От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Маншети на глезените

Бюлетин

Маншети на глезените 

Насладете се на пълната загуба на контрол в робството с перфектно изработените кожени, неопренови или стоманени маншети за глезените. Нашите маншети за глезените са удобни, издръжливи и дълготрайни. Заключващите маншети за глезените могат да бъдат ефективен начин да се насладите на вълнуващи и интимни BDSM преживявания. Те могат да помогнат на п...

Насладете се на пълната загуба на контрол в робството с перфектно изработените кожени, неопренови или стоманени маншети за глезените. Нашите маншети за глезените са удобни, издръжливи и дълготрайни. Заключващите маншети за глезените могат да бъдат ефективен начин да се насладите на вълнуващи и интимни BDSM преживявания. Те могат да помогнат на партньорите да изследват желанията и границите си и да създадат по-дълбока връзка чрез споделени преживявания на доверие и уязвимост.

Още
12
на страница
Покажи 1 - 12 от 30 елемента
Покажи 1 - 12 от 30 елемента

Белезници за крака: Насладете се на загубата на контрол в робството!


Бондажните белезници за кракаот MEO често се използват в BDSM сесиите за ограничаване на свободата на движение на подчинения партньор. Ограничителите за крака могат да бъдат изработени от различни материали, включително кожа, неопрен и имитация на кожа.

Кожените ограничители за крака от MEO в Германия са особено популярни, защото са здрави и издръжливи. Освен това те са много удобни, особено когато са подплатени с мек материал. Кожените белезници за глезените могат да бъдат малко по-скъпи, но често са инвестиция, която си заслужава, защото при правилна грижа ще издържат дълги години.

По-достъпен вариант са неопреновите белезници за глезените от MEO. Неопренът е материал от синтетичен каучук, който е удобен за кожата и се почиства лесно. Неопренът също така е лек и гъвкав, което го прави добър избор за хора, които искат по-удобен маншет за глезена, който все пак осигурява сигурно захващане.

Маншетите за глезена от изкуствена кожа също са популярен избор. Те обикновено са по-евтини от маншетите за глезена от естествена кожа, но предлагат подобен външен вид и усещане. Освен това те са лесни за почистване и поддръжка.

Има много различни видове маншети за глезена, като например маншети за глезена със заключване, регулируеми маншети за глезена и маншети за глезена с допълнителни точки за закрепване. Някои маншети за глезена са предназначени за използване със специални аксесоари за робство, като например разпъващи пръти или устройства за окачване.

Когато избирате маншети за глезена, е важно да вземете предвид желаното ниво на ограничение, използваните материали и всички специални функции или приспособления, необходими за предвидената употреба.

Ние сме специализирани в производството на белезници за ръце, маншети за глезена и BDSM нашийници. В BDSM онлайн магазина на MEO ще откриете разнообразие от белезници за глезени и аксесоари, които са особено популярни.

 • Заключващи се белезници за глезените: Тези белезници имат заключващ механизъм, който може да бъде отворен само с ключ или комбинация от цифри, което осигурява по-високо ниво на сигурност.
 • Регулируеми маншети за глезените: Тези маншети за глезените имат каишки или катарами, които позволяват да се регулира размерът за по-добро прилягане.
 • Маншети за глезена свръзки: Тези маншети за глезените са предназначени за ограничаване на движението, при което глезените и китките на подчинения партньор се връзват заедно зад гърба.
 • Маншети заглезен сокачване: Тези маншети за глезените са предназначени за окачване, при което подчиненият партньор е окачен за глезените над пода.
 • Ограничители закрака сразпъваща лента: Тези белезници за глезените са предназначени за използване с разпъваща лента, която държи глезените на подчинения партньор разтворени.
 • Маншети отбедрото до стъпалото: Тези белезници се носят около бедрата и глезените и държат краката на подчинения партньор в сгънато положение.
 • Комбинирани белезници заръце и крака: Тези белезници се носят около китките и глезените и ограничават движенията на подчинения партньор по цялото тяло.
 • Маншети сдвойно заключване на глезените: Тези маншети за глезените имат два заключващи механизма за по-голяма сигурност.
 • Маншети за глезените скожена подплата: Тези маншети за глезените са подплатени с мека кожа за по-голям комфорт по време на дългите BDSM сесии.
 • Издръжливи професионални маншети за глезените: Тези маншети за глезените са изработени от изключително издръжлив материал и са предназначени за по-интензивни BDSM сесии.
 • Маншети за глезена скожена връзка: Тези маншети за глезена са с кожена връзка за по-добро прилягане.
 • Маншети за глезенас D-образен ремък: Тези маншети за глезена имат D-образен пръстен, който позволява да бъдат прикрепени към други аксесоари за робство.
 • Маншети за глезенас велкро: Тези маншети за глезена са снабдени с велкро закопчалки, така че да могат лесно да се слагат и свалят.
 • Маншети за глезените сшина: Тези маншети за глезените имат вградена шина, която гарантира, че краката на подчинения партньор остават разтворени.
 • Заключващи се маншети от бедрото до стъпалото: Тези маншети имат заключващ механизъм и държат краката на подчинения партньор в сгънато положение.
 • Маншети за глезените сверижка: Тези маншети за глезените са свързани с верижка, която позволява повече движение, но все пак осигурява свобода на движенията.
 • Маншети за глезените сремъци за глезените: Тези маншети за глезените имат допълнителни ремъци, които се увиват около глезените за допълнителна опора и ограничение.
 • Маншети за глезена скатарама: Тези маншети за глезена могат да се регулират по размер с помощта на катарами за по-сигурно прилягане.
 • Неопренови маншети за глезените: Тези маншети за глезените са изработени от мек, гъвкав неопрен и осигуряват удобно и приятно ограничаване на движенията.
 • Маншети за глезена сподплатена вътрешна част: Тези маншети за глезените са с подплатена вътрешна част за по-голям комфорт по време на по-дълги сесии.


Маншетите за глезените MEO са популярен BDSM аксесоар по няколко причини:


В заключение, белезниците за глезените са универсален BDSM аксесоар, който може да се използва в различни сценарии за робство, за да се увеличи удоволствието и контролът и за двамата партньори.

Изработване на белезници за глезените:

Конструкцията на белезниците за глезените може да варира в зависимост от използваните материали и желаната степен на робство. Кожените белезници за глезените обикновено се зашиват заедно с тежък конец, докато неопреновите и тези от изкуствена кожа могат да се държат заедно с метални закопчалки или велкро.

За производството на белезници за глезените използваме само материали, които отговарят на нашите високи стандарти за качество. Нашите белезници за глезените се изработват от компетентни производители, които притежават съответните майсторски умения. Производството на белезници за глезени се извършва с най-голямо внимание - от етапа на планиране до перфектния резултат. Ние сме в постоянен контакт с нашите клиенти, с нашите тестери на продукти и с BDSM общността.

Освен това всеки нит и всяка катарама на кожените маншети за глезени са щамповани с логото MEO ® - характеристика на най-високото качество за продуктите за кабала. Маншетите за глезените се доставят в елегантна чанта за съхранение с марката MEO ®.

В MEO ®, един от водещите доставчици на продукти за бондаж и СМ, както заинтересованите начинаещи, така и професионалистите в областта на BDSM ще намерят това, което търсят. Изборът не се ограничава само до обикновените белезници за глезените. Впечатляващата продуктова гама включва маншети за глезените в много дизайни, цветове, размери и материали. Интернет адресът www.meo.de се е превърнал в синоним на един от най-добрите и най-големите магазини за бондаж в света

Чифт белезници за глезена вече може да се намери в спалнята на почти всеки и става все по-популярен. Но нашият репертоар от изделия за робство надхвърля обикновените маншети за глезени и е изключително разнообразен. Особено комплектите за робство, състоящи се от белезници за ръце и крака или белезници за свински опашки, ви предлагат много вариации по време на сеанса и внасят разнообразие в сексуалния ви живот. Ако се използват белезници за глезените, можете да се отдадете изцяло на партньора си и да изпълнявате неговите заповеди и желания - или да го доминирате сами с белезници за глезените и разпъваща лента и да изживеете своята доминираща или зла страна. Добре е да знаете: Ако искате да правите секс и по време на робство или обичате усещането да сте напълно във властта на партньора си, тогава нашите шини са точните аксесоари за нашите белезници за глезени. Нашият шибър, прикрепен между маншетите за глезените, ограничава възможността ви да се движите и ви позволява да разтворите краката си "в готовност да получавате".

Бондаж с маншети заглезените

Маншетите за глезените се предлагат в много различни дизайни и цветове. От една страна, съществуват конвенционалните и добре познати маншети за глезени. Те са изработени от метал, кожа или неопрен, а за професионалистите в областта на кабала - и от неръждаема стомана. Неопреновите маншети за глезените са евтини, лесни за употреба и идеални за начинаещи, които искат да открият този вид робство за себе си. Но ако вече имате по-голям опит в областта на кабала, можете дори да се осмелите да използвате нашите заключващи се маншети за глезени. Алтернативно дори белезници за глезена с цифрово заключване за време MEOBOND! Маншетите за глезените се предлагат в безброй варианти. Маншетите за глезените, изработени от кожа , са не само здрави и издръжливи, но и ви дават особено вълнуващо усещане за това, че сте на ваша милост. Маншетите за глезените се предлагат в MEO ® както поотделно, така и в комбинация, в комплект с белезници и BDSM яка, за да представят послушание и подчинение. Независимо дали става дума за удобни кожени белезници за глезени или стоманени железа за крака, и двете осигуряват чиста еротика и страст в робството. Железата за крака са перфектният продукт за робство, който можете да използвате по време на ролеви игри в спалнята у дома. Маншетите за глезените се използват и в BDSM между господаря или господарката и роба. Различните възможности за робство, предлагани от нашите продукти за робство, със сигурност ще направят секса отново скучен в бъдеще.
Как да използвам белезници за глезени?

Затворете глезените на партньора си с нашите белезници за глезени. Прикрепете кукичките към D-образните халки и ще имате многобройни възможности за еротично обвързване. Дали ще бъдат прикрепени към стойка на леглото или към кука на стената, свързани с верига, въже или разпъваща лента - въображението ви няма граници.

Добре е да знаете: Как мога да се науча на робство? На какво трябва да обърна внимание като начинаещ?

Ако се интересувате от кабала, MEO е точното място за вас. С нашия избор от продукти за кабала пред вас се откриват безброй възможности. Ако искате да научите кабала, трябва да посетите нашия магазин за кабала www.meo.de и да разберете какви видове кабала има. В зависимост от това коя област на кабала ви интересува и кои кабала предпочитате и искате да научите, има смисъл да разширите знанията си не само теоретично от книгите. Можете да изпробвате първите стъпки с нашите кожени белезници и маска от спандекс или превръзка за очи с партньора си.

Каква е разликата между бондажа и BDSM?

И двете могат да доставят голямо удоволствие! Еротичният бондаж е вид BDSM, при който единият партньор е вързан от другия. По принцип бондажът е свързан с властта, господството и подчинението, контрола и зависимостта. Общото между всички BDSM обучения е, че аспектът на властта е централен. Винаги има активен или доминиращ партньор и пасивен или подчинен партньор. При кабала този дисбаланс на властта става ясно видим, когато единият партньор е вързан или е ограничен в свободата си на движение и действие.

Кой вид кабала е най-подходящ за начинаещи?

Като начинаещ трябва да подхождате бавно към темата за кабала. Това започва с избора на кабалажни ограничения. В MEO разполагаме с кабалажни ограничители в много дизайни; ограничители за начинаещи и ограничители за професионалисти - от материали като кожа, полиуретанова кожа, стомана и много други. Като начинаещи трябва да обърнете внимание на простите закопчалки на ограничителите за кабала. Закопчалките на белезниците трябва да са лесни за затваряне и за отваряне, а белезниците за робство трябва да са лесни за използване. Ограничител или сбруя за глава с твърде много катарами, закопчалки и ключалки може бързо да се превърне в депресиращ, ако не сте наистина запознати с тях. Когато става въпрос за начинаещ бондаж, важи същото правило: по-малко често е повече.

Как мога да кажа на партньора си, че искам да бъда вързан или да опитам бондаж?

Въпреки цялата откритост, с която се разглеждат темите за бондажа и BDSM в днешно време, говоренето за собствените сексуални фантазии или нужди все още е нещо, което повечето мъже и жени намират за изключително трудно. Това е особено вярно, когато става въпрос за собствените им фантазии за робство или BDSM. Но и тук девизът е: Говоренето един с друг е първото начало! Говорете един с друг; говорете с партньора си за това, което бихте искали да изпробвате по време на секс! Дори и да ви е трудно, трябва да говорите конкретно за това, което бихте искали да изпробвате, и какво ви привлича в кабалата, например загубата на контрол! Искате ли да бъдете вързани или да вържете партньора си, искате ли да бъдете наказани, искате ли да комбинирате болка и удоволствие? ....