От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Кожени маски

Бюлетин

Кожени маски 

Голяма селекция от кожени маски за следващата среща по робство. Кожена маска, плътна, със или без запушалка.

Покажи 1 - 9 от 9 елемента
Покажи 1 - 9 от 9 елемента

Кожените маски често се използват в BDSM с цел лишаване от сетива и/или ролева игра. Те могат да се използват, за да придадат на носещия ги чувство за анонимност, което може да засили усещането, че е в подчинена или доминираща роля.

Има много различни видове кожени маски, които могат да се използват в BDSM, включително кожени чепици, пълни кожени маски и частични кожени маски за лице. Някои кожени маски могат да имат и ципове, катарами или ремъци, за да се регулира прилягането на маската или да се задържа на място. Други кожени маски имат изрезки или отвори за очите, устата или носа, докато други покриват цялото лице.

По време на BDSM сеанс кожените маски могат да се използват, за да придадат на носещия ги усещане за анонимност или дистанция, което може да засили усещането за подчинена или доминираща роля. С кожената маска лицето и самоличността на носещия я могат да останат скрити, което му позволява да се потопи изцяло в ролята, която поема.

Какви видове кожени маски има?

  • Кожената маска е кожена маска, която покрива цялата глава, включително лицето и врата. Тя често се използва, за да създаде усещане за пълна анонимност и подчинение. Има кожени бонета с отворени очи и уста, други са напълно затворени и при необходимост дишат чрез микроперфорации.
  • Пълнолицевата маска е друг вид кожена маска, която покрива цялото лице и скрива чертите на носещия я. Тя може да се използва, за да внуши усещане за отчужденост или анонимност.
  • Частичната кожена маска за лице, наричана още полумаска, покрива само горната или долната част на лицето, като оставя другата част открита. Тези видове кожени маски могат да се използват за създаване на усещане за частична анонимност или за заиграване с идеята за разкриване и скриване на самоличността на носещия ги.


Всички тези кожени маски могат да се монтират на лицето и главата на потребителя и често са снабдени с ремъци, катарами или ципове, за да се задържи маската здраво на мястото си. Някои кожени маски могат да имат и допълнителни функции, като например изрезки или отвори за очите, устата или носа, докато други могат да покриват цялото лице.

Важно е да се помни, че BDSM практиките изискват взаимно съгласие и подходяща комуникация, както и че безопасността е важно съображение. Преди да използвате маска, трябва да се консултирате с партньора си, да определите границите и да се споразумеете за безопасна дума.