От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM робство

Бюлетин

BDSM робство 

Онлайн магазинът BDSM на MEO е един от водещите световни магазини за висококачествени средства за задържане от 1997 г. насам. Произвеждаме разнообразни белезници, белезници за глезените, геги, колани, превръзки за очи и маски от кожа, неопрен и други иновативни материали, както и уникални средства за задържане и аксесоари за робство, които няма ...

Онлайн магазинът BDSM на MEO е един от водещите световни магазини за висококачествени средства за задържане от 1997 г. насам. Произвеждаме разнообразни белезници, белезници за глезените, геги, колани, превръзки за очи и маски от кожа, неопрен и други иновативни материали, както и уникални средства за задържане и аксесоари за робство, които няма да намерите никъде другаде.

Още
12
на страница
Покажи 1 - 12 от 48 елемента
Покажи 1 - 12 от 48 елемента

Онлайн магазинът BDSM на MEO е един от водещите световни магазини за висококачествени BDSM ограничители от 1997 г. насам. Произвеждаме разнообразие от белезници, белезници за глезените, геги, BDSM колани и сб руи, превръзки за очи, възглавници и маски от кожа, маски от неопрен и други иновативни материали, както и уникални ограничители за робство и аксесоари за робство, които няма да намерите никъде другаде.

Кожени BDSM ограничители от MEO:

КоженитеBDSM ограничители са често срещан избор в BDSM и бондажа, защото са издръжливи, универсални и не на последно място - естетични. Кожените BDSM ограничители се предлагат в различни форми, например като маншети, яки, ремъци и колани. Обикновено те са регулируеми и могат да се адаптират към различни типове и размери на тялото. BDSM кожените белезници могат да бъдат оборудвани и с допълнителни елементи като шипове, нитове или халки.

Стоманени BDSM ограничители от MEO:

СтоманенитеBDSM ограничители също са популярна алтернатива, особено за тези, които предпочитат по-интензивно и ограничаващо робство. Металните ограничители, като например клетките за глава, обикновено са изработени от издръжлива стомана и се предлагат в различни форми, включително белезници, BDSM яки и разпъващи решетки за бондаж. Въпреки че обикновено са по-малко гъвкави от кожените белезници, те предлагат сигурна и твърда форма на обвързване.

Други BDSM ограничители от MEO:

Други материали, използвани за BDSM ограничения, включват дърво, пластмаса, въже, лента и плат. Връзката с въжета, известна също като връзване шибари, е традиционна японска форма на изкуство, при която се използват сложни модели въжета за връзване и ограничаване на тялото. БДСМ обвързването, направено от текстилни тъкани, като усмирителни ризи и копринени шалове, може да бъде по-приятна и удобна форма на ограничаване.

Важно е да се знае:

Обвързването и БДСМ винаги трябва да се практикуват по взаимно съгласие и с оглед на правилата за безопасност. Подходящата комуникация, проучването и обучението за безопасните техники и вариации на BDSM са важни, за да се избегне увреждане или нараняване. Също така е важно да се използват BDSM ограничители, изработени от висококачествени материали, които няма да навредят или да причинят дискомфорт на потребителя.

Нашите опитни майстори и седлари изработват BDSM ограничители, включително следните:

 • Белезници за ръце от MEO - те обикновено са изработени от метал, неопрен, кожа или веганска имитация на кожа и се използват за ограничаване на китките.
 • Белезници за глезени отMEO - подобни на белезниците, но се използват за връзване на глезените.
 • BDSM нашийници - обикновено са изработени от кожа или метал и ограничават движението на врата.
 • Разпъващи пръти MEO - изработени са от метал или дърво и се използват за разпъване на краката или ръцете.
 • Свински превръзки или h ogtie - комбинация от превръзки за китките и глезените, които ограничават движенията и създават наведена поза.
 • Въжета за робство - въжетата се използват за ограничаване на тялото по прости начини или по сложни модели.
 • Окачване - въжета или други ограничители се използват за окачване на тялото.
 • Превръзки за очи - обикновено са изработени от текстил или кожа и се използват за ограничаване на зрението.
 • Кълбовиден гег - вид гег, при който в устата се поставя топка или друг предмет, за да се ограничи общуването.
 • Захапка - вид залъгалка, която наподобяваконска юзда и се използва за ограничаване на говора и движението на челюстта.
 • Пръстеновиден жаб - жаб, който има пръстеновиден отвор за ограничаване на говора и движението на челюстта.
 • Намордници - обикновено са изработени от кожа или гума и се използват за ограничаване на общуването и движението на устата.
 • BDSM маски - обикновено са изработени от кожа или латекс и ограничават зрението, говора и движението на главата.
 • Якета - вид якета с дълги ръкави, които се връзват или закопчават, за да ограничат движението на ръцете.
 • Бандажи - работят подобно на жартиерите, но ръцете са вързани зад гърба.
 • Bondage Mitts - вид ръкавици, които ограничават използването на ръцете.
 • Маншети за окачване - специални ограничители, предназначени за окачване.
 • Маншети за бедрата - подобни наманшетите за глезените, но предназначени за бедрата.
 • Колани за кръста - обикновено са изработени от кожа и се използват за ограничаване на движението на талията и бедрата.
 • Колани за гърдите - обикновено са изработени от кожа и ограничават движението на гърдите.
 • Ограничители за китките/бедрата - вид ограничител, който свързва китките с бедрата и ограничава движението и на двете.
 • Маншети за шията (Posture Collares ) - този вид широки BDSM яки ограничават движението на шията.
 • Корсети - вид облекло, което ограничава движението на горната част на тялото.
 • Белезници за легло - белезници за ръце и глезени, които се прикрепят към рамката на леглото, за да ограничат движението на крайниците.
 • Ограничители заврати- белезници, прикрепени към рамката на вратата, за да ограничат движението на ръцете или дланите.
 • Ограничители заразкрача - въжета, завързани около областта на разкрача, за да се създаде натиск и усещане.
 • Клетка за пенис - вид ограничител, който обгръща пениса, за да ограничи движенията и усещанията.
 • Колан за целомъдрие - устройство, което обгръща гениталиите, за да ограничи сексуалната активност.
 • Вакуумни легла - вид легло, което обгръща тялото по вакуумен начин.
 • Заключваща се анална тапа - секс играчка, която се поставя в ануса, за да го стимулира и затвори.
 • Анална кука - вид кука, която се вкарва в ануса и се прикрепя към въжета или други ограничители.
 • Humbler мЕО - много специален вид ограничител, който ограничава движението на краката и създава клекнало положение.
 • Заключване на времето - за електронно самоограничаване и самообвързване! Цифровото заключване за време MEOBOND ви освобождава само след изтичане на зададеното време. Тя позволява сигурно и защитено от бягство самообвързване или контролирано по време целомъдрие.


Какво трябва да вземете предвид, когато купувате BDSM средства за ограничаване?

Купуването на BDSM средства за ограничаване или аксесоари за робство трябва да бъде добре обмислено, за да сте сигурни, че купувате безопасно и качествено оборудване, което отговаря на вашите нужди. Ето някои важни фактори, които трябва да вземете предвид:

 • Безопасност: Безопасността винаги трябва да е на първо място, когато купувате BDSM оборудване и кожени ограничители. Уверете се, че оборудването е изработено от качествени материали, има здрава конструкция и е безопасно. Четете внимателно отзивите и описанията на продуктите и избирайте продукти от реномирани производители, като например немската компания MEO, която има солиден опит от 1997 г. насам.
 • Материал: Когато става въпрос за BDSM оборудване и кожени ограничители, материалът е важен. Кожата е популярен избор за BDSM ограничители поради своята издръжливост, здравина и естетика. Важно е обаче да се знае, че някои хора могат да имат алергии към кожата. Ето защо ние изработваме много от нашите продукти и от други материали, като веганска изкуствена кожа, силикон, метал и въже.
 • Удобство: Удобството е друг важен аспект при закупуването на BDSM оборудване и кожени ограничители. Уверете се, че оборудването е проектирано така, че да е удобно както за ползвателя, така и за партньора. Например, изберете BDSM ограничители, които са подплатени или регулируеми, за да осигурят удобно прилягане.
 • Функционалност: Обърнете внимание на предназначението на BDSM оборудването и кожените ограничители. Някои BDSM аксесоари са предназначени само за определени дейности или видове робство, така че е важно да изберете оборудване, което отговаря на вашите нужди. Например, някои BDSM ограничители са предназначени изключително като аксесоари за определен вид BDSM мебели или за определена позиция на робство.
 • Дълготрайност: Коженото BDSM оборудване и ограничителите за робство трябва да са издръжливи и да могат да издържат на редовна употреба. Уверете се, че оборудването е добре изработено, има здрави шевове и е проектирано да издържи дълго. Евтиното или недобре изработеното оборудване може лесно да се счупи или скъса, което може да бъде опасно при робството.
 • Почистване и поддръжка: Важно е BDSM оборудването и кожените ограничители да се почистват и поддържат правилно, за да се гарантира тяхната дълготрайност и безопасност. Уверете се, че оборудването е лесно за почистване и дезинфекция, и следвайте инструкциите на MEO за грижа.
 • Съгласие: BDSM сесиите изискват ентусиазираното и информирано съгласие на всички участници. Говорете открито и честно с партньора си за желанията и ограниченията си и изберете оборудване, което е съобразено с общите ви интереси.


Закупуването на BDSM оборудване и кожени ограничители изисква внимателно обмисляне и проучване, за да се гарантира безопасно и приятно преживяване. Ако поставяте на първо място безопасността, комфорта, функционалността, издръжливостта и комуникацията, можете да намерите идеалните продукти за вашите нужди тук, в онлайн магазина за BDSM на MEO. Ако имате нужда от съвет, нашият обучен екип за обслужване на клиенти е винаги на разположение да ви помогне.