От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Въже за робство

Бюлетин

Въже за робство 

Позволете ни да ви вържем. Въже за връзване в много цветове и качества.

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 21 елемента
Покажи 1 - 12 от 21 елемента

Въжето за робство, изработено от памук, не само изглежда страхотно, но и приляга идеално към кожата ви благодарение на висококачествената изработка. Много висококачественото професионално BDSM въже е подходящо както за начинаещи, така и за експерти по бондаж. Професионалното въже също така има висока якост на опън и е изключително здраво; краищата на въжето са запечатани с крайни капачки. Предлага се в различни цветове и с дължина 5, 10 и 20 метра.

 

Правилната дължина на въжето за робство:

 

Всичко зависи от вашето въображение и от това, което искате да направите. Когато купувате въже за робство, трябва да си зададете преди всичко един въпрос: За какво ще се използва? За връзване, разбира се. Но какво искате да вържете? За връзване на ръце или крака са особено подходящи къси въжета с дължина до пет метра. Искате да завържете партньора си за леглото или за стола? Тогава средното въже с дължина десет метра е най-добрият избор. Въжетата за връзване с дължина двадесет метра изискват малко повече усилия, защото можете да завържете партньора си изцяло. Тук обаче се изисква известна доза опит. Артистичните техники на робство, които се получават, са още по-впечатляващи заради това. Подходящата дължина зависи от това как и кого ще завържете. Но ако сбъркате, това не е толкова лошо. Излишното кабалажно въже може просто да се заплете (да се увие няколко пъти около друго въже, за да не виси просто надолу), а прекалено късото кабалажно въже може да се удължи с второ въже, за да можете просто да продължите да връзвате.

 

С въжето за обвързване от MEO стимулиращото обвързване може да се осъществи бързо и лесно. Висококачественото въже е приятно меко и затова е подходящо и за чувствителна кожа. То има отлична якост на опън и, за разлика от много други въжета, не е необходимо да се обработва предварително, за да може да се използва върху гола кожа, без да се надраска. Въжето за робство може да се връзва здраво и сигурно и има много изискан завършек.

 

Въпреки че бондажът може да се извършва с белезници за ръце, кожени белезници или с вериги, повечето хора свързват термина "бондаж" предимно с еротичното ограничаване с въжета. С въжето за кабала може да се реализира широк спектър от различни практики - от кабала на ръцете и краката до кабала на цялото тяло и японското изкуство на кабала.

 

Какво е особеното на въжето за кабала?

 

Това висококачествено въже за робство ви позволява да изживеете фантазиите си за робство с партньора си без ограничения. Красивото, копринено лъскаво кабалажно въже е подходящо както за начинаещи в кабала, така и за професионалисти в областта на кабала, които искат да реализират сложни кабалажни техники. Въжето в благородна оптика е устойчиво на разкъсване и разкъсване, но се усеща много приятно върху кожата. То не реже неприятно - дори по време на по-дълги сеанси! Двата края на въжето са запечатани с крайни капачки, които правят въжето за робство по-издръжливо и предотвратяват изтъркването му.

 

Освен вълнуващата игра на похот и господство, чувственото връзване на партньора ви е и много вълнуващо визуално преживяване. Не само защото свободата на движение на Sub е ограничена, но и защото в зависимост от изкуството на възела може да се постави специален акцент например върху гърдите, задните части, вагината или пениса.

 

Какви аксесоари се препоръчват?

 

Rope Master, защото със сигурност е най-изтънченият и същевременно най-ефективният аксесоар в робството с въже! Rope Master е стоманена анална кука (звучи по-лошо, отколкото е). Чудесен аксесоар за добавяне на еротичен доминантен компонент към сесията по робство. Със своята топка аналната кука стимулира аналните нерви по целенасочен начин и също така предлага възможност за лесно фиксиране. Издърпайте въжето за робство или през отвора на аналната кука, за да вържете партньора си по бърз, но изключително ефективен начин. Кликнете тук за повече информация.