От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Fuck & Play Аксесоари за Vac-U-Lock

Бюлетин

Fuck & Play Аксесоари за Vac-U-Lock 

Разнообразни и иновативни аксесоари за вибратори, тапи и секс играчки със системни адаптери за Vac-U-Lock, Hunglock, Hung System, Fucktools или HiSmith.

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 16 елемента
Покажи 1 - 12 от 16 елемента

Тук ще намерите широка гама от иновативни аксесоари, за да ги съчетаете с вибратори от Doc Johnson със системата Vac-U-Lock, вибратори и анални тапи от Hunglock и секс играчки от Hung System, Fucktools или Hismith.


Какво означава Vac U Lock™?

Лесно е да се обясни, защото е точно както вкъщи - щепселът се поставя в контакта! Където "щепсел" е адаптерният щепсел на аксесоара, а "гнездо" е профилираният отвор от долната страна на вибратора. Системата Vac-U-Lock™ означава взаимозаменяема система, при която различни вибратори могат лесно и бързо да се комбинират с аксесоар Vac-U-Lock™. Тази система се използва с много вибратори, секс играчки и аксесоари, напр. също и с машини за чукане, но също и с други практични аксесоари (каишки, колани, дръжки за вибратори, свързващи тапи, вендузи, вибрационни двигатели и т.н.). И защо? Защото е много практично и евтино да се комбинират различни играчки и аксесоари и това ви спестява много пари