От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Свързване на петел и топка

Бюлетин

Свързване на петел и топка 

Свързване на пениса - ако обичате екстремните усещания! Тук са продуктите за обвързване на пениса и тестисите, за които винаги сте мечтали.

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 26 елемента
Покажи 1 - 12 от 26 елемента

Връзването на пениса и топката (CBB), наричано още връзване на пениса или генитално връзване, е разновидност на BDSM, при която гениталиите на мъжа (пенис и тестиси) са вързани или ограничени с цел сексуално удоволствие или изследване на фетиша. Свързването на пениса и топката често се използва като част от размяната на власт, при която единият партньор поема ролята на доминиращ и контролира гениталиите на другия партньор.

Има различни продукти, които могат да се използват при свързването на пениса и топката, като например


Основни моменти от връзването на пениса и топката:


Рискове и недостатъци на робството с петел и топка:

  • Може да е неудобно или ограничаващо, ако устройството се използва за дълъг период от време.
  • Може да предизвика дразнене на кожата или обрив
  • Може да бъде психологически рисковано, ако лицето не е подготвено за чувството на беззащитност или изолация, което може да възникне
  • Може да бъде физически рисковано, ако устройството е твърде стегнато или ограничаващо, или ако лицето не е в състояние да се освободи при спешен случай.


Важно е да се помни, че BDSM практиките изискват взаимно съгласие и комуникация, а безопасността е важно съображение. Преди да използвате какъвто и да е продукт за робство с петел и топка, трябва да го обсъдите с партньора си, да определите граници и да се споразумеете за безопасна дума.