От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Пръстени за пенис

Бюлетин

Пръстени за пенис 

Големият онлайн магазин за пенис пръстени: Пенис, твърд като стомана, голям и пухкав и с дълготрайна стабилност по време на секс благодарение на нашите модерни пенис пръстени!

Твърдата ерекция е гарантирана: независимо дали става въпрос за силиконов пенис пръстен или метален пенис пръстен. Разполагаме с пенис пръстени от всякакви размери и матери...

Големият онлайн магазин за пенис пръстени: Пенис, твърд като стомана, голям и пухкав и с дълготрайна стабилност по време на секс благодарение на нашите модерни пенис пръстени!

Твърдата ерекция е гарантирана: независимо дали става въпрос за силиконов пенис пръстен или метален пенис пръстен. Разполагаме с пенис пръстени от всякакви размери и материали.

Още
12
на страница
Покажи 1 - 12 от 121 елемента
Покажи 1 - 12 от 121 елемента

С нашия пенис пръстен ще получите най-трудната ерекция в живота си!

 

Пенис, твърд като стомана и издръжлив като олимпийски маратонец. Пенис пръстенът на MEO® по естествен начин осигурява огромна еректилна сила и повече удоволствие по време на секс.

 

Пръстенът за пенис, когато се постави плътно около пениса и тестисите, може не само да направи пениса ви по-голям и по-твърд, но и да ви накара да издържите по-дълго и да изпитате по-интензивен оргазъм.

 

Пенис пръстенът на MEO® задръства кръвта в еректилната тъкан, като ѝ пречи да изтича от пениса през вените. Ще получите твърда като скала, изпъкнала ерекция за нула време.

 

Дори при лека форма на еректилна дисфункция пенис пръстенът от MEO® може да помогне за укрепване и поддържане на ерекцията.

 

И между другото изглежда доста впечатляващо. От малък пенис до огромен пенис за по-малко от десет секунди!

 

Какво друго прави пенис пръстенът или маншетът?

 

  • по-добро качество на ерекцията: по-твърда, по-добра и по-силна!
  • пенисът изглежда много по-голям!
  • Жените и мъжете го харесват еднакво!
  • пенис пръстенът може да се използва и за тренировка за по-дълга еректилна функция!
  • като забавя оргазма, усещането по време на кулминацията става още по-интензивно!

 

Регулируем пенис пръстен, комплект пенис пръстени за изпробване

 

За всички, които нямат търпение да изпробват пенис ринг, но нямат под ръка измервателна лента, MEO представя този практичен комплект пенис ринг в три размера. Така че дори начинаещият може удобно да изпробва прекрасния ефект на застояване на кръвта и изключително твърдата ерекция. Пръстените могат да се носят около пениса или около пениса и тестисите едновременно. Кликнете тук за комплекта пръстени за пенис (кликнете тук).

 

Добри пенис пръстени накратко

 

Ако искате да изпробвате пенис пръстен, не трябва да избирате първия попаднал ви пенис пръстен. Пенис пръстенът трябва да приляга добре и сигурно и да е удобен за носене. Ето защо си струва да инвестирате малко повече в пенис пръстен и да изберете качество. В нашия магазин за пенис пръстени гарантирано ще намерите перфектния модел за вас:

 

Кожен пенис пръстен или кожен пенис пръстен

 

Коженият пенис пръстен е много удобен за носене. Нашият най-популярен пенис пръстен от кожа е моделът Cock Ring Separator кликнете тук. Коженият пенис пръстен обикновено може да се регулира по размер с помощта на катарама или закопчалка. Затова той е идеален пръстен за регулиране на размера за начинаещи и напреднали играчи. Пръстенът за пенис CAZZOMEO® е Пенис пръстен, изработен от кожа, който може да удължи изключително много периода на ерекция благодарение на плътното си прилепване.

 

Пенис пръстен от неръждаема стомана, пенис пръстен от неръждаема стомана

 

Нашият пръстен за пенис или пръстен за пенис, изработен от неръждаема стомана, са много популярни сред мъжете. Благодарение на впечатляващия си външен вид те са не само перфектното средство за повишаване на потентността, но и осигуряват повече забавление по време на секс.

 

Пръстен за пенис, изработен от метал, пръстен за пенис, изработен от метал

 

Пенис пръ стенът от метал на MEO® не само прави пениса ви по-твърд и по-голям, но и забавя еякулацията. Така можете да се наслаждавате на още по-дълги и интензивни оргазми при мастурбация или секс.

 

Пръстен за пенис със скрита видеокамера

 

The Cock Cam - Да, това е точно това, което звучи! Това е микрокамера, която може да се постави около основата на пениса като пръстен на пениса, което ви позволява да записвате всичките си еротични моменти. Този вълнуващ продукт е първият по рода си на пазара и ще издигне домашните ви видеоклипове на следващото ниво.

 

Силиконов пенис пръстен

 

Силиконовият пенис пръстен BeauGosse приляга плътно около пениса ви благодарение на гъвкавия силикон, тъй като той е едновременно твърд и еластичен, а също и особено широк. Така можете да се насладите на вълнуващ натиск, който ви помага да постигнете невероятно интензивен оргазъм.

 

Гумен пенис пръстен

 

Нашият гумен пенис пръстен уголемява пениса, прави го твърд като стомана и може да се носи като бижу около пениса и тестисите или около главичката. Когато нашият пенис пръстен се носи под панталоните, между краката се откроява пухкав пакет.

 

Пенис пръстен от метал и силикон

 

Благородната комбинация от неръждаема стомана и силикон, както и цветовата схема, базирана на добре познатия "код на ханша", превръщат пенис пръстена на MEO едновременно в обект на дизайн и удоволствие. Перфектно пригоден към мъжката анатомия, този пенис пръстен осигурява твърда ерекция и дълготрайна ерекция.

 

Пръстен за пенис с магнитно затваряне, пръстен за пенис с магнитно затваряне

 

Нашият пенис пръстен с магнитно затваряне е отговор на вечния въпрос: "Как мога да сложа пенис пръстен и да го сваля отново въпреки твърдата ерекция?" За разлика от обикновените пенис пръстени, пенис пръстените "Oh So Easy" Donut имат подвижен магнитен сегмент, който прави поставянето и свалянето на пенис пръстена много лесно. Специално разработените постоянни магнити гарантират, че нашият пенис пръстен остава сигурен и стегнат дори при най-тежката употреба и докато не пожелаете да го свалите отново.

 

Комбинация от пенис пръстен с butt plug

 

Пенис пръстенът с butt plug приляга идеално към тялото ви и осигурява твърда ерекция, а тапата осигурява анално удоволствие и стимулира простатата. Пенис пръстенът се поставя около пениса и тестисите като обикновен пръстен и след това butt plug се вкарва в ануса с лек натиск.

 

Пръстен за пенис с гравиране

 

Нашият пенис пръстен с гравиране трудно може да бъде надминат по отношение на ексклузивността, тъй като всеки модел е строго ограничен. Явните гравюри осигуряват допълнителен удар, когато е_те.

 

Пенис пръстен SM, пенис пръстен с тръни

 

От нежен до твърд: нашият BDSM пенис пръстен е лесен за отваряне и затваряне. Вградените шипове осигуряват допълнителна "стимулация". Нашите пръстени за пенис се поставят, когато не са еректирали.

 

Пръстен за пенис с електронно стимулиране или пръстени за електросекс

 

С пенис пръстена с електростимулация (Estim ) се наслаждавате - благодарение на ефекта на застой на кръвта - на силна ерекция, като в същото време сте стимулирани до екстаз от стимулиращия ток. Пенис пръстенът на MEO® спира кръвта в кавернозното тяло. Така се предотвратява изтичането ѝ от пениса през вените. Това ви осигурява твърда като скала, изпъкнала ерекция за секунди. В комбинация с нашите устройства, например MEO SexBox, токовите импулси стимулират всеки чувствителен нерв на удоволствието. Те могат да предизвикат екстремни, екстатични усещания.

 

Евтин пенис пръстен, евтин пенис пръстен

 

С този осъществен пенис пръстен нищо не може да ви задържи! Евтин пенис пръстен, който не оставя нищо за желаене. Сложете го и се насладете на по-дълготраен и по-интензивен секс. Тъй като пенис пръстенът е изработен от неръждаема стомана, той не е гъвкав като другите ни пенис пръстени, изработени от гума или силикон. Ето защо той трябва да се навлече върху пениса преди ерекцията, ако е необходимо с малко лубрикант Aquameo®.

 

Луксозен пенис пръстен, дизайнерски пенис пръстени

 

Това е германска изработка: прецизно изработен луксозен пенис пръстен с особено благороден външен вид с луковична, овална форма. Приятният комфорт при носене (благодарение на специалната геометрия на нашия пенис ринг) гарантира твърда И особено дълготрайна ерекция.

 

Donut Пръстен за пенис, пръстен за пенис Donut

 

Този изключително тежък пенис пръстенDonut е идеалният модел за истински мъже. Нашият пенис ринг обгръща пениса и тестисите като здраво стискаща ръка и осигурява изключително усещане за комфорт. Нашият пенис пръстен прави пениса ви твърд, дебел и пухкав и осигурява дълготрайна ерекция с чукче. Предлага се и като пръстен за главичката или пръстен за пениса. Носен около пениса и тестисите, нашият пенис пръстен обгръща вашите "бижута" и ги избутва далеч напред. Идеалната широчина на нашите пенис пръстени, съчетана с перфектно степенуваната гама от размери от 25 до 55 мм ø, гарантира перфектно прилягане.

 

Пръстен за пенис с ball stretcher, маншет за пенис

 

Пенис маншетът (пенис пръстен с пръстен за тестиси) е доказана комбинация от пенис пръстен и пръстен за тестиси. Изработен е от мека, издръжлива и следователно дълготрайна кравешка кожа. С катарами или пресови шипове, изработени от черна стомана.

 

Съществуват и други пенис пръстени, които са особено подходящи за напреднали потребители. Някои пръстени могат да бъдат оборудвани с butt plugвибратор или пенис тапа.

 

Какво още трябва да знаете за пенис пръстените?

 

  • Използвайте лубрикант, като поставяте пенис пръстени: Пенис пръстенът винаги трябва да се поставя с малко лубрикант. Най-добре е да използвате лубрикант като Aquameo, тъй като той е съвместим с почти всички материали. Лубрикантът също така улеснява повторното сваляне на пенис пръстена.
  • Определете времеви лимит: Колко дълго мога да нося пенис пръстен? По правило пенис пръстенът не трябва да се носи повече от 20 минути наведнъж. Ако почувствате изтръпване или болка преди това, пенис пръстенът трябва да се свали незабавно.
  • Отстраняване на пенис пръстена: Пенис пръстенът може да бъде свален веднага щом пенисът отново се вкочани. Трябва да внимавате да не издърпате срамното окосмяване. По принцип е препоръчително да обръснете срамното си окосмяване, преди да сложите пенис пръстен.
  • Важно: Никога не трябва да заспивате с пенис пръстен.

 

Как да нося пенис пръстен?

 

Пенис пръстените могат да се носят около ствола на пениса или около ствола на пениса и тестисите едновременно, в т.нар. основа на пениса. Обикновено пенис пръстените се носят в основата на пениса. Те обаче могат да се носят и под върха на пениса или в средата на пенисния вал. Това обикновено се отнася за пенис пръстените с вибрация, като например нашия пенис пръстен MOTOVIBE.

 

Пенис пръстените, които могат да се поставят около основата на пениса, трябва да се носят, когато пенисът не е в ерекция. За да направите това, можете първо да го нахлузите върху тестисите и след това около пениса.

 

Пенис пръстен и презерватив? Ето как работи носенето на презерватив с пенис пръстен

 

Използването на презерватив с пенис пръстен всъщност е безпроблемно и дори може да бъде полезно. Ако използвате пенис пръстен за първи път, може да се чудите дали първо трябва да сложите презерватива или пенис пръстена Дали пръстенът е под или над презерватива? Ако първо поставите презерватива, имате допълнителното предимство, че пенис пръстенът също държи презерватива на място. Следователно този вариант предлага допълнителна безопасност. Затова първо поставете презерватива, а след това пенис пръстена върху презерватива.

 

Отстраняване на пенис пръстен - ето как става това без болка

 

Свалянето на пенис пръстена не е никакъв проблем, при условие че сте си купили правилния пенис пръстен - т.е. такъв, който пасва идеално като размер. Ето как да определите правилния размер за пенис пръстена.

 

Свалянето на пенис пръстена е проблем само ако сте избрали модел, който е твърде малък. Ако искате да сте на сигурно място, изберете модел от еластична гума или магнитен пенис пръстен.

 

Как да измеря размера на пенис пръстена?

 

Научете какъв е правилният размер на пенис пръстена: Какъв размер е идеален за мен и колко дълго мога да нося пръстен за пенис? Колко дълго можете да носите пръстен за пенис?

 

Пръстенът за пенис, пръстенът за дръжка или пръстенът за главичката трябва да се носи само толкова дълго, колкото ви е удобно. ТУК ще намерите инструкции за изтегляне, които обясняват как да поставите пръстен на пениса и дават подробни съвети за избора на подходящ размер. Тези инструкции са включени и във всеки пръстен за пенис от MEO или могат да бъдат поискани от нас по телефона. По принцип пръстенът за пенис или пенис пръстенът трябва да упражнява натиск, който се възприема като удобен, но не трябва и да е прекалено стегнат. Въз основа на нашия опит като доставчик на пенис пръстени по пощата, диаметър от 45 mm е подходящ за нормални размери на пениса (когато пенис пръстенът се носи около пениса и тестисите). Още веднъж, малко лубрикиращ гел Aquameo улеснява поставянето му!

 

Как да сложа пенис пръстена?

 

Как да си сложа пръстен за пенис, вероятно вече сте се питали. Нищо не може да бъде по-просто! Можете да изтеглите нашето илюстрирано ръководство за поставяне на пръстен под следния линк: Ръководство за употреба на пръстена за пенис

 

Информирали сте се и искате да поръчате подходящия за вас пенис пръстен?

 

Ще намерите голям избор в онлайн магазина на MEO Penis Ring в категорията Пенис пръстени.