От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Белезници

Бюлетин

Белезници 

MEO: Вашият универсален магазин за висококачествени кожени и неопренови белезници! Търсите ли перфектните белезници за вашите BDSM сесии? Тогава MEO е точното място за вас! Ние сме вашият надежден магазин за бондаж за висококачествени белезници, изработени от кожа, неопрен или стомана.

12
на страница
Покажи 13 - 24 от 44 елемента
Покажи 13 - 24 от 44 елемента

MEO: Вашият универсален магазин за висококачествени кожени и неопренови белезници!

Търсите ли перфектните белезници за вашите BDSM сесии? Тогава MEO е точното място за вас! Ние сме вашият надежден магазин за бондаж за висококачествени белезници, изработени от кожа, неопрен или стомана.

Нашите белезници са изработени от първокласна кожа, която е мека и същевременно достатъчно здрава, за да отговори и на най-взискателните изисквания. С регулируеми и заключващи се катарами и сигурни D-пръстени тези белезници са идеални както за начинаещи, така и за опитни потребители.

Нашите неопренови белезници са чудесен избор за тези, които предпочитат по-лек и гъвкав вариант. Изработени от висококачествен неопрен, тези белезници са удобни за носене и са идеални за робство, сетивно изследване и много други.

В MEO за нас е приоритет да предлагаме само най-добрите BDSM аксесоари. Разгледайте нашата селекция от кожени и неопренови белезници днес и открийте върховното удоволствие!


Белезници: Насладете се на загубата на контрол по време на робство!


Белезниците за робство са устройства, които ограничават движението на китките по време на BDSM сесия. Те могат да бъдат изработени от различни материали, включително кожа, неопрен и изкуствена кожа.

Кожените белезници от MEO безспорно са класиката в бондажа. Те са издръжливи и осигуряват силен и сигурен захват. Кожените белезници могат да се регулират, за да паснат на различни размери на китките, и често са меко подплатени за по-голямо удобство. Кожените белезници могат да бъдат скъпи, но си заслужават инвестицията, ако планирате да ги използвате често.

Нашите неопренови белезници са по-евтина алтернатива на кожените белезници. Те са изработени от материал от синтетичен каучук, който е удобен и гъвкав. лесно се почистват и могат да се мият със сапун и вода. Обикновено са водоустойчиви, така че можете да ги използвате за мокри или мръсни игри.

Белезниците от изкуствена кожа са друг евтин вариант. Те изглеждат и се усещат като истинска кожа, но са изработени от синтетичен материал, който е лесен за почистване и поддръжка. Белезниците от изкуствена кожа са и вегански.

Онлайн магазинът BDSM MEO предлага белезници с различен дизайн, например със заключване, велкро или катарама. Белезниците със заключване се заключват с малък катинар, така че да не могат да се свалят без ключ. Белезниците с велкро са лесни за поставяне и сваляне и се регулират за различни размери на китките. Белезниците с катарама са подобни на заключващите се белезници, но се затварят с катарама, която държи белезниците на място.

Производство на белезници:

Белезниците се изработват чрез зашиване на ленти от кожа, неопрен или изкуствена кожа, за да се получи маншет, достатъчно широк, за да обхване китката. Някои белезници могат да имат допълнителни елементи, като например D-образен пръстен или точки за закрепване на вериги или въжета.

Белезници от кожа, неопрен или синтетична кожа:

Предимствата на различните материали зависят от личните ви предпочитания и нужди. Кожените белезници са издръжливи и осигуряват здраво захващане, но могат да бъдат скъпи. Неопреновите белезници са достъпни и лесни за почистване, но може да не са толкова сигурни, колкото кожените белезници. Белезниците от изкуствена кожа са евтини и вегетариански, но може да не изглеждат толкова добре или да не се усещат 100% като истинска кожа. Кой материал е най-подходящ за вашите белезници в крайна сметка зависи от вашия бюджет, предпочитания и предназначение.

Какви видове белезници има?

MEO е един от водещите BDSM магазини и предлага различни видове белезници за BDSM сеанси и робство:


Белезниците за ръце от MEO се използват в BDSM сесиите по няколко причини:

  • Упражняване на власт: Носенето набелезници може да бъде физическо представяне на динамична размяна на власт, при която единият човек заема доминираща роля, а другият - подчинена. Белезниците могат да символизират загубата на контрол от страна на подчиненото лице и готовността му да се подчини на волята на доминиращия партньор.
  • Засилено усещане: белезниците за китки могат да засилят усещането по време на други дейности, като пошляпване, лишаване от сетива или сексуални дейности. Невъзможността за свободно движение може да засили усещанията и да увеличи удоволствието от преживяването.
  • Емоционална възбуда: Някои хора смятат, че усещането за ограничаване на движенията е емоционално възбуждащо. То може да предизвика чувство на уязвимост, доверие и интимност между партньорите.
  • Ролеви игри: Белезниците могат да се използват в ролеви игри, при които едно лице влиза в определена роля, а белезниците помагат за създаването на по-реалистичен сценарий. Например доминиращият партньор може да използва белезници, за да обуздае покорен партньор, който трябва да бъде наказан за неподчинение.
  • Приключения и разнообразие: BDSM сесиите могат да бъдат начин за двойките да получат нови и вълнуващи преживявания по безопасен и консенсусен начин. Използването на белезници може да разшири сексуалния им репертоар и да им помогне да изследват различни динамики на властта и усещания.
  • Кожените белезници, белезниците на глезените и BDSM яките могат да бъдат ефективен начин за създаване на вълнуващи и интимни BDSM преживявания. Използването на белезници може да разшири сексуалния им репертоар и да им помогне да изследват различни властови динамики и усещания.


Белезниците, кожените белезници за глезените и BDSM яките могат да бъдат ефективен начин за създаване на вълнуващи и интимни BDSM преживявания. Те могат да помогнат на партньорите да изследват желанията и границите си и да създадат по-дълбока връзка чрез споделени преживявания на доверие и уязвимост.

За чифт кожени белезници за ръце или белезници за глезени от MEO ® се използват само материали, които отговарят на най-високите стандарти за качество. Нашите белезници се изработват от опитни производители, които имат дългогодишен опит в изработката. Производството на белезници се извършва с най-голямо внимание - от планирането до перфектния резултат. Ние сме в постоянен контакт с нашите клиенти, с нашите продуктови тестери и с BDSM общността.

За кожените белезници всеки нит и всяка катарама са щамповани с логото на MEO ® - отличителен белег за оригиналност и най-високо качество за продуктите за робство. Нашите белезници се доставят с черна чанта за съхранение с марката MEO ®.

В онлайн магазина на MEO ®, един от водещите доставчици на продукти за робство и СМ, както заинтересованите начинаещи, така и опитните професионалисти в областта на BDSM ще намерят това, което търсят. Изборът не се ограничава само до обикновените белезници. Впечатляващата продуктова гама включва белезници с много дизайни, цветове, размери и материали. Интернет адресът www.meo.de се е превърнал в синоним на един от най-добрите и най-големите магазини за бондаж в света

Белезниците вече могат да бъдат открити в спалнята на много двойки под формата на белезници и стават все по-популярни. Но репертоарът от възможни изделия за робство далеч надхвърля белезниците и е невероятно разнообразен. Един поглед в нашия онлайн магазин ще ви убеди в това! Бондажните комплекти или комбинираните белезници за врат и ръце ви предлагат много вариации по време на сеанса и внасят разнообразие в сексуалния ви живот. Ако по време на секс се използват белезници, можете да се отдадете изцяло на партньора си и да изпълнявате неговите заповеди и желания - или да го доминирате сами с белезници и BDSM нашийник и да изживеете доминантната си страна по много изобретателен начин.

Секси ролева игра с белезници

Белезниците се предлагат в много различни дизайни и цветове. От една страна, има конвенционални и добре познати белезници за ръце и китки. Те са изработени от метал, кожа и неопрен, например, или от неръждаема стомана за по-твърди видове игра. Неопреновите белезници са евтини, лесни за употреба и много подходящи за начинаещи, които искат да открият робството за себе си. Но ако вече имате повече опит в областта на робството, можете дори да се осмелите да използвате нашите заключващи се белезници. Белезниците се предлагат в безброй варианти. Кожените белезници са не само здрави и издръжливи, но и ви дават особено вълнуващо усещане, защото могат да бъдат привързани много здраво. Предлагаме белезници поотделно или в комбинация с белезници за глезените и BDSM яка. Независимо дали става дума за удобни белезници или за стоманени полицейски белезници, и двата вида осигуряват чиста еротика и страст в робството. Чифт белезници е идеалният продукт за робство, който можете да използвате по време на ролеви игри в спалнята у дома. Белезниците се използват и в BDSM между господар или господарка и роб. Различните възможности за робство, които нашите продукти за робство ви предлагат, никога повече няма да позволят сексът да бъде скучен в бъдеще.

Как да използвам белезниците?

Обхванете китките на партньора си с нашите белезници за ръце. Прикрепете карабинери, вериги или въжета към D-образните халки и ще имате многобройни възможности за еротично обвързване. Дали ще бъдат прикрепени към стълба на леглото или към кука на стената, свързани с верига, въже или разпъваща лента - въображението ви няма граници.

Как мога да се науча на робство с белезници? На какво трябва да обърна внимание като начинаещ в кабала?

Ако се интересувате от кабала, MEO е правилното място за вас. Нашата селекция от продукти за кабала ви предлага безброй възможности. Ако искате да научите кабала, първо трябва да се информирате в нашия магазин за кабала www.meo.de за различните видове този вид игра. В зависимост от това коя област на бондажа ви интересува и кои бондажни игри предпочитате и искате да научите, има смисъл да разширите знанията си не само теоретично от книгите. Можете да изпробвате първите стъпки с нашите кожени белезници и маска от спандекс или превръзка за очи с партньора си.

Каква е разликата между бондажа и BDSM?

И двете могат да ви доставят голямо удоволствие! Еротичният бондаж е вид BDSM, при който единият партньор е вързан от другия. По принцип бондажът е свързан с властта, господството и подчинението, контрола и зависимостта. Общото между всички BDSM обучения е, че аспектът на властта е централен. Винаги има активен или доминиращ партньор и пасивен или подчинен партньор. При кабала този дисбаланс на властта става ясно видим, когато единият партньор е вързан или е ограничен в свободата си на движение и действие.

Какъв вид кабала е подходящ за начинаещи?

Като начинаещи трябва да подхождате бавно към темата за кабала. Това започва с избора на кабалажни ограничители. В MEO разполагаме с кабалажни ограничители в много дизайни; ограничители за начинаещи и ограничители за професионалисти - от материали като кожа, полиуретанова кожа, стомана и много други. Като начинаещи трябва да обърнете внимание на простите закопчалки на ограничителите за кабала. Закопчалките на белезниците трябва да са лесни за затваряне и за отваряне, а белезниците за робство трябва да са лесни за използване. Ограничител или сбруя за глава с твърде много катарами, закопчалки и ключалки може бързо да се превърне в депресиращ, ако не сте наистина запознати с тях. Когато става въпрос за начинаещ бондаж, важи същото правило: по-малко често е повече.

Как да кажа на партньора си, че искам да опитам бондаж или ограничения с белезници?

Въпреки цялата откровеност, с която се разглеждат темите за бондажа и BDSM в днешно време, говоренето за собствените сексуални фантазии или нужди все още е нещо, което повечето мъже и жени намират за изключително трудно. Това е особено вярно, когато става въпрос за собствените им фантазии за робство или BDSM. Но и тук девизът е: Говоренето един с друг е първото начало! Говорете един с друг; говорете с партньора си за това, което бихте искали да изпробвате по време на секс! Дори и да ви е трудно, трябва да говорите конкретно за това, което бихте искали да изпробвате, и какво ви привлича в кабалата, например загубата на контрол! Искате ли да бъдете вързани или да вържете партньора си, искате ли да бъдете наказани, искате ли да комбинирате болка и удоволствие? ....