От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM нашийници

Бюлетин

BDSM нашийници 

Нашийникът на BDSM символизира абсолютното подчинение в BDSM връзката. Предлагаме многобройни BDSM нашийници, изработени от кожа, неопрен и стомана. Отпуснете се и се насладете на загубата на контрол в робството с BDSM нашийник с перфектно прилягане, изработен от кожа, неопрен или стомана. Нашите BDSM нашийници са удобни, издръжливи и дълготрайн...

Нашийникът на BDSM символизира абсолютното подчинение в BDSM връзката. Предлагаме многобройни BDSM нашийници, изработени от кожа, неопрен и стомана. Отпуснете се и се насладете на загубата на контрол в робството с BDSM нашийник с перфектно прилягане, изработен от кожа, неопрен или стомана. Нашите BDSM нашийници са удобни, издръжливи и дълготрайни. Заключващите се BDSM нашийници могат да бъдат чудесен начин да направите вълнуващите и интимни BDSM преживявания още по-интензивни.

Още
12
на страница
Покажи 1 - 12 от 61 елемента
Покажи 1 - 12 от 61 елемента

BDSM нашийници: Насладете се на загубата на контрол в робството!

BDSM нашийниците на MEO са изработени в различни цветове и дизайни, както и от различни материали, като кожа, неопрен, имитация на кожа или стомана. Тези нашийници се използват в BDSM като символ на притежание, подчинение или за връзване на пасивния партньор.

 

Кожен BDSM нашийник:

 

Кожената BDSM яка е един от най-популярните аксесоари за робство. Нашийниците от естествена кожа за BDSM са издръжливи и трайни и имат класически вид, който се харесва на много от нашите клиенти. Кожената BDSM яка обикновено е с регулируем размер, а BDSM яките се изработват от нас в различни ширини и дизайни, за да отговарят на широк спектър от нужди.

 

Неопренова BDSM яка:

 

Неопреновите BDSM нашийници са по-модерна алтернатива в областта на робството. Тези нашийници често са по-леки и по-дишащи от кожените, което ги прави удобни за носене за по-дълги периоди от време. обикновено са и по-евтини от кожените нашийници, което може да е съображение за някои от нашите клиенти.

 

БДСМ яка от изкуствена кожа:

 

БДСМ нашийник от изкуствена кожа е алтернативен вариант, който предлага подобен вид и усещане като при истинската кожа, но без разходите или етичните проблеми, свързани с използването на животински продукти. Тези BDSM нашийници обикновено са по-евтини от BDSM нашийниците от истинска кожа и могат да бъдат добър избор за вегани или хора с етично съзнание.

 

Стоманена BDSM яка:

 

Стоманена BDSM яка е най-издръжливата и тежка версия на BDSM яка. Стоманените нашийници предлагат по-интензивна форма на робство и често се използват в по-напредналите варианти на BDSM. Стоманените BDSM нашийници могат да се заключват, което ги прави ефективен начин за осигуряване на пълно подчинение.

 

MEO е един от водещите доставчици на продукти за робство и произвежда много различни видове BDSM нашийници, включително:

 

  • Дневни нашийници: това е BDSM нашийник, който може да се носи на обществени места, без да привлича внимание. Такава BDSM яка често е по-дискретна от другите видове яки и може да се носи през целия ден.
  • Бондажна яка: Бондажната яка е предназначена специално за BDSM сесии. Такива нашийници могат да бъдат с по-сложен дизайн или да имат допълнителни функции, като например точки за закрепване на каишки или стоманени вериги.
  • Нашийници за роби от MEO: Нашийникът за роби е BDSM нашийник, предназначен да сигнализира за пълното подчинение на роба. Обикновено робските нашийници са по-ограничителни от другите видове нашийници и могат да се заключват.

 

Изработване на BDSM нашийници:

 

БДСМ нашийник се изработва по различни начини в зависимост от материала и дизайна. Кожените или изкуствените BDSM нашийници могат да бъдат зашити, залепени или занитени, докато неопреновите BDSM нашийници могат да бъдат формовани или топлинно оформени. Стоманените BDSM нашийници обикновено се коват, заваряват или завинтват. Независимо от материала и конструкцията, важно е BDSM яките да са добре изработени и безопасни за употреба. Това се гарантира от MEO, един от най-известните производители на BDSM аксесоари от 1997 г. насам.

 

Нашият онлайн магазин за робство предлага много различни видове BDSM нашийници:

 

 

За какво се използва BDSM нашийник?

 

Жените и мъжете използват BDSM нашийници по различни причини, в зависимост от индивидуалните си желания и предпочитания. По-долу сме изброили някои причини за използване на BDSM нашийници:

 

  • Символ на собственост: яката може да се използва в BDSM отношенията като знак за собственост, като доминиращият партньор е собственик, а подчиненият партньор е притежател.
  • Знак за привързаност: За някои хора нашийникът е знак за привързаност към тяхната BDSM връзка или динамика.
  • Подчинение и послушание: BDSM нашийникът може даслужи като символ наподчинение и послушание, като подчиненият партньор носи нашийника като напомняне за своята роля.
  • Интимност и връзка: Носенето на BDSM нашийник може да създаде усещане за интимност и връзка между партньорите, тъй като символизира споделено разбиране и доверие.
  • Сексуална стимулация: Много от нашите клиенти смятат, че носенето на наши йник може да бъде еротично преживяване, което увеличава вълнението и интензивността на BDSM сесията.
  • Психологическо удовлетворение: Носенето на BDSM нашийник може да донесе психологическо удовлетворение на някои хора, тъй като удовлетворява желанието им да бъдат доминирани или контролирани.
  • Чувствено изживяване: Усещането за носене на нашийник на врата може да бъде абсолютно чувствено изживяване, което засилва физическите и емоционалните усещания по време на BDSM сеанса.

 

Като цяло използването на BDSM нашийници може да засили BDSM преживяването за тези, които се интересуват от власт и подчинение. Важно е обаче да се отбележи, че използването на BDSM нашийници винаги трябва да бъде по взаимно съгласие, безопасно и уважително и че участващите партньори трябва да общуват ясно и да поставят граници.

 

БДСМ нашийници от MEO. Каква е разликата?


За BDSM нашийници от MEO ® се използват само материали, които отговарят на най-високите стандарти за качество. Нашите BDSM нашийници се изработват от опитни производители, които имат дългогодишен опит в изработката. Изработката на BDSM яка се извършва с най-голямо внимание - от планирането до перфектния резултат. Ние сме в постоянен контакт с нашите клиенти, с нашите продуктови тестери и със световната BDSM общност.

Всеки нит и всяка катарама на нашите кожени BDSM нашийници са щамповани с логото на MEO ® - отличителен знак за най-високо качество на продуктите за бондаж. Ексклузивната BDSM яка се доставя в благородна чанта за съхранение с марката MEO ®.

В MEO ®, един от водещите доставчици на продукти за бондаж и СМ, както заинтересованите начинаещи, така и професионалистите в областта на BDSM ще намерят това, което търсят. Изборът не се ограничава само до конвенционалните робски ограничения. Впечатляващата продуктова гама включва BDSM нашийници в много форми, цветове, размери и материали. Интернет адресът www.meo.de се е превърнал в синоним на един от най-добрите магазини за бондаж в света

Ограничението на врата може да се намери в спалнята на много двойки под формата на кожени нашийници и става все по-популярно. Но репертоарът от бондажни артикули излиза извън рамките на кожената яка и е невероятно разнообразен. Особено комплектите за робство, състоящи се от средства за ограничаване на ръцете и врата, ви предлагат много възможности за вариации по време на сеанса и внасят разнообразие в сексуалния ви живот. Ако използвате BDSM нашийник, можете напълно да се отдадете на партньора си и да изпълнявате неговите заповеди и желания - или да го доминирате сами с белезници и BDSM нашийник и да изживеете доминантната си страна по много въображаем начин. Много плътно прилепналата BDSM яка е възхитителна идея и се основава на взаимно доверие. BDSM нашийникът се предлага като маншет за врата, задушаващо устройство или като нашийник с оловна линия и дори като комбинация със здраво прикрепени белезници, за да ви направи напълно беззащитни по време на секс.

Ролеви игри с BDSM нашийник:

БДСМ нашийници се предлагат в много различни дизайни и цветове. От една страна, има конвенционални и добре познати белезници за врата. Те са изработени от метал, кожа, веган кожа, неопрен или за по-твърди игри от неръждаема стомана. БДСМ яката, изработена от неопрен, е евтина, лесна за употреба и особено подходяща за начинаещи, които искат да открият този вид игри с робство за себе си. Но ако вече имате повече опит в областта на робството, можете дори да се осмелите да използвате нашата заключваща се BDSM яка. БДСМ яките се предлагат в безброй варианти. Моделите нашийници, изработени от кожа, са не само здрави и издръжливи, но и ви дават особено вълнуващо, интимно усещане. BDSM нашийникът се предлага както самостоятелно, така и в комбинация като BDSM нашийник с каишка, за да представи послушание и подчинение, както и в комбинация с прикрепени белезници, за да получите пълен контрол над вашия покорен партньор и да го направите напълно подчинен. Независимо дали става въпрос за обикновена BDSM яка или за комбинации с ограничител на врата, и двете осигуряват чиста еротика и страст по време на робството. BDSM яката е перфектният продукт за обвързване, който можете да използвате по време на ролеви игри в спалнята у дома. BDSM яката се използва и при BDSM между господар или господарка и роб. Или BDSM нашийник, или робски нашийник се поставя около роба, точно като куче с каишка, така че той да бъде унижен. Различните възможности за робство никога не позволяват на ролевата игра да стане скучна - няма граници за сексуалните ви фантазии.

За какво трябва да внимавам при робството като начинаещ?

Ако се интересувате от кабала, MEO е правилното място за вас. Нашата селекция от продукти за кабала ви предлага безброй възможности. Ако искате да научите кабала, първо трябва да се информирате в нашия магазин за кабала www.meo.de за различните видове този вид игра. В зависимост от това коя област на бондажа ви интересува и кои бондажни игри предпочитате и искате да научите, има смисъл да разширите знанията си не само теоретично от книгите. Можете да изпробвате първите стъпки с нашите кожени белезници и маска от спандекс или превръзка за очи с партньора си.

Каква е разликата между робството и BDSM?

И двете могат да доставят голямо удоволствие! Еротичният бондаж е вид BDSM, при който единият партньор е вързан от другия. По принцип бондажът е свързан с властта, господството и подчинението, контрола и зависимостта. Общото между всички BDSM обучения е, че аспектът на властта е централен. Винаги има активен или доминиращ партньор и пасивен или подчинен партньор. В кабала този дисбаланс на властта става ясно видим, когато единият партньор е вързан или е ограничена свободата му на движение и действие.

Какъв вид кабала е подходящ за начинаещи?

Като начинаещи трябва да подхождате бавно към темата за секс с робство. Това започва с избора на кабала. В MEO предлагаме кабалажни средства за ограничаване в много стилове; средства за ограничаване за начинаещи и средства за ограничаване за професионалисти - от материали като кожа, полиуретанова кожа, стомана и много други. Като начинаещи трябва да обърнете внимание на простите закопчалки на ограничителите за кабала. Закопчалките на белезниците трябва да са лесни за затваряне и за отваряне, а белезниците за робство трябва да са лесни за използване. Ограничител или сбруя за глава с твърде много катарами, закопчалки и ключалки може бързо да се превърне в депресиращ, ако не сте наистина запознати с тях. Когато става въпрос за робство за начинаещи, важи същото правило: по-малко често е повече.

Как мога да кажа на партньора си, че искам да опитам робство?

Въпреки цялата откритост, с която в днешно време се разглеждат темите за кабала и BDSM, говоренето за собствените сексуални фантазии или нужди все още е нещо, което повечето мъже и жени намират за изключително трудно. Това е особено вярно, когато става въпрос за собствените им фантазии за робство или BDSM. Но и тук девизът е: Говоренето един с друг е първото начало! Говорете един с друг; говорете с партньора си за това, което бихте искали да изпробвате по време на секс! Дори и да ви е трудно, трябва да говорите конкретно за това, което бихте искали да изпробвате, и какво ви привлича в кабалата, например загубата на контрол! Искате ли да бъдете вързани или да вържете партньора си, искате ли да бъдете наказани, искате ли да комбинирате болка и удоволствие? ....