От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Шибари робство

Бюлетин

Шибари робство 

Обогатете сесията си по робство с тези прекрасни BDSM аксесоари, които ще ви потопят в очарованието на традиционното японско робство Шибари по много специален начин. Тук, в MEO, ще намерите широка гама от продукти, необходими за шибари кабала. В другите категории на нашия онлайн магазин за бондаж ще намерите също така въжета за бондаж, кожени бе...

Обогатете сесията си по робство с тези прекрасни BDSM аксесоари, които ще ви потопят в очарованието на традиционното японско робство Шибари по много специален начин. Тук, в MEO, ще намерите широка гама от продукти, необходими за шибари кабала. В другите категории на нашия онлайн магазин за бондаж ще намерите също така въжета за бондаж, кожени белезници за ръце и крака и други аксесоари за бондаж.

Още
12
на страница
Покажи 1 - 12 от 29 елемента
Покажи 1 - 12 от 29 елемента

Шибари идва от Япония и означава нещо като "връзване". Ето защо хората често говорят за японско робство. Шибари обаче е много повече изкуство на самото обвързване, отколкото упражняване на власт и господство. Докато при чистото BDSM обвързване става дума за изясняване на това кой е Top и кой е Bottom, при шибари става дума за самото изкуство на обвързването. За практикуващия кабала удовлетворението обикновено се крие в това да види как кабалираното лице лежи артистично вързано и обездвижено пред него или нея. Съществуват много различни техники за това съвършено по форма обвързване . Някои от тях служат просто за обездвижване на пасивния партньор. Други са вдъхновени от историята и имат за цел да подчертаят и подчертаят естетиката на вързаното тяло.

Шибари, известно също като Кинбаку, е японска форма на връзване, при която човек е вързан със сложни и визуално впечатляващи модели. Практиката на шибари възниква в Япония в началото на XX в. като форма на еротично изкуство и по-късно е популяризирана от фотографа Itoh Seiyu през 50-те години на XX в.

При връзването с шибари се използват въжета, изработени от материали като юта или коноп, за да се завърже лицето по начин, който подчертава красотата на човешкото тяло. Моделите могат да бъдат много сложни и често са симетрични, което ги прави визуално зашеметяващи. Шибари се счита за разновидност на BDSM и често се използва за еротични действия, но може да бъде и несексуална форма на изкуство или медитация.

Шибари е придобилопопулярност по целия свят и се практикува от хора от всички полове и сексуални ориентации. Съществуват много общности и семинари за шибари, където хората могат да се запознаят с практиката и нейните техники.

Има различни продукти за шибари робство, включително въжета от различни материали, робски колани, както и книги и видеоклипове с инструкции. Някои от най-популярните марки за шибари включват Twisted Monk, MyNawashi и Esinem. Връзките за шибари могат да бъдат закупени от много търговци на дребно или да бъдат изработени от опитни практикуващи. Съществуват и много ръководства, достъпни онлайн и в печатен вид, включително книги на известни експерти по шибари като Nawashi Kanna и Osada Steve.

Тук можете да намерите по-подробна информация заразличните продукти, предлагани за връзване с шибари:

  • Въжета за шибари: За връзване с шибари се използват въжета, изработени от естествени влакна като юта, коноп или памук. Тези въжета са меки, гъвкави и здрави, което ги прави идеални за здраво и плътно връзване на човек. Въжетата се предлагат в различни дължини, дебелини и цветове, като изборът зависи от личните предпочитания и предназначението. Някои от най-популярните марки въжета включват Twisted Monk, MyNawashi и Esinem.
  • Бондажни колани: коланите за шибари се използват заедно с въжета за създаване на сложни шарки по тялото. Те са изработени от кожа, найлон или други издръжливи материали и често се адаптират към различни типове тяло. Съществуват различни видове колани, включително колани за гърдите, колани за талията и колани за цялото тяло.
  • Книги и видеоклипове с инструкции: За тези, които искат да научат повече за робството шибари, има многобройни книги с инструкции, достъпни онлайн и в печатен вид. Тези книги обхващат всичко - от основни възли и ограничения до усъвършенствани техники и модели. Сред популярните книги на известни експерти по шибари са "Красотата на кинбаку" от Майстор К, "Съблазнителното изкуство на японското обвързване" от Мидори и "Същността на шибари" от Шин Навакири. Съществуват и много видеоуроци в уебсайтове като YouTube и Vimeo.
  • BDSM аксесоари: Съществуват различни аксесоари за подобряване на преживяването Шибари, включително превръзки за очи, геги и щипки за зърна. Тези аксесоари могат да се използват за засилване на усещанията и подсилване на еротичния елемент на връзването с шибари.
  • Оборудване за безопасност: Шибари робството може да бъде безопасно и красиво занимание, когато се практикува правилно, но е важно да разполагате с подходящото оборудване за безопасност. То включва ножици за бързо прерязване на въжетата в случай на опасност и аптечка за оказване на първа помощ при евентуални наранявания. Важно е също така да се определи дума за безопасност или сигнал, с който вързаното лице да съобщава за своя дискомфорт или притеснение по време на сеанса по шибари кабала.


Разработчиците на продукти на MEO ® от Германия се обединиха с водещите експерти по BDSM в Токио, за да разработят серия от готови ограничители, вдъхновени от робството Шибари. Тъй като тези ограничители вече са ръчно изработени в Япония, можете да започнете веднага, без да се налага да усвоявате сложната възлова техника. В допълнение към кабала, яката за кабала Шибари с въжена каишка, серията включва и белезници Шибари, японски камшик и дори пълен комплект Hogtie. Изработени от памучно въже, ограничителите не само изглеждат добре, но и са удобни за носене, меки са към кожата и не се врязват в нея. Тези основни продукти за робство се слагат бързо - идеални са както за всички любители на робството, така и за начинаещите!