От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Помпи за пенис

Бюлетин

Помпи за пенис 

Добре дошли в MEO - вашият онлайн магазин за ефективни пенис помпи! Ние предлагаме широка гама от висококачествени пенис помпи Bathmate и Dr. Cock, които ще ви помогнат да увеличите размера на пениса си и да подобрите сексуалния си живот.

Подкатегории

  • Иновативните хидропомпи на Bathmate предлагат чудесна възможност за уголемяване на пениса. Тук ще намерите пълната гама на достъпни цени.

  • Дълъг, дебел и твърд пенис е желанието на повечето мъже. Dr. Cock изпълнява това желание за много голям пенис със своята отлична вакуумна помпа за уголемяване на пениса.

Добре дошли в MEO - вашият онлайн магазин за ефективни пенис помпи! Ние предлагаме широка гама от висококачествени пенис помпи Bathmate и Dr Cock, които могат значително да увеличат пениса ви и да подобрят сексуалния ви живот.

Нашите пенис помпи са лесни за употреба и предлагат бързи резултати. Те могат да увеличат размера и твърдостта на пениса ви и по този начин да подобрят сексуалното ви изживяване. Независимо дали търсите по-голям пенис или по-добра ерекция, ние имаме идеалното решение за вас.

Bathmate и Dr Cock са две от най-известните марки в производството на пенис помпи. Гордеем се, че можем да носим тези марки в нашия асортимент и да предлагаме най-добрите продукти на нашите клиенти.

В MEO дискретността и сигурността са наши основни приоритети. Ние предлагаме бърза и дискретна доставка и сигурни възможности за плащане. Нашият приятелски настроен и компетентен екип за обслужване на клиенти е винаги на разположение, за да ви помогне с всички въпроси или притеснения, които може да имате.

И така, какво чакате? Разгледайте нашата гама от пенис помпи Bathmate и Dr. Cock и намерете идеалния продукт за вас. С MEO ще подобрите сексуалното си представяне и ще придобиете повече увереност в спалнята.


Дълъг, дебел и твърд пенис е това, което повечето мъже искат. Dr Cock изпълнява това желание за много голям пенис със своята отлична вакуумна помпа за уголемяване на пениса.

 

Удължаването и уголемяването на пениса с помощта на пенис помпи е евтин, изключително приятен и най-вече ефективен метод, който е известен от години и се използва успешно от много мъже. Мъжете по целия свят се доверяват на успешната система на Dr. Cock, ефективен и безболезнен метод за уголемяване на пениса, защото тя бързо води до желаните резултати.

 

Какво може да направи помпата за пенис?

 

Пенис помпата за уголемяване на пениса създава вакуум в цилиндъра по време на изпомпването. Това гарантира, че кръвта се събира в пениса и се създава ерекция. В комбинация с пенис пръстен, пенис помпата осигурява ерекция, която може да продължи много дълго време. Пенисът е много твърд и изглежда много по-голям. Пенис помпата е вълнуваща секс играчка, но може да се използва и като помощно средство при еректилна дисфункция.

 

Увеличава ли пенис помпата пениса?

 

Помпите за пенис са предназначени да направят пениса еректирал непосредствено преди секс. С помощта на пенис помпа можете да удължите пениса и да увеличите обиколката му. Стегнатостта на пениса също е значително по-силна, отколкото при нормална ерекция.

 

Как да използвам правилно пенис помпата?

 

Пенис помпата за уголемяване на пениса трябва да приляга плътно към пениса. Когато е в ерекция, пенисът трябва да влезе в цилиндъра, без да докосва стените на вакуумния цилиндър. Следователно вакуумният цилиндър трябва да е с 1-2 сантиметра по-голям от еректиралия пенис. Ако пенисът докосва стената на цилиндъра, това често се възприема като неудобство.

 

След като сте намерили пенис помпа за уголемяване на пениса с подходящ размер, поставете пенис помпата. Вие или вашият партньор можете да използвате помпата, за да създадете отрицателно налягане в цилиндъра и да наблюдавате как пенисът ви набъбва. Моля, използвайте пенис пръстен, за да не стане пенисът вял веднага след свалянето на помпата. Това гарантира, че застоят на кръвта, а следователно и ерекцията, ще продължат.

 

Може ли помпата за пенис да помогне при еректилна дисфункция?

 

Разбира се, че може! Помпата за пенис може да се разглежда като помощно средство при еректилна дисфункция. Въпреки това тя предизвиква ерекция само непосредствено след употреба. Пенис помпата не решава причината за еректилната дисфункция. Тя обаче е естествен заместител на фармацевтичните сексуални подобрители.

 

Колко пъти дневно мога да използвам пенис помпа за уголемяване на пениса?

 

Няма ограничение във времето за това колко пъти на ден можете да използвате помпа за уголемяване на пениса. Можете сами да решите колко често искате да се наслаждавате на твърда ерекция.

 

Помпа за пенис за уголемяване на пениса:

 

Помпите за пенис, известни също като вакуумни помпи или помпи с отрицателно налягане, преди често се препоръчваха от лекари или уролози, когато ставаше въпрос за лечение на проблеми с потентността. Помпите за пенис обаче вече не са само медицински помощни средства или механични помощни средства за ерекция. Те все по-често се използват и като секс играчки, например чрез включването им в прелюдия, за да се получи още по-бързо твърд пенис. Разбира се, с редовни тренировки можете да се стремите и към удължаване на пениса или увеличаване на неговата обиколка. Но уголемяването на пениса не е единственият ефект, който пенис помпата може да предложи. Тя служи и като мастурбатор по време на мастурбация, като имитира свирка. Освен това се усеща изключително стимулиращо, когато кръвта се влива в еректилната тъкан чрез отрицателно налягане. Съвет за предварителна игра: Просто оставете партньора си да прави помпането. За да гарантирате, че получената ерекция ще продължи възможно най-дълго, препоръчваме да носите пенис пръстени или пенис ръкави, за да удължите ефекта на претоварване на кръвта. Ако искате да се съсредоточите повече върху еротичната тренировка с пенис помпата, можете да използвате и специални кремове, като EXTREME Delay от MEO ® или да използвате пенис разширител.

 

Съвети за покупка на пенис помпи - какво трябва да вземете предвид при покупка

 

Помпата за пенис се предлага в различни размери и дизайн. Тя се поставя върху пениса и в зависимост от модела след това можете да създадете отрицателно налягане с ръчна помпа или с автоматична или електрическа помпа. Това отрицателно налягане прави пениса ви по-плътен, по-твърд и по-голям. Повечето помпи са прозрачни и имат отпечатана сантиметрова скала. Това ви позволява да измервате успеха си при редовни тренировки. За интензивно трениране на пениса има помпи за пенис с индикатор за налягането, които ви позволяват постепенно да увеличавате налягането по целенасочен начин. За да улесните поставянето на пениса, можете да използвате и водоразтворим лубрикант, като например Aquameo.

 

Използване на пенис помпа за уголемяване на пениса

 

При редовни тренировки пенис помпите могат да ви осигурят по-плътен, по-твърд и най-вече по-дълъг пенис. Те са подходящи за мъже, които искат да увеличат дължината и дебелината на пениса си. Пенис помпата може да бъде добър помощник и ако искате пенисът ви да стане по-твърд и издръжлив. Редовното трениране на пениса ще ви даде повече самочувствие и ще изживеете интензивни часове с партньорката си.

 

Използване и почистване на пенис помпа

 

Редовното трениране на пениса е важно за постигане на дългосрочен успех. Това може да отнеме няколко месеца. В началото не трябва да използвате пенис помпата за удължаване на пениса за повече от приблизително 10 минути. Веднага щом това стане неудобно, трябва да спрете. С течение на времето можете да използвате пенис помпата за по-дълго време и, разбира се, по няколко пъти на ден. След употреба можете да измиете пенис помпата с топла вода и сапун и да я оставите да изсъхне добре.