и не заедно с други силиконови секс играчки.
    • Bubble Toys подходящиса както заанални професионалисти, така и за начинаещи, взависимост от размера
    • Благодарение на материала тази секс играчка от серията Bubble Toy се адаптира към вътрешната ви анатомия, изпълва ви и масажира места дълбоко във вас, за които дори не сте подозирали, че съществуват, с дебелите си топчести накрайници.
    • Лубриканти: За поставянето на Bubble Toys препоръчваме нашия лубрикант на силиконова основа FuckSlut или нашия хибриден гел ManCunt. Нашият спрей Extremeo и нашият смазочен гел AnalPush улесняват безболезненото поставяне, ако е необходимо.
    • Голям избор на Bubble Toys: В нашия butt plug и магазин за дилда ще намерите всички модели от серията Bubble Toys в различни дизайни, форми, цветове и дължини, като например Bubble Toys PokPok в черно в екстра голям размер, Bubble Toys PokPok в черно в среден размер, Bubble Toys PokPok в черно в малък размер, Bubble Toys BooBoo в черен цвят в голям размер, Bubble Toys Pimpy в черен цвят в голям размер, Bubble Toys Pimpy в черен цвят в среден размер, Bubble Toys Mousse в черен цвят в екстра голям размер, Bubble Toys Mousse в черен цвят в среден размер, Bubble Toys Mousse в черен цвят в малък размер, както и много други вибратори и тапи.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Formidable

    Il faut bien le lubrifier avant de s'en servir. les 8,5 cm en largeur c'est que du bonheur. c'est vraiment une super produit. en anal j'ai réussi les 16 cm

      Напишете свой собствен преглед

      Bubble Toys PokPok - butt plug - малък

      Bubble Toys PokPok - butt plug - малък

      butt plug PokPok от серията Bubble Toys е перфектният анален щепсел за тези, които искат анално разтягане и екстремна стимулация. С диаметър от 8,5 см и много куршумни шипове, butt plug не е за начинаещи и ще даде анално предизвикателство дори на професионалисти.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      7 други артикули от същата категория: