От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Електростимулация - Аксесоари

Бюлетин

Електростимулация - Аксесоари 

Добре дошли в света на еротичната електростимулация - тук, в магазина на MEO, ще намерите всичко, което сърцето ви желае. В категорията "Аксесоари за еротична електростимулация" сме събрали разнообразни незаменими аксесоари, за да можете да изживеете своите наелектризиращи приключения безопасно, удобно и с максимално удоволствие.

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 48 елемента
Покажи 1 - 12 от 48 елемента

Добре дошли в света на еротичната електростимулация - тук, в магазина на MEO, ще намерите всичко, което сърцето ви желае.В нашата категория "Аксесоари за еротична електростимулация" сме събрали разнообразни и незаменими аксесоари, за да можете да изживеете своите наелектризиращи приключения безопасно, удобно и с максимално удоволствие. Новобранци ли сте в областта на електростимулацията или сте заклети почитатели на това интензивно изживяване? Предлагаме подходящите аксесоари за всяко ниво и предпочитание. Открийте нашата селекция от различни кабели и адаптери, които ви позволяват да останете гъвкави при комбинирането на електроди и устройства за електростимулация от различни производители (Mystim, MEO, Rimba,ElectraStime-Stim Systems). Тези аксесоари ви позволяват да свързвате устройствата и електродите си без усилие.

Така че винаги сте добре оборудвани, независимо дали искате да се насладите на електростимулация сами, с партньора си или в по-голяма група. За да направите преживяването с електростимулация още по-интензивно и приятно, предлагаме високопроводим гел, наречен ESHOCK. Този гел осигурява оптимално предаване на електрическите импулси към кожата, като увеличава максимално усещанията и същевременно е нежен към електродите.

Просто нанесете и се насладете на нежната до силна електростимулация! За бърза и лесна употреба предлагаме и самозалепващи се електроди в различни размери и форми, които могат лесно да се прикрепят и отстраняват от тялото.

Тези електроди за многократна употреба са идеални, ако цените удобството и лесната употреба. Не на последно място, хигиената не бива да се пренебрегва. INSTACLEAN VERYCLEAN С нашите специални почистващи спрейове и за електроди и аксесоари можете да гарантирате, че вашите секс играчки ще останат чисти и хигиенични след всяка употреба.

Достатъчен е само един спрей и можете да сте сигурни, че всичко е готово за следващото вълнуващо е-стимулаторно приключение. Така че, ако сте готови за наелектризиращ прилив на усещания, тогава тази категория е за вас. Нашите продукти са внимателно подбрани, за да ви осигурят безопасно и вълнуващо изживяване. Впуснете се в приключението на еротичната електростимулация и добавете специално измерение към своята сексуалност. Където и да ви отведат еротичните приключения, с подходящите аксесоари от MEO те ще бъдат незабравимо преживяване.