От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Estim anal

Бюлетин

Estim anal 

Електро-аналните секс играчки предлагат редица изненадващи усещания, които не можете да постигнете с друг вид секс. Много от нашите клиенти засилват удоволствието си с анални секс играчки, а добавянето на електростимулатор прави всяко усещане още по-интензивно и приятно. Нашата гама от играчки за анален секс с e-stim е чудесен начин да експериме...

Електро-аналните секс играчки предлагат редица изненадващи усещания, които не можете да постигнете с друг вид секс. Много от нашите клиенти засилват удоволствието си с анални секс играчки, а добавянето на електростимулатор прави всяко усещане още по-интензивно и приятно. Нашата гама от играчки за анален секс с e-stim е чудесен начин да експериментирате с напълно ново и силно възбуждащо преживяване, което само електросексът може да предложи. Опитайте нещо ново и се вдъхновете!

Още
12
на страница
Покажи 1 - 12 от 79 елемента
Покажи 1 - 12 от 79 елемента

Електрическите анални секс играчки за"Estim Anal" предлагат редица изненадващи усещания, които не можете да постигнете с друг вид секс. Много от нашите клиенти засилват удоволствието си с анални секс играчки, а добавянето на електростимулатор прави всяко усещане още по-интензивно и приятно. Нашата гама от играчки за анален секс с e-stim е чудесен начин да експериментирате с напълно ново и силно възбуждащо преживяване, което само електросексът може да предложи. Опитайте нещо ново и се вдъхновете!

Когато става въпрос за наелектризиращо удоволствие, което обещава умопомрачителни ефекти всеки път, анален електросекс е абсолютно задължителен! Ако сте чували за тази все по-популярна практика, но все още се нуждаете от съвети как да започнете в света на "Estim Anal", това ръководство ще отговори на всички важни въпроси и безопасно ще ви въведе в новото ви приключение. Независимо дали искате да увеличите вълнението от секса или да засилите удоволствието си от BDSM, искрите ще прехвръкнат, щом започнете.

Тъй като тялото ви е предимно вода, то е отличен проводник на електричество. Тъй като електричеството преминава през нервните окончания, сетивата се стимулират, възбуждат и развълнуват. Тази форма на анална електростимулация предлага оргазмено и еуфорично удоволствие, но и потенциал за 100% сексуално удовлетворение. Електросексът изобщо не е свързан с болка, но ако си падате по такива неща, няма да останете разочаровани, гарантирано ;)

Аналната електростимулация (наричана още e-stim anal ) е вид сексуална активност, при която се използва електрическа стимулация на или около ануса. Това може да се прави с различни устройства, специално разработени от MEO за тази цел.

В онлайн BDSM магазина на MEO се предлагат различни продукти за анална електростимулация (Estim Anal), включително:

  • Анални тапи за Estim Anal: Те обикновено са изработени от метал и съдържат вградени електроди. Те се поставят в ануса и се свързват към източник на захранване, който изпраща електрически импулси през електродите.
  • Анални електроди за E-Stim Anal: MEO ги предлага в различни форми и размери. Те могат да бъдат прикрепени към други секс играчки или директно към кожата около ануса. Те се свързват към източник на захранване като "SexBox" и изпращат електрически импулси в ануса.
  • Анални вибратори E-stim: Те са подобни на аналните тапи, но са по-дълги и по-тънки и могат да се вкарват по-навътре в ануса. В тях също са вградени електроди, които изпращат електрически импулси в ануса за.
  • Анални топчетаE-stim: Те са подобни на обикновените анални мъниста, но имат електроди, които изпращат електрически импулси в ануса, когато се поставят и изваждат.


Важно е да се знае, че аналната стимулация може да бъде опасна, ако се използва неправилно, и че трябва да се използват само висококачествени продукти като аналните играчки Estim на MEO, които са специално разработени за тази цел. Освен това е важно да се започне бавно и да се увеличава интензивността на стимулацията с течение на времето, за да се избегне дискомфорт или нараняване.

Нашите клиенти харесват аналната електростимулация по различни причини, включително:

  • По-силна стимулация: електрическите импулси могат да създадат уникално и интензивно усещане, което много от нашите клиенти намират за приятно.
  • По-силни оргазми: Електрическата анална стимулация може да увеличи интензивността и продължителността на оргазмите.
  • Динамика на BDSM: За някои динамиката на силата, която идва с подлагането на електрическа стимулация от партньора, може да бъде възбуждаща и еротична.
  • Експериментиране и новост: Други от нашите клиенти и потребители са любопитни за нови сексуални преживявания, а аналната електростимулация може да бъде съвсем ново и вълнуващо усещане за тях.


Важно е да се отбележи, че не всеки се наслаждава на аналната електростимулация и е важно да общувате с партньора си и да се вслушвате в собственото си тяло, за да разберете какво е удобно и безопасно. Също така, както при всяка сексуална активност, е важно да се поддържа добра хигиена и да се спазват правилата за безопасност, за да се намали рискът от инфекция или нараняване.

От 1997 г. онлайн магазинът MEO BDSM предлага качествени продукти и има дългогодишен опит. Ние предлагаме всички продукти за анална електростимулация, като вибратори за електростимулация, анални тапи за електростимулация, секс играчки за уретрална електростимулация, устройства за стимулиращ ток и много други.