От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Лента за робство

Бюлетин

Лента за робство 

Сесията по робство не може да бъде пълна без тази многофункционална лента. Нашата лента за робство може да се използва за запушване на устата или връзване, например. Използвайте въображението си, за да откриете безкрайни възможности! Лентата за робство на MEO не е лепкава, така че можете да я използвате по цялото си тяло за BDSM, без да се страх...

Сесията по робство не може да бъде пълна без тази многофункционална лента. Нашата лента за робство може да се използва за запушване на устата или връзване, например. Използвайте въображението си, за да откриете безкрайни възможности! Лентата за робство на MEO не е лепкава, така че можете да я използвате по цялото си тяло за BDSM, без да се страхувате, че ще си изтръгнете косата, когато премахнете лентата.

Още
Покажи 1 - 8 от 8 елемента
Покажи 1 - 8 от 8 елемента

Нашата лента за робство е вид многофункционална самозалепваща се лента, която често се използва в BDSM практиките за фиксиране, връзване или обездвижване на тялото на човек. Това е самозалепваща се лента, обикновено изработена от PVC или подобни материали, която може лесно да се увие около тялото на човека, за да се създаде ефект на робство.

Предлагаме робска лента в различни цветове, дължини и ширини. Някои от най-разпространените видове са:

 • Стандартна лента за робство: това е най-разпространеният вид лента за робство и се използва за връзване, ограничаване на движението или задържане на тялото на човек. Лентата за робство може да се увива около тялото по различни начини за постигане на различни ефекти.
 • Самозалепващо се тиксо: този вид тиксо за робство има лепило от едната страна, което улеснява прилагането и премахването му. Често се използва за бързо и лесно свързване.
 • Печатни ленти за робство: Този вид ленти за робство се предлагат с различни дизайни или щампи, като например леопардови или зеброви шарки, и се използват за естетически цели.


Предимства на използването на тиксо за робство:

 • Лентата за робство е лесна за използване и премахване
 • Лентата за робство може да се реже на всякаква дължина или ширина
 • Лентата за робство е сравнително евтина
 • Бондажната лента не залепва за кожата или косата
 • Бондажната лента може да се използва за постигане на различни ефекти и позиции.


Недостатъци на използването на кабалажна лента:

 • Бондажната лента може да бъде неудобна, ако се прилага за дълъг период от време
 • В някои случаи тиксото може да предизвика дразнене на кожата или обрив
 • Бондажната лента може да стане по-малко лепкава с течение на времето
 • Бондажната лента не е подходяща за окачване или за тежко обвързване.


Важно е да се помни, че BDSM практиките изискват взаимно съгласие и комуникация, както и че безопасността е важно съображение. Преди да използвате кабалажна лента, трябва да я обсъдите с партньора си, да определите граници и да използвате безопасна дума. Важно е също така да сте наясно с рисковете, свързани с използването на кабалажна лента, като например увреждане на кръвообращението или нервите, и винаги да имате начин да освободите лицето бързо, ако е необходимо. Важно е да следите за кръвообращението, дишането и благосъстоянието на вързаното лице и да се уверите, че кабала не е поставен твърде плътно или ограничаващо.