От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Съвременни колани за целомъдрие

Бюлетин

Съвременни колани за целомъдрие 

Колан за целомъдрие с дистанционно управление и ток за стимулиране. 100% защитен от бягство. Възможност за целомъдрие в продължение на години.

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 33 елемента
Покажи 1 - 12 от 33 елемента

Какво е колан за целомъдрие за мъже и как се използва колан за целомъдрие?

 

Коланът за целомъдрие за мъже е приспособление за затваряне на пениса на мъжа, така че той вече да няма контрол над гениталиите си, т.е. един вид затвор за пениса. Той не позволява на пениса да стане еректирал и по този начин обикновено предотвратява и оргазма. Историята на колана на целомъдрието за мъже води началото си от видовете игри в BDSM, където коланът на целомъдрието за мъже често се използва от жени-доминанти при отглеждането на мъжки роби за удоволствие. Лицето, което държи ключа на клетката, се нарича keyholder или притежател на ключа, както е при коланите за целомъдрие за жени.

 

Конструкцията на колана на целомъдрието е доста проста. Пенисът на мъжа се вкарва в тръбна конструкция. Това устройство се прикрепя с ключалка към пръстен, който затваря пениса и тестисите. Без да отвори ключалката, ползвателят на колана не може да го свали. Някои модели колани на целомъдрието, които често се носят от ползвателя за дълъг период от време, имат механизъм, който позволява отварянето им при спешни случаи. Този механизъм е такъв, че след аварийното отваряне клетката вече не може да бъде заключена. По този начин keyholder разпознава при следващата среща, че робът се е отървал от клетката, което обикновено води до по-нататъшни, строги възпитателни мерки за целомъдрие.

 

Коланите за целомъдрие, или клетките за пенис за мъже, се предлагат в многобройни дизайни. В зависимост от необходимия размер на пениса има малки, а също и големи колани за целомъдрие, така че всеки мъж да може да намери подходящия колан за целомъдрие за своя пенис. Подобното на тръба устройство може да бъде затворено, отворено или полуотворено.

 

Обикновено такива колани за целомъдрие за мъже се поставят за по-дълъг период на употреба и често се доставят и с ключалки за еднократна употреба (пластмасови уплътнения) от MEO. В по-нататъшния ход на нашето описание ще споменем различни колани за целомъдрие и ще посочим специалните характеристики на всеки вид. Като цяло при използването на колан за целомъдрие е важно да се гарантира, че чувствителната еректилна тъкан няма да бъде увредена по време на употреба и че носещият го ще почувства, че клетката върху пениса му е и наказателно обогатяване. В нашия тест на колани за целомъдрие установихме, че с малко опит използването на колан за целомъдрие бързо се превръща в рутина.

 

Кои модели колани за целомъдрие се предлагат за мъже? Какви са предимствата и недостатъците на различните модели?

 

 

Колани за целомъдрие за мъже, изработени от мек материал:

 

Най-популярният мек материал за колани за целомъдрие за мъже е силиконът. Тези колани за целомъдрие са много удобни за носене и са доста евтини. Тъй като могат да адаптират добре формата си, те са популярни, за да позволят на потребителите да ги носят под нормалните си дрехи. Такива колани за целомъдрие за мъже не са обемисти и спестяват на ползвателя неприятни погледи. Поради лесния за поддържане материал, те могат да се почистват и докато се носят или можете да ги използвате, докато се къпете.

 

Недостатък е еластичността на материала, която не позволява пълно ограничаване. Възможно е носещият да достигне до оргазъм въпреки клетката, защото материалът не може да предотврати ерекцията със стопроцентова сигурност. Въпреки това такъв колан на целомъдрието може да се препоръча, особено за начинаещите в BDSM те са много подходящи. В MEO.de ще намерите няколко привлекателни модела, например този колан за целомъдрие за мъже, изработен от прозрачен силикон.

 

Колан за целомъдрие за мъже, изработен от твърд материал:

 

 

Тук има две версии. Едната е изработена от твърда пластмаса, а другата е изработена от метал, обикновено колани за целомъдрие, изработени от неръждаема стомана. И двата дизайна имат големи предимства, както за ползвателя, така и за притежателя на ключа. По отношение на цената металните колани за целомъдрие обикновено са по-скъпи. В замяна на това обаче те обикновено издържат много дълго време и доставят удоволствие на собственика си за дълго време. Заслужава да се споменат и коланите за целомъдрие за мъже с тапа или коланите за целомъдрие за мъже с шипове или тръни, с които много от нашите клиенти KG имат добър опит.

 

Колани за целомъдрие за мъже, изработени от твърда пластмаса:

 

 

Те са незабележими и няма да бъдат забелязани по време на проверката на летището. Въпреки това, поради малко по-ниската си стабилност, те могат да се счупят и да наранят потребителя. Освен това дилататорите и катетрите се закрепват по-трудно или наистина не могат да се закрепят добре към твърдата пластмаса. Независимо от това много върхове, а също и професионални доми на се кълнат в такъв колан на целомъдрието. Те са лесни за поставяне, а полупрозрачният дизайн позволява лесно да се види дали пенисът е разположен правилно.

 

Друго предимство е, че в "най-лошия случай" коланът на целомъдрието може да бъде свален и с помощта на инструменти. Ако пенисът се е усукал и се е заклещил в колана на целомъдрието и след това ключалката се е заклещила, ще се радвате, че не се налага да викате ключар. С помощта на обикновени клещи или дори ножици болтовете могат да бъдат срязани и пенисът да бъде спасен. Друг е въпросът дали господарят или господарката вярват на Sub, или на роба КГ, че това наистина е бил единственият начин да се измъкне от неудобната ситуация.

 

Метален колан на целомъдрието за мъже:

 

 

Металните колани на целомъдрието за мъже са значително по-ограничителни от коланите на целомъдрието за мъже, изработени от пластмаса. Само хладният, непоклатим метал кара сърцето на мъжете, обичащи целомъдрието, да бие по-бързо. Предлагат се многобройни колани за целомъдрие, като асортиментът им далеч надхвърля този на пластмасовите колани за целомъдрие за мъже. Това е така, защото металът е много по-твърд и неподатлив от обикновените пластмаси като поликарбонат или PVC. В допълнение към тръбните конструкции има и истински пенис корсети, изработени от метал. Независимо дали става въпрос за колани за целомъдрие с мрежи, колани за целомъдрие с решетки или колани за целомъдрие с пръстени, най-изобретателните колани за целомъдрие са изработени от метал.

 

Един от най-популярните колани за целомъдрие, който предизвиква истински страх у някои мъже, е така нареченият " Вратата на ада". Това се превежда като "Вратата на ада" и се отнася до конструкция от различни пръстени, свързани с кожен колан или метален прът. Пръстенът с най-голям диаметър се прикрепя като задържащ пръстен зад тестисите около ствола на пениса. Всеки следващ пръстен е с малко по-малък диаметър от предходния, така че главичката да бъде плътно затворена от последния пръстен, дори когато не е еректирала. Ако притежателят на тази пенис клетка е сексуално стимулиран, пръстените на "Вратата на ада" започват силно да болят, което значително потиска сексуалното удоволствие. Опитните keyholder знаят как да държат дълго време робите си КГ с тази "Врата на ада" точно между изгарящата похот и мизерната болка, откъдето идва и отличителното име.

 

Колани за целомъдрие за мъже с катетър или разширител:

 

 

Някои колани за целомъдрие за мъже позволяват в уретрата да се вкара тапа за пенис (принцова сопа) или катетър. Катетърът позволява уриниране и изтичане на сперма. От друга страна, дилататорът увеличава неимоверно напрежението при игра. Някои колани за целомъдрие за мъже дори имат фиксиран шип, който се поставя при поставянето им. Този допълнителен стимул може почти да изкара мъжа от равновесие, защото всяко движение и всяка малка ерекция се усещат с двойна интензивност.

 

Някои от нашите колани за целомъдрие от серията NoPacha са проектирани така, че след това може да се постави разширител, като по този начин се подхранва желанието на мъжа против волята му. С увеличаването на отока се увеличава и болката в пениса, която често се усилва от вътрешни шипове. Ако болката стане твърде силна, удоволствието понякога изчезва напълно. Не така стоят нещата при използването на дилататор, с който мъжът става желан дори против волята си, поне до определен момент. Ако коланите за целомъдрие с дилататор са твърде скучни за вас, можете да използвате и такива с уретрален дилататор. Този тип колани обаче изискват много деликатно отношение, защото не могат да се изключат сериозни наранявания.

 

Колани за целомъдрие с вибратор или колани за целомъдрие със стимулиращ ток:

 

 

Разбира се, в MEO се предлагат и колани за целомъдрие с вибратор или възможности за свързване на устройства със стимулиращ ток. И двата дизайна имат за цел да увеличат удоволствието на мъжа и да доведат пениса му до ерекция, въпреки че точно това той би искал да предотврати, ако е възможно. Особено чрез използването на TENS Gert пенисът може да бъде стимулиран до прага на болката - често в комбинация с дилататор като електрод. Много покорните мъже се наслаждават на това да бъдат хванати в капана на удоволствието си от невъзможен оргазъм, докато садистичните върхове намират удоволствие в контролируемото страдание на своя подчинен.

 

Новият колан за целомъдрие CELLMATE - колан за целомъдрие, контролиран от приложение:

 

С колана за целомъдрие CELLMATE трябва напълно да се откажете от контрола върху пениса си, защото коланът за целомъдрие CELLMATE е управляван от приложение електронен колан за целомъдрие за подчинения мъж! Партньорката ви контролира колана за целомъдрие CELLMATE много просто и без сложни технологии с помощта на специално приложение. Можете да очаквате безкрайни вълнуващи моменти с доминиращия си партньор, в които напълно ще загубите контрол над пениса си . Например, използвайте нашия управляван от приложение колан за целомъдрие CELLMATE, докато пазарувате, и оставете партньорката си да ви изненада в съблекалнята. Особено вълнуващо е и у дома, когато партньорът ви има пълен контрол над мъжествеността ви. Независимо дали сте вкъщи, пътувате, пазарувате, спортувате, занимавате се с робство или дори имате образование от разстояние , коланът за целомъдрие CELLMATE от MEO ® ви държи напълно целомъдрени, а пенисът ви е под пълен контрол благодарение на гениалното управление с приложение.

 

С колана за целомъдрие за мъже CELLMATE няма значение къде се намирате и какво правите. С колана за целомъдрие CELLMATE с управление чрез приложение keyholder (този, който има ключова власт) може да реши дали подчиненият мъж може да бъде освободен от целомъдрието си. В комбинация с приложението за Android и iOS можете лесно да създадете акаунт и да свържете колана за целомъдрие CELLMATE с вашето потребителско име.

 

Анално целомъдрие:

 

Като с магическа пръчка, нашият заключващ се butt plug, след като бъде поставен, се разтваря широко настрани - сега просто го заключете и извадете ключа. Без ключа "Анален майстор" вече не може да бъде свален. Само с ключа butt plug може отново да се намали до най-малкия си размер и да се извади. Най-добрият избор, когато става въпрос за заключваща се анална тапа!

 

Електронно заключване за време за колани за целомъдрие:

 

Цифровото заключване за време MEOBOND ще ви освободи само след изтичане на зададеното време. То позволява защитен от бягство и безопасен самообвързващ се или контролиран по време целомъдрен контрол. Нашето заключване за време MEOBOND крие в себе си истински високи технологии и може да бъде прикрепено към почти всички ограничители за робство или колани за целомъдрие. Най-накрая можете да изживеете най-съвършените си фантазии за самообвързване и целомъдрие, защото заключването за време MEOBOND може да се настройва до минута, но не повече от 100 часа. Всеки си е мечтал за това и MEO го сбъдна! "Еротичната ключалка за време" е лесна за употреба и безотказна в приложението си, тя ви осигурява това, за което винаги сте мечтали. Нашата ключалка може да издържи сила на издърпване от 130 килограма и я прави идеална за времево обвързване с белезници, белезници на глезените, разпъващи пръти с белезници на глезените, обвързващи колани, клетки за целомъдрие, колани за целомъдрие, геги и дори нашата заключваща се анална тапа.

 

Идеи за BDSM игри с колан на целомъдрието:

 

Ето някои идеи за игра, които са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали играчи с колан за целомъдрие. Степента, а оттам и опасността за здравето, се увеличава от предложение до предложение. Препоръчваме на начинаещите в BDSM да подхождат внимателно към темата.

 

Порно филми с колан на целомъдрието:

 

Top слага избрания от него целомъдрен колан на Sub и двамата гледат порно заедно. Това го възбужда неимоверно и скоро Sub ще го моли да го освободи от ограничението на похотта му. Това може да се използва за прекарване на една любовна вечер заедно или като отдушник за по-нататъшни игри.

 

Разходки с колан за целомъдрие:

 

Коланът на целомъдрието за мъже, изработен от твърд материал, се поставя и ползвателят трябва да сложи плътно прилепнали панталони върху него. След това те пазаруват заедно и се разхождат дълго из града. Дори ако само няколко минувачи го забележат, носещият KG ще почувства, че всички виждат колана на целомъдрието и ще се почувства наистина приятно унизен.

 

Натрапчива похотливост:

 

На обвързания мъж се налага строга сдържаност в клетката. За тази цел активният партньор му поставя клетка, която може да бъде снабдена с електроди и която позволява използването на разширител. Чрез умела стимулация пенисът на безпомощния, вързан мъж се довежда до ерекция, която причинява болка поради затвореността на клетката. Болката прогонва удоволствието, докато Top не стимулира отново заключения пенис. Редувайки електричество и стимулация на уретрата, удоволствието се разпалва и щом болката се забрави, играта може да започне отново.

 

На вечеря с приятели:

 

Top кани няколко приятели на вечеря вечерта. Когато компанията приключи, на Sub се поставя колан за целомъдрие (нашият колан за целомъдрие NoPacha е особено препоръчителен тук) и се показва на приятелите. Унизително и същевременно изключително възбуждащо за подчинените мъже.

 

Принудителен оргазъм или принудителна кастрация:

 

Простатата е сексуалният център на мъжете, който определя еякулацията. С устройството CUMELOT, стимулатор на простатата, адаптиран за нуждите на BDSM, простатата се стимулира до изтласкване на спермата, без да е необходимо удоволствие или възбуда. Това се нарича още оргазъм на простатата или принудително освобождаване.

 

Чили или джинджифил за пениса:

 

Затвореният пенис се отваря с уретрален разширител и в уретрата се вкарва парче обелен корен от джинджифил или чили. Това щипе много, но също така ще достави удоволствие на лекуваното по този начин лице, ако то е склонно към това. Както и при играта "натрапчива похотливост", Top може да гарантира, че Sub ще остане в капана на похотта си чрез умело възбуждане и отричане.

 

Стимулиране на уретрата:

Озвучаването обещава многобройни оргазми! Саундирането или уретралната игра звучи болезнено за непосветените, но може да бъде и безумно вълнуващо. Необходимо е обаче да се внимава, за да се превърне в приятно преживяване.

 

Продукти за грижа за колана на целомъдрието:

 

За пениса:

 

 

Фетиш лубрикантният гел PLOWBOY True Feel е идеален за анално разтягане, разтягане, а също и за носещите колан на целомъдрието поради грижовните съставки. PLOWBOY True Feel е грижовен лубрикант-гел за взискателни мъже. Изпитаните съставки като алое вера и витамин Е се грижат нежно и естествено и осигуряват кадифено усещане по време на секс.

 

Почистване на колан за целомъдрие:

 

 

INSTACLEAN е първият избор на BDSM общността! Патогенните вируси и бактерии дебнат отвсякъде. С дезинфекциращия спрей INSTACLEAN, дезинфектант за ръце, можете да предпазите себе си и другите от болести. Нашият дезинфекциращ спрей INSTACLEAN има интензивно антимикробно действие срещу бактерии, гъбички и вируси. Съвместимостта с много материали превръща дезинфекциращия спрей INSTACLEAN в универсален дезинфектант за целомъдрие.

 

Откъде можете да си купите колан за целомъдрие за мъже? На www.meo.de

 

 

На www.meo.de ще намерите впечатляващо голямо разнообразие от колани за целомъдрие за мъже. Ако търсите колан за целомъдрие за пениса, тогава просто погледнете! Бихме ви посъветвали да не изработвате сами колан за целомъдрие. Можете да поръчате колан за целомъдрие онлайн много по-лесно, по-бързо и по-евтино. Ние доставяме почти всеки модел в най-кратки срокове, разбира се, много дискретно и неутрално опакован.