От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Ball stretcher

Бюлетин

CAZZOMEO - Hanger - 3 cm ball stretcher с D-пръстен

CAZZOMEO® Hanger е вероятно най-удобният кожен ball stretcher, който някога сте носили. При необходимост дори могат да се прикрепят тежести.

Повече информация

1798/00

на разположение

    Повече информация

    CAZZOMEO® Hanger е вероятно най-удобният кожен ball stretcher, който някога сте носили. Ако е необходимо, могат да се прикрепят дори тежести.

     

    Мекият ball stretcher се поставя над скротума и след това към него се прикрепя допълнителната каишка, за да издърпа тестисите или скротума надолу. Оборудвали сме ремъка с D-образен пръстен, към който можете да прикрепите тежест, ако предпочитате максимално разтягане на скротума.

     

    Допълнителна информация:

     

    • CAZZOMEO© ball stretcher с D-пръстен
    • Материал: Мека кравешка кожа
    • Размери: Ball stretcher приблизително 3,5 см
    • Открийте интензивното удоволствие от разтягането на топката в MEO! Като водещ магазин за ball stretcher, ние предлагаме широка гама от висококачествени продукти, които ще изведат сексуалния ви живот на следващото ниво. Нашите ball stretcher са специално разработени, за да издърпват нежно скротума или тестисите надолу, създавайки интензивно усещане за стимулация. Независимо дали предпочитате нежно издърпване или интензивно разтягане, нашите ball stretcher ви предлагат разнообразни варианти, за да изпълнят индивидуалните ви желания. С различни материали, като например ball stretcher, изработени от висококачествена кожа, тежка неръждаема стомана или удобен силикон, ние предлагаме ball stretcher за всеки вкус и комфорт. От регулируеми пресоващи шипове до каишки с катарами - ще намерите идеалното решение за вашите ball stretching Опит. Подарете си удоволствие и открийте вълнуващото усещане от разтягането на топката. Поръчайте от уюта на собствения си дом в нашия онлайн магазин и се насладете на дискретната ни и бърза доставка. Нашият екип за обслужване на клиенти е винаги на разположение, за да отговори на въпросите ви и да ви помогне да изберете правилния ball stretcher. Открийте интензивното удоволствие от ball stretching с MEO и позволете на представите си за удоволствие и екстаз да се превърнат в реалност. Разгледайте широката ни гама и намерете перфектния ball stretcher, за да осъществите най-дивите си фантазии. Потопете се във вълнуващата игра на ball stretching с MEO - експертът за ball stretcher и не само!

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    sehr gut gespannt

    Es ist ein grandioses Gefühl, im getreckten Beutel die Hoden nach unten und nach außen geteilt zu haben. Darüber streckt sich fest der geile Schwanz und sehnt sich nach Entladung.

    • 3 от 3 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Eier werden sehr gut gestreckt

    Eier werden sehr gut gestreckt auch für Anfänger gut geeignet auch über Stunden hinweg. Macht was es soll und Mann ist ganz angetan von dem was dann passiert

    • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    CAZZOMEO - Hanger - 3 cm ball stretcher с D-пръстен

    CAZZOMEO - Hanger - 3 cm ball stretcher с D-пръстен

    CAZZOMEO® Hanger е вероятно най-удобният кожен ball stretcher, който някога сте носили. При необходимост дори могат да се прикрепят тежести.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: