От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Мастурбатори за мъже

Бюлетин

Мастурбатори за мъже 

Знаем какво наистина искат мъжете! Открийте високотехнологични мастурбатори и много други. Поръчайте сега дискретно в MEO и се възползвайте от нашата гаранция за оргазъм!

12
на страница
Покажи 13 - 24 от 106 елемента
Покажи 13 - 24 от 106 елемента

Тези, които нямат партньор или просто предпочитат да мастурбират, могат да прибягнат до нашите различни мастурбатори. Докато за жените се предлагат предимно вибратори и дилда, за мъжете има различни мастурбатори и дори доилни машини. Мастурбаторите са предназначени да стимулират пениса и да увеличават сексуалното удоволствие до кулминацията. Мастурбаторите могат да бъдат проектирани по много различен начин - от детайлно копие на телесен отвор, като джобна путка и до абстрактни предмети, които стимулират пениса с технически функции. Последното поколение мастурбатори с управление чрез приложение също е много интересно.

Оставете се да се вдъхновите от нашите най-нови продукти и открийте най-добрата секс играчка за мъже. Без вибрации, но с вълни на натиск, които ви довеждат до оргазми, каквито не сте познавали досега. Или споделете удоволствието от мастурбацията с партньора или приятелите си благодарение на нашето приложение за мастурбация.

Популярни марки мастурбатори и аксесоари

MEO разполага с разнообразна гама от мастурбатори в асортимента си. Сред мъжете марката Tenga е много популярна. Японският производител на мастурбатори се фокусира главно върху мастурбатори за еднократна употреба, които имат вграден висококачествен лубрикант и са идеалното удоволствие за всеки мъж в движение. Марката CRUIZR е символ на висококачествени мастурбатори в достъпен ценови сегмент. Мастурбаторите с автопоток ви осигуряват реалистични усещания и интензивно удовлетворение благодарение на вградения мотор, който възпроизвежда движение нагоре и надолу. Междувременно изключително известната марка Fleshlight е известна с мастурбатори, които наподобяват формата на факли и понякога са моделирани по анусите на порнозвезди. За много мъже Fleshlight е просто перфектната секс играчка. Необичайна е и нашата машина за доене за мъже, която е у дома си при нашите клиенти по целия свят. Тази специална секс машина смуче, смуче и смуче, докато няма как да ви спре. Хиляди доволни клиенти наричат нашата машина и "доилната машина за пенис" - защото тя довежда ВСЕКИ - независимо дали иска или не - до оргазъм и изсмуква и последната капка сперма от вас. Едва ли се нуждаете от други аксесоари, за да използвате мастурбатора. Важни са обаче лубрикант на водна основа, като Aquameo или Stroke на MEO, и спрей VERYCLEAN за редовно почистване.

Мастурбатори за мъже:

Мъжката мастурбация е акт на сексуално стимулиране на собствения пенис за сексуална възбуда или друго сексуално удоволствие. То е често срещана и нормална част от мъжката сексуалност. При мастурбацията мъжът може да стимулира пениса си с ръце или с предмет, например секс играчка.

Мастурбаторът за мъже е секс играчка, създадена специално за целите на мъжката мастурбация. Това е устройство, което симулира усещането за сексуален акт и може да се използва за увеличаване на сексуалното удоволствие. Съществуват няколко вида мъжки мастурбатори, включително:

1. Строкери: Това са ръчни устройства, които обхващат пениса и са плътно прилепнали. Те могат да бъдат изработени от различни материали, като силикон, гума или други меки материали, и често имат текстурирана вътрешна част, за да симулират усещането за вагинален или анален секс.

2. Ръкави: Подобно на строкерите, ръкавите представляват тръби, в които се вкарва пенисът. Някои ръкави имат по-сложен дизайн с различни текстури, накрайници и канали за допълнителна стимулация.

3. Джобни мастурбатори: Това са малки, удобни мастурбатори с форма на вагина или анус. Често са изработени от мек, реалистичен материал и имат текстурирана вътрешна част за допълнителна стимулация.

4. Масажори на простатата: Това са секс играчки, предназначени специално за стимулация на простатата. Обикновено се вкарват в ануса и имат извита форма, която е насочена към простатата, за да осигури максимално удоволствие.

5. Чашки за мастурбация: Те са подобни на гладилките, но обикновено са предназначени да се използват с лубрикант и могат да имат функция за засмукване, за да създадат усещане, подобно на вакуум.

Важно е да се знае, че макар тези устройства да са приятно допълнение към сексуалното преживяване, те трябва да се използват безопасно и хигиенично. Това означава, че трябва да използвате лубрикант на водна основа и да почиствате играчката със сапун и вода или с препарат за почистване на секс играчки след всяка употреба.