От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Окачване на робство

Бюлетин

Окачване на робство 

Окачването може да създаде повече интимност между вас, защото изисква много доверие, за да бъдете вързани и да се откажете от контрола върху собственото си тяло. Но когато сте напълно вързани, се освобождава вълнуващ коктейл от адреналин и ендорфини. И, разбира се, феноменалният оргазъм по време на обвързване със суспензия не е нещо, за което тр...

Окачването може да създаде повече интимност между вас, защото изисква много доверие, за да бъдете вързани и да се откажете от контрола върху собственото си тяло. Но когато сте напълно вързани, се освобождава вълнуващ коктейл от адреналин и ендорфини. И, разбира се, феноменалният оргазъм по време на обвързване със суспензия не е нещо, за което трябва да се кихне. Тук, в MEO, ще намерите всички продукти, от които се нуждаете за окачване.

Още
Покажи 1 - 12 от 12 елемента
Покажи 1 - 12 от 12 елемента

Окачването може да създаде повече интимност между вас, защото изисква много доверие, за да бъдете вързани и да се откажете от контрола върху собственото си тяло. Но когато сте напълно вързани, се освобождава вълнуващ коктейл от адреналин и ендорфини. И, разбира се, феноменалният оргазъм по време на обвързване с окачване също не е повод за кихане.

Какви приспособления са необходими за окачване?

Много популярното окачване се нуждае от аксесоари, на които можете да разчитате на 100%. В MEO ще намерите безопасни белезници за окачване на ръце, белезници за окачване на крака и много други

Нашите белезници за окачване накрака и белезници за окачване на ръце, изработени от кожа, се използват в BDSM сеанса за така наречения окачен бондаж, при който пасивният партньор е окачен над пода с въжета или други ограничители. Окачването може да бъде интензивно преживяване и изисква внимателна подготовка, подходящо оборудване и опит. Важно е цялото оборудване за робство да е безопасно и подходящо за тази цел.

Нашите кожени белезници за окачване са популярен избор за робство с окачване, защото са издръжливи, удобни и могат да се прилагат така, че да прилягат здраво около китките и глезените. В сравнение с обикновените белезници за ръце или глезени, маншетите за окачване са проектирани така, че да разпределят теглото на човека по-равномерно, което прави преживяването по-комфортно и намалява риска от нараняване. Освен това такива маншети за окачване обикновено имат допълнителни точки за закрепване на робски въжета или стоманени вериги, които да задържат лицето по време на окачването.

Маншети за окачване за робство:

Има различни видове маншети за окачване, например колани за окачване, колани за окачване, маншети за ръце и маншети за крака. Кожените маншети са само един от вариантите и могат да се комбинират с други видове ограничители, за да се създадат различни позиции и преживявания при робството. Нашите маншети за окачване са изработени от висококачествена кожа, която е едновременно удобна и здрава, с метални елементи, които могат да издържат теглото на ограничаваното лице.

Важно е да знаете!

Важно е да знаете, че окачването е усъвършенствана разновидност на робството, която изисква високо ниво на умения и опит. То не се препоръчва за начинаещи или за хора, които не са запознати с подходящите мерки за безопасност и оборудване. Кабала с окачване трябва да се извършва само когато всички участващи страни са запознати с рисковете и мерките за безопасност и са дали съгласието си.

MEO, един от водещите онлайн магазини за аксесоари за кабала, предлага различни видове маншети за окачване, използвани при кабала с окачване:


Отново, при всеки вид сексуална активност в контекста на BDSM, особено при напредналите форми, като например окачването, е важно да се даде приоритет на безопасността и съгласието на участниците. Важно е да се използват правилното оборудване и техника и да се осъзнават рисковете и предпазните мерки.