От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Бар за разпространение на робство

Бюлетин

Бар за разпространение на робство 

Регулируемият разпъвач е изключително практичен аксесоар в робството, който не позволява на подчинения партньор да свие краката си или да свие ръцете си. Вързан по този начин, партньорът ви е абсолютно на ваша милост и анусът или вагината, пенисът и тестисите или зърната са оптимално достъпни без съпротива. В MEO ще намерите широка гама от разпъ...

Регулируемият разпъвач е изключително практичен аксесоар в робството, който не позволява на подчинения партньор да свие краката си или да свие ръцете си. Вързан по този начин, партньорът ви е абсолютно на ваша милост и анусът или вагината, пенисът и тестисите или зърната са оптимално достъпни без съпротива. В MEO ще намерите широка гама от разпъващи пръти...

Още
Покажи 1 - 11 от 11 елемента
Покажи 1 - 11 от 11 елемента

Разпъващите пръти или разпъващите греди са приспособления за връзване, които се използват, за да държат краката или ръцете на разстояние и да ограничават движенията. Те често се използват в BDSM сесиите за робство, подчинение и ограничаване.

Разпъващите пръти и разпъващите греди за робство се предлагат в различни размери, материали и дизайн. Те могат да бъдат изработени от метал, дърво или кожа. Някои от най-разпространените разпъващи греди са:

Разпъваща греда за крака: Те се използват, за да държат краката разделени и да ограничават движението. Могат да се регулират до различни ширини и могат да бъдат снабдени с ограничители за глезените, за да държат краката разтворени.

Разпъваща планка за ръце: Използва се, за да държи ръцете разтворени и да ограничава движението. Нашите шини за ръце могат да се регулират по ширина и могат да бъдат снабдени с маншети за китките, за да държат ръцете в определено положение.

Комбинирани шини: Това са шини, които могат да се използват както за краката, така и за ръцете. Ширината им може да се регулира и те могат да бъдат снабдени с маншети за глезените и китките, за да се разпънат краката и ръцете.

Предимства на използването на разпъвачи:

  • Те могат да се използват за създаване на усещане за предаване и подчинение.
  • Те могат да ограничат свободата на движение и контрола
  • Могат да се използват за създаване на нови позиции в робството
  • Могат да се използват за различни видове BDSM сесии, тъй като позволяват различни видове достъп и проникване.


Недостатъци на използването на разпъващи решетки:

  • Могат да бъдат неудобни, ако се използват за дълъг период от време
  • Могат да причинят болка, ако се използват неправилно.
  • Могат да ограничат притока на кръв, ако ограничителите за ръце или крака са приложени твърде плътно.


Важно е да помните, че BDSM практиките изискват взаимно съгласие и комуникация, както и че безопасността е важно съображение. Преди да използвате разпъваща лента, трябва да я обсъдите с партньора си, да определите граници и да се споразумеете за безопасна дума. Също така е важно да сте наясно с рисковете, свързани с използването на разпъващата лента, и винаги да имате начин за бързо освобождаване Sub, ако е необходимо. Важно е да проверявате разпъващата щанга за дефекти или проблеми, преди да я използвате.