От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Заключващи се анални тапи

Бюлетин

Заключващи се анални тапи 

Заключващата се анална тапа е секс играчка, която се вкарва в ануса и след това се заключва с малък катинар, електронна ключалка или друг заключващ механизъм. Това прави невъзможно изваждането на аналната тапа без ключа или комбинацията на ключалката. При анален щепсел, заключен с електронна ключалка, е невъзможно да се извади анален щепсел, пре...

Заключващата се анална тапа е секс играчка, която се вкарва в ануса и след това се заключва с малък катинар, електронна ключалка или друг заключващ механизъм. Това прави невъзможно изваждането на аналната тапа без ключа или комбинацията на ключалката. При анален щепсел, заключен с електронна ключалка, е невъзможно да се извади анален щепсел, преди да е изтекло предварително зададеното време (например 20 минути или 100 часа).

Още
Покажи 1 - 6 от 6 елемента
Покажи 1 - 6 от 6 елемента

The Anal Master на MEO от Германия е заключваща се анална тапа, която може да бъде заключена с катинар или с времева ключалка.

Аналната доминация е тема, която става все по-важна на BDSM сцената. Благодарение на MEO видът загуба на контрол, станал популярен чрез катеризацията, вече може да се изпита и анално по много краен и доминиращ начин.

  • Възбужда ли ви усещането, че сте напълно изпълнени докрай?
  • Винаги ли ви е възбуждала мисълта за анална доминация?
  • Възбуждате ли се напълно само при мисълта да носите заключваща се анална тапа дълбоко в себе си през целия ден или по-дълго?
  • Винаги ли сте искали да изпитате усещането да бъдете под ПЪЛНИЯ физически контрол на вашия господар или господарка?


Ако отговорът ви на всички тези въпроси е "да", тогава MEO Anal Master, нашият заключващ се анален щепсел, е сбъдната мечта за вас!

След като бъде поставен, нашият анален щепсел се разтваря широко като с магическа пръчка - сега всичко, което трябва да направите, е да го затворите и заключите. Без ключа няма да можете да извадите Anal Master от вас. Само с ключа аналната тапа може да се върне в първоначалния си размер и да се извади от вас.

Предупреждение: Ако загубите ключа, единствената ви надежда е ключар.


Какво е заключваща се анална тапа?

Заключващата се анална тапа е вид секс играчка, която се вкарва в ануса и след това се заключва с малък катинар, електронна ключалка за време или друг заключващ механизъм. Това прави невъзможно изваждането на аналната тапа без ключа или комбинацията на ключалката. При анален щепсел, който е заключен с електронна ключалка за време, е невъзможно да се извади аналният щепсел, преди да е изтекло предварително зададеното време (например 20 минути или 100 часа).

Има много причини, поради които хората използват заключващи се анални щепсели, например

  • Контрол: Някои хора се наслаждават на усещането, че са физически контролирани от партньора си, и заключващата се анална тапа може да бъде физическа проява на този контрол.
  • Целомъдрие: заключващата се анална тапа може да се използва като част от режим на целомъдрие, при който на подчинения партньор се отказва сексуално удовлетворение, докато доминиращият партньор не реши да отключи аналната тапа.
  • Публична игра: За тези, които обичат публичната игра, заключващата се анална тапа може да добави допълнително ниво на възбуда и риск.
  • БДСМ: Заключващите се анални тапи често се използват в сценариите на БДСМ като част от динамичната размяна на власт, при която единият партньор контролира, а другият е подчинен.


Важно е да се отбележи, че използването на секс играчки, включително заключващи се анални тапи, трябва да става само с изричното и информирано съгласие на всички участващи лица. Освен това заключващите се анални тапи трябва да се почистват правилно и да се борави с тях по хигиеничен начин, за да се избегнат възможни рискове за здравето.

В онлайн магазина за BDSM на MEO ще намерите разнообразие от заключващи се анални тапи с катинари или заключващи се анални тапи с електронни ключалки за време, за да осъществите фантазиите си за анално целомъдрие. Освен това носим много колани за целомъдрие за мъжеи, разбира се, класически анални тапи, както и надуваеми анални тапи.