От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Маски за очи и превръзки за очи

Бюлетин

Маски за очи и превръзки за очи 

Предлагат се много дизайни. Нашите маски за очи прилягат добре, са 100% непрозрачни и удобни.

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 14 елемента
Покажи 1 - 12 от 14 елемента

Превръзките за очи или маските за очи са аксесоар за робство, използван за ограничаване на зрението на човек по време на BDSM дейности. Те често се използват за изостряне на сетивата и засилване на усещането за беззащитност. Превръзките за очи могат да се използват при различни BDSM дейности, като лишаване от сетива, претоварване на сетивата и пляскане.

Има много различни видове BDSM превръзки за очи илимаски за очи за бондаж. Някои са обикновени и прости, изработени от мека материя, която покрива очите и се завързва около главата, докато други са по-сложни и имат каишки, катарами и дори закопчалки. Някои маски за очи са проектирани така, че да прилягат плътно върху очите, докато други са с по-отворен дизайн и позволяват на част от светлината да преминава през тях. Някои маски за очи могат да се носят за по-дълъг период от време, докато други са подходящи само за кратки периоди от време.

Маските за очи могат да се използват в различни BDSM дейности, като например:

Сензорна депривация: С превръзка на очите зрението на човека е изключено, което засилва другите му сетива и го кара да осъзнава по-добре заобикалящата го среда. Това може да се използва за засилване на чувството на беззащитност и подчинение.

Сензорно претоварване: С превръзка на очите лицето не може да вижда какво се случва, което може да го направи по-възприемчиво към други стимули, като докосване, звуци и миризма. Това може да се използва за увеличаване на удоволствието по време на BDSM дейностите.

Игра с удари: С превръзка на очите лицето не може да вижда какво се случва, което може да го направи по-възприемчив към физически стимули, като например пошляпване.

Превръзките на очите и BDSM маските за очи могат да бъдат изработени от различни материали, като кожа, коприна, сатен, кадифе и дори метал. Те могат да имат и декоративни елементи като шипове, верижки и катарами, които да увеличат визуалната им привлекателност.

Важно е да се знае, че BDSM дейностите трябва да бъдат по взаимно съгласие и безопасни и че всички страни трябва да са наясно с границите си. Превръзките на очите трябва да се използват само ако и двете страни са дали съгласието си. Комуникацията и съгласието са от ключово значение при BDSM дейностите. Ето защо е важно да се установи безопасна дума или сигнал, преди да се ангажирате с каквито и да било ограничаващи сетивата дейности.